reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
ach dzis odebralismy dyplom ukonczenia zlobka...ech mialam troche mokro pod oczami ..bo to juz jeden etap zamkniety w mojego dziecia zyciu...:) jutro zaczynamy integracje przedszkolną:)

Mysza no no to calodobowe tesco jak nic przemawia na TAK!!!! haha tylko nie wiem czy twoje mieszkanie i sasiedzi przezyja najazd babyboomowych mam hahah
ps czy mam zabrac kostium kąpielowy :)

Mysza no no to calodobowe tesco jak nic przemawia na TAK!!!! haha tylko nie wiem czy twoje mieszkanie i sasiedzi przezyja najazd babyboomowych mam hahah
ps czy mam zabrac kostium kąpielowy :)

Na razie jest remont basenu i fitness, ale może do lipca skończą :-)

A o sąsiadów nie ma co sie bać - nie pierwszy raz ich testujemy :-D
Mieszkanie przetrwało Jaśka to i Was mamuśki przetrwa :-)

oj tam najwyzej Jaskowy basen wylozy sie na balkon haha
a tak powaznie to pomysl mi sie podoba bardzo jesli oczywiscie to nie zarty:)

oj tam najwyzej Jaskowy basen wylozy sie na balkon haha
a tak powaznie to pomysl mi sie podoba bardzo jesli oczywiscie to nie zarty:)

Mówię jak najbardziej poważnie. Michał robi wyjazdowe spotkanie integracyjne dla kliniki i mam wolną chatę. Jaska bym odwiozła do mamy. Przyjeżdzacie w sobotę rano, idziemy do kina bo mam 5min piechotką, jakby był basen czynny - na basen, zamówiłybyśmy sobie jakąś pizze na obiad i wieczorem zaszalały. U mnie może spac spokojnie - 7 osób luzem, a nawet 10 jak się poprzytulamy - to w łóżkach, ale są jeszcze podłogi :-)

nie wiem czy tak rano bym sie wyrobila chociaz tak daleko nie mam:)
dla mnie pomysl bomba
a wy dziewczynki co tym sadzicie??? ktora sie pisze??:)
mamusia , kokusia , marzycielka maja tez bardzo bliziutko :)

Ja mam wolną chatę 2-3 lipca :-) I dużo łóżek :-) I kieliszki do wina też mam :-D I Tesco całodobowe po drugiej stronie ulicy ;-)
oszołomki:-D ja mam trochę dalej, ale jak pozostawienie na noc Bianki w ten piątek u mojej mamy się sprawdzi(bo to pierwszy raz:szok::-D) to i ja z Wrocka dojadę na "winko":-p

reklama
Do góry