reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Zapominajko to kolejny sukces :-) u nas tez sukcesy. Od 3 tygodni nie zakładam Mai pieluchy w ogóle nawet na noc. Jeszcze się nie zdarzyło, żeby się w nocy posikała, jak coś to się budzi i woła mimo, że w dzień jej się czasem zdarza, więc nie wiem jak to działa :-D.
Ale słoneczko, a ja sie chłodzę przy klimie którą z koleżanką ciagle wyłączamy, ale chłopcom gorąco i co tu zrobić. W piatek przeprowadzka w pracy, dłuższe dojazdy, przesiadki i późniejsze powroty do domu, a tak było tutaj dobrze :confused:

proszę tutaj jest cos o diecie lodowej

dieta lodowa!!! - Inne diety - Forum Vitalia.pl
Lodowa bomba odchudzająca

moja znajoma jadła same lody na śniadanie,obiad i kolacje i szybko schudła ,ale chyba nie na tym rzecz polega,bo ma byc też zdrowo. Linki powyżej godne uwagi dla łakomczuchów takich jak ja:-D
tez kiedys jadlam same lody i sporo schudlam, ale potem jojo murowane
czesc dziewczyny

Ja taka trochę zabiegana, brak mi czasu na wszystko.

Mati o wyrzuceniu pieluch nawet nie mysli eh ...

Ostatnio mnie zaskakuje swoimi tekstami. Dzisiaj rano jestem w łazience i wołam do niego:" Mati co robisz?"
A Mati na to: "Jak cio ... no po priostiu ... to cio umiem"

no wlasnie, co to za pytanie mamusiu:-)

Witam dziewczyny

ja własnie wstalam z popoludniowej drzemki a dziewczyny jeszcze spią...kocham te chwile spokoju:-D:-D:-D

Jestemz Wami przez cały czas tylko zmienilismy sprzet i mój m narazie mnie rzadko dopuszcza. Wiecie jak to jest duze dziecko musi sie nacieszyc nową zabawką:-D

tez kiedys jadlam same lody i sporo schudlam, ale potem jojo murowane
wiem,wiem dlatego podałam te linki:-) tam lody podane są jako dodatek odchudzający,bo zawiarają wapń który zwiększa zdolność organizmu do spalania tłuszczu. Kiedy wapnia brakuje, komórki gromadzą tłuszcz i powiększają swoją objętość wg tego co tam wyczytałam,
więc jedzmy lody i spalajmy tłuszczyk siedząc na bb;-):-D

ojj Anoli brakuje mi takich drzemek odkąd Bianka nie śpi w dzień..

Zapominajko i Zanplo gratuluję pieluszkowych sukcesów u nas lipa z siuskaniem do nocnika:zawstydzona/y:ale cierpliwie czekam..

Hej laski. Jakoś ostatnio nie mam na Was czasu:-( Korzystamy z pięknej pogody i non stop siedzimy na dworzu. Do tego M ostatnio miał wolne i okupował net no ale ma to wybaczone bo wybierał mi na urodziny zmywarkę.

A i muszę się Wam pochwalić że Natka dziś sama postanowiła się odpieluchować i cały dzień udawało jej się robić do nocnika (nawet kupkę):-)

reklama
Witajcie mamuśki wieczorową porą :-)

Ja popijam winko, a G. usypia młodego ;-), a co :-p:-D:-D, dziś tata zrobił młodemu "ala domek" z takiego dużego kartonu, i było frajdy co nie miara, ale na weekend planujemy zrobi lepszy :cool2:

My już dośc długo robimy lulu i kupkę na nocnik, lub nakładkę (ale w nocy i spacery jeszcze jest pielucha), ostatnio na spacerze A lanek zesikał mi się w gatki bo był bez pampka :baffled:, a pytałam co chwila, czy chce lulu :baffled: na szczęście miałam zapasowe gatki :tak::tak:

A i z mówieniem idzie powoli do przodu :tak: liczy (z nami) do 10 mówi : czita (czyta), bam, bam (kiedy się wywróci), boje (boi się ):szok::szok:, ko ko cie (kocham Cię), picha (pyszne), doje:-D:-D (dobre) i jeszcze kilka innych :tak: które tylko ja rozumiem :-p, ale teraz nie pamiętam :zawstydzona/y::szok::szok:, chyba przez to wino :-D:-D:-D:-D

Dobranocka, do juterka ;*

Do góry