reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

nie, nie bo pózniej nie można sie opalać a filtry 50spf nie pomagają na ostrym słoncu,bo plamy wychodzą, ale między pażdziernikiem a lutym polecałabym Ci zrobić kilka zabiegów- bużka jest pózniej nie do poznania;-)

Kankiya a robilas sobie??? bo cos mi sie kojarzy ze ktoras z forum robila??

Ja wiem Tygrysie, tylko on nic innego nie chce jeść. O 13 znowu goraczka. Teraz śpi. Ehh:-(
ojej biedny jasiek:( Myszko a byliscie u lekarza???

Ostatnia edycja:
reklama
Ja wiem Tygrysie, tylko on nic innego nie chce jeść. O 13 znowu goraczka. Teraz śpi. Ehh:-(
mały bidulek..:-(

Kankiya a robilas sobie??? bo cos mi sie kojarzy ze ktoras z forum robila??
tak robiłam po ciąży i wszystkie przebarwienia na twarzy mi poschodziły ,piegi wyjaśniały i pory jakby zniknęły -buzka była super, potem zaczęłam sama używać peelingu z kwasami i troszkę za bardzo przesuszyłam twarz ,traz znowu przy braniu tabletek antykoncepcyjnych pojawiły mi się przebarwienia :-(planuję powtórzyć kwasy jak pójdę do pracy, czułam się o kilka lat młodsza z taką bużką;-)

a i słuchajcie kochane, nie dostałysmy się do przedszkola, masakra jakaś:wściekła/y: liczę,że przy drugiej turze gdzieś nas wcisną,bo zwariuję kolejny rok w domu i bez kasy:-(o ile już nie zwariowałam:-D

Ostatnia edycja:
Tygrysku, a ja wczoraj je piekłam, bo dostałam rabarbar od teściowej. Ostatnio robiłam te z 2 rodzajami mąki, a wczoraj te z olejem. Porozdawałam i już prawie nie ma:-)

Blizniaczku bo on pyszniutki jestL:)
a u mnie drugi dzien rzadzi ciasto z truskawkami :-)
wczoraj zrobilam , maz zjadl prawie cale na raz , i znow zamowil wiec dzis tez jest
wazne zeby pil duzo
zdrowka dla chorowitkow

Kaniya a ile razy robilas kwasy?? tzn ile potrzebowalas wizyt aby doprowadzic buzke do porzadku i jakie przerwy pomiedzy zabiegami??

Mamusiu oj ciasto z truskawkami tez pycha

Kaniya a ile razy robilas kwasy?? tzn ile potrzebowalas wizyt aby doprowadzic buzke do porzadku i jakie przerwy pomiedzy zabiegami??
ja robiłam chyba z 5-6 razy, raz w tygodniu wszystko zalezy od tego jak Twoja skóra będzie znosiła kwasy i wtedy kosmetyczka dostosuje sie do Ciebie i do potrzeb Twojej skóry , jak będzie Ci bardzo schodziła skóra to będziesz miała dłuższe przerwy

Cześć dziewczynki

Brak mi czasu ...
Mati mnie zadziwia ... pyskaty się zrobił , na wszystko ma odpowiedź. A jak cos robi to sie pyta : "Jestem kochany tak ... kochasz mnie ?" :-D

Tygrysku chyba sie skuszę na ten puder, ale cena masakra. Edee a Ty jaki kupiłaś?
Kankiya ja tez chciałam sobie zrobić te zabiegi, ale sie boję :zawstydzona/y:i mi się też cera zespsuła, pory bardziej widoczne, tłuści się.
Tygrysku jeszcze nie kupiłam fotelika.

Dla Jasia i mojej synowej duzo zdrówka.

Mamusiu oj ciasto z truskawkami tez pycha
Prawda, ciasta z truskawakmi są super.
Ja dzisiaj robiłam truskawy z cukrem i śmietanką, pychotka.

Dla Jasia i mojej synowej duzo zdrówka.
Dziękuję w imieniu synowej.
Jakaś bez humoru jestem, chyba coś mnie bierze, nawet Madzia przyszło do mnie i pyta, "cio mutna jeśteś? nie bądź mutna, kocham cie siły" czyli nie bądź smutna kocham cie z całej siły:-D

Kankiya, chyba Ty mnie pytałaś o kreski permanentne, ja robiłam już dawno temu, będzie około 4 - 5 lat temu, wtedy płaciłam po 300 zł (300 górne i 300 dolne). Babeczka mówiła, że za 1,5 - 2 lata trzeba powtórzyc, ale w sumie trzymają sie ładnie, wiec nie poprawiałam

reklama
Witam weekandowo;-)
My już byczymy się u mojej mamci a pózniej idziemy na piwkowanie.Wczoraj wystraszyłam się strasznie,bo po powrocie z parku dostrzegłam pod Bianki kolankiem dziwną czarną maleńką kropkę jakby drzazga i zaczerwienie dookoła i wystraszyłam się,że to kleszcz:szok: wieczorem dopiero udało mi się do tego dobrać,bo Bianka jak zwykle nietykalska, nacisnęłam i wyszło,więc to raczej drzazga,ale dalej obserwuję to miejsce,bo z kleszczami nie ma żartów.Dzisiaj na dokładkę upadła, pozdzierała skórkę na przegubie dłoni i marudzi non stop bidula, przykleiłam plasterki z kubusiem,więc może poskutkuje trochę;-)
Bliżniaczku jak Madzia? Dzięki za odpowiedż, jak pójdę do pracy to też chcę sobie zrobić kreski;-)o ile pójdę skoro nie dostałysmy się do przedszkola:-(
Myszqo jak Jasiu?
Agaciu nie musisz się bać zabiegu z kwasami tylko idż do dobrego gabinetu,bo rzeczywiście nie umiejętne nakładanie może zaszkodzić

miłej soboty i niedzieli,buziaki

Ostatnia edycja:
Do góry