reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

hej dziewczynki u nas znow piekne sloneczko swieci:)
zaraz iziemy na spacerek i male zakupy:)

Vive gratulacje dla dzielnego zucha!!!:)
Kankiya od ciazy strasznie zmienila mi sie cera na bardzo tłustą łojokotową bleeeeeee malowanie podkładami w płynie jeszcze bardziej pogarszało jej stan:( po 2 godzinach takie podkłady spływały mi z twarzy wrrrrrrrr ale 2 miesiace temu zaczelam ją leczyć , oczyszczac , wywalilam wszystkie stare kosmetki kremy ktore tylko mi szkodzily i zapychały :( lekarz poradzil abym zaczela uzuwac podkładów mineralnych w kompakcie zwłaszcza latem jak chce sie malowac i wczoraj powiem wam ze bylam w szoku ze takie gowienko lekkie moze tak ladnie buzie upiekszyc:) a i nowy krem matujacy sprawia ze parwie caly dzien nie mam mazi na buzi:)ale do zdowej cery jeszcze mnie czeka długa droga:( jak kremiki nie pomoga to trzeba bedzie badania hormonalne zrobic i moze antybiotykami zadzialac:(

Kanus uwielbiam czytac twoje posty sa teraz takie mega szczesliwe;) I RADOSNE:) byle tak dalej:)

Agacia zakupiliscie fotelik rowerowy????

AAAA mamuski wszystkiego na naj z okazji naszego swięta!!!!!:)

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie mamuśki :-)

Wszystkiego najlepszego kochane mamki !!!

Tygrysku, a jaki kupiłaś ten puder mineralny?? (bezbarwny) i czy trudno się go nakłada ? może też sobie kupię :tak:

wróciliśmy ze spacerku :)
Bylismy tez w biedronce na zakupach , Fifi uwielbia jezdzic w wozku sklepowym myslalam ze mam drobne pieniazki na wozek a tu dupa pustka w portfelu:( kasa tylko jedna czynna pani drobnych nie ma zeby rozmienic nikt w kolejce tez ech filip marudzi ze chce do wozka i sobie wyobrazcie ze ekspedientka sie zlitowala i nam pieniązka na wozek pozyczyla :) sa jeszcze dobrzy ludzie na swiecie:)

Edus juz ci daje linka , jest boski:) i co najwazniejsze latem posiada filtry

Kafeteria - Damska torebka - Almost Powder Makeup SPF 15 - Podkład mineralny

Zapominajko ja przezucilam sie na kosmetyki Biodermy i jak narazie jestem zadowolona chyba nawet bardzo. Moja skóra byla naprawde w oplakanym stanie i potrzebny jej jest wiekszy kaliber:(

dziecko spi ide na relaks z kawą:)

Janek wczoraj się czymś zatruł i o 3 w nocy wymiotował. Podejrzewam kabanosy które podżerał od M. I jak go już przebrałam, zmieniłam pościel to się tak rozbudził że nie chciał spać. Leżał tak do 4:30. Przysnął. Obudził się, chciał mleko ale mu nie dałam. Dałam mu wodę do picia. I znowu nie mógł usnąć, mówił że go brzuszek boli i koło 5 znowu wymiotował. A później usnął. Obudził się o 8 wyspany (jak on to robi???) i zdrowy. Cały dzien było ok. Tylko mówił ze go brzuch boli ale szalał jak zawsze. O 16 zjadł zupę - specjalnie lekką ryżówkę zrobiłam. I przed chwilą znowu zwymiotował. Lezal u nas w sypialni i oglądał bajkę, wstał, poszedł do siebie do pokoju i zwymiotował do nocnika. Taki dzielny miś. Połozył sie teraz spowrotem do nas do sypialni i usnął. Mam nadzieję, że jutro będzie juz lepiej.

Co do kursu makijażu - nie nauczyłam się niczego nowego. Właściwie kurs był przykrywką do sprzedania nam kosmetyków Mary Kay. Było troche o pielęgnacji. Później był czas na malowanie - dopasowywanie odpowiednich podkładów, pudrów, różu i cieni. I malowanko. :-) Babka malowała nam jedno oko - a drugie musiałyśmy sobie pomalować same. Fajne jako wydarzenie towarzyskie, ale wiedzy mi po tym nie przybyło ;-)

Tygrysku, podkład mineralny kupiłam :tak:, ale inny, troszkę tańszy :zawstydzona/y:, ale myślę, że będzie oki -oby :-p

Myszko, zdrówka dla Jaśka, jutro nie powinno by śladu po zatruciu :-)

Cosik, jeszcze miałam skrobnąc, ale nie pamiętam, co :confused:

Buźki :-)

Edee to super:) mam nadzieje ze bedziesz tez zadowolona:)
Myszko jak tam jasiek?? juz lepiej??

dzis piatek:) prawie weekend:) pogoda jakas niezdecydowana u nas sloneczko przez chury sie co jakis czas przedostaje i jest strasznie duszno ...mam nadzieje ze zadnej burzy nie bedzie!
koncze kawe i idziemy na spacer

Witajcie;
u nas dziś chłodniej troszkę, po nocnym deszczu, ale i tak zaraz brykamy na powietrze.

Mamy z Warszawy- znacie jakąś fajną nianię godną polecenia?

reklama
Witam piątkowo,
u nas po nocnej burzy troszkę chłodniej,pochmurno i chyba zaraz zacznie znowu padać. Dostałam @ i od razu mi lepiej :-), zaraz zaczynam sie po mału pakować do mamy ,niby to kilka dni,ale z dzieckiem wiecie jak to jest;-)

Myszqo mam nadzieję,że z Jasiek juz zdrowy , napisz nam jak po dzisiejszej nocy
Tygrysku a próbowałaś zabiegi z kwasami na cerę?

Do góry