reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hejka, u nas dzisiaj się ochłodziło,ale to dobrze -dzień odpoczynku od upału dobrze nam wszystkim zrobi;-)a mi wieczorem będzie się lepiej ćwiczyło,bo wczoraj to myślałam,że umrę przy domowym fitnesie:-D

Kokusiu gratulki dla Natalki;-)i Wszystkiego Najlepszego w Dniu URODZIN for You:-)
Edee super,że Ci się wszystko poukładało,bo ostanim razem jak byłam na bb pamiętam,że miałaś poważne problemy , a i nie rób smaka winkiem;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Laseczki!

Jakiego mam lenia ostatnio. NIc mi się nie chce. W piątek jadę do mamy na tydzien bo M. leci do Chorwacji na katamaran. Męski rejs :-) Ja już się poumawiałam z koleżankami, a w sobotę planujemy takie spotkanie licealne. Zobaczymy ile osób przyjdzie. Niektórych od matury nie widziałam :tak:

Janek ma ostatnio fazę na mleko. Najlepiej na obiad, śniadanie, kolacje i na wszystko - mliko. I to jeszcze z butelki jaśniepan sobie życzy.
I w zależności od sytuacji albo jest duzi albo mały. Jak ostatnio sam sobie włączył bajkę na PS a to nie jest łatwe :szok: przyszedł i powiedział "Jaś włączył baję, Jaś umie, Jaś duzi" a jak nie mógł sobie poradzić ze zdjęciem bluzki bo się coś zamotał to przyszedł i mówi "mama pomocy, Jaś mały i nie umie" :-D
A jak się go zapytam jak ma na imię to odpowiada, ze jest Synuś. Synuś Banach :-D

Hej Laseczki!

Janek ma ostatnio fazę na mleko. Najlepiej na obiad, śniadanie, kolacje i na wszystko - mliko. I to jeszcze z butelki jaśniepan sobie życzy.
I w zależności od sytuacji albo jest duzi albo mały. Jak ostatnio sam sobie włączył bajkę na PS a to nie jest łatwe :szok: przyszedł i powiedział "Jaś włączył baję, Jaś umie, Jaś duzi" a jak nie mógł sobie poradzić ze zdjęciem bluzki bo się coś zamotał to przyszedł i mówi "mama pomocy, Jaś mały i nie umie" :-D
A jak się go zapytam jak ma na imię to odpowiada, ze jest Synuś. Synuś Banach :-D
KAROLINKA TEZ MA SZAL Z TYM MLEKIEM, OTWIERA SOBIE SAMA LODOWKE I TEZ TAK PROSTO Z BUTELKI PIJE
Hej laski. Jakoś ostatnio nie mam na Was czasu:-( Korzystamy z pięknej pogody i non stop siedzimy na dworzu. Do tego M ostatnio miał wolne i okupował net no ale ma to wybaczone bo wybierał mi na urodziny zmywarkę.

A i muszę się Wam pochwalić że Natka dziś sama postanowiła się odpieluchować i cały dzień udawało jej się robić do nocnika (nawet kupkę):-)
GRATULACJE DLA NATALKI

KOKUSIU
100 latek z okazji urodzin
spelnienia wszytskich Marzen

czesc laseczki :)

kankiya u nas tez dzis troszke chlodniej ale tylko tak ze lekki sweterek trzeba miec na sobie zeby nie bylo zimno:)

Fifi usypia a ja delektuje sie kawką:)

bylismy na kontroli u lekarza rano pozniej pojachalismy na zakupy :) kupialm sobie sliczny podkład mineralny w pudrze do mojej wadliwej buźki hahah po 2 miesiacach chodzenia z gołą buźka moge wreszcie zaszalec z makijarzem hahha chociaz nie tak jakbym chciala:(
Myszko zazdroszcze mezowemu :) tez bym tak chciala:)

co do mleczka to moj dziec tez je uwielbia:) zwłąszcza z płatkami :)

a w weekend przyjezdzaja dziadkowie i my znow wybywamy do kina ze znajomymi a pozniej gdzies poszalec na miescie :) ach juz sie nie moge doczekac:)

Kakiya ja tez przed okresem jestem i tez mam ograniczoną cierpliwośc w te dni haha:)

Hej mamuski
Dołączam do tych co przed @, ja też, objawilo mi sie wczoraj wielkim apatytem, ile ja zeżarłam, aż mi wstyd normalnie:zawstydzona/y:

Myszqo, udany ten Twój jaśniepan:-).
A jak tam po kursie makijażu?
Mi sie marzy coś takiego, bo wcale a wcale nie potrafię się malowac i dlatego prawie tego nie robię:-(, mam zrobione kreski permanentne i tuszuję tylko rzęsy. A przed imprezami chodze do kosmetyczki i ona mi robi, a chciałabym sama na codzień tak sie fajnie pomalowac.

Edee, fajnie, że zrobiliscie Alankowi taka frajdę, jak to niewiele maluchowi do szczęscia potrzeba.

Zanplo, przerąbane z ta przeprowadzką w pracy, ale coż takie życie, trzeba się dostosowac, tylko szkoda tego czasu, który stracisz na dojazdy. Dlatego cieszę się z jednej strony, ze mieszkam w takiej dziurze, bo wszędzie blisko i do pracy i do szkoły, przedszkola.

Kokusiu, gratuluje odpieluchowywania.
Wszystkiego naj, naj, naj z okazji urdzinek

Witam mamuski po malej przerwie:)

Nie pisalam nic,bo jakos czasu zawsze brak,ledwo ogarniam inne rzeczy....
Teraz mielismy tutaj dlugi weekend, poniedzialek tez byl wolny...Victoria's Day...
I tak w niedziele pojechalismy na African Lion Safari.... sluchajcie miejsce -raj dla dzieciaczkow.... najpierw wjezdzajac, jedzie sie swoim autem,albo mozna tez busem po tym wlasnie safari, zwierzaeta biegaja sobie miedzy autami...ogladalismy zebry, zyrafy, malpki- swoja droga obsiadly nam caly samochod..:p..., byly tez lwy, nosorozce, strusie, kangury, antylopy...nie moglam sie napatrzec...zebry jakdly nam z reki...a renifer tak nam oblizal szybe,ze nic nie widzialam z mojej strony....:p

Pozniej jest caly taki kompleks dla dzieci....przejazdzka mini pociagiem pomiedzy jeziorkami i panie opowiadaja o zwierzaczkach tam zyjacych,albo rejs stateczkiem pomiedzy wysepkami,na ktorych maja swoje malpie gaje rozne gatunki malpek.....(i to w cenie biletu)....tak samo pokazy sztuczek sloni, papug i jastrzebi....:)
Dodatkowo mozna przejechac sie na sloniu...za 5$...
Jest duze kompielisko dla dzieci- fontanny i nigdzie nie jest glebiej niz do pupki dzieciaczkow;)

Masa sklepikow, restauracja, ogromne miesjce na pikniki ze stoliczkami i jeziorkiem w ktorym plywa masa zolwi....:)

tutaj jest stronka jakbyscie mialy ochote sobie zobaczyc:)
African Lion Safari - Canada's Original Safari Adventure
naprawde przepieknie....spedzilismy tam caly dzien....Mariczka nie chciala wracac do domku....:)

A w poniedzialek bylismy na pikniku w parku,ale nieb ylo za pieknie wiec szybko zmylismy sie do domku.....

Poza tym u nas dobrze....tylko mis moj jest troszke przeziebiony, taki na nosem czerwony i kicha jak szalony....
My na szczescie z Mari poki co zdrowe:) pogoda juz jest tutaj coraz lepsza...co prawda dizisja wieje,ale przynajmniej jest sloneczko....
Poznalam ostatnio na placu zabaw super babeczke, pochodzi z puerto rico....czy jak to sie pisze....jest tutaj dwa lata, ma 10 miesieczna coreczke i okazalo sie,ze miszka w moim bloku, na moim pietrze na przeciwko nas:p hahahhaa

takze mam kogos do pogadania;)

oki zmykam do malej:)aaaa o i nie bedzie Georga..mamusia dostala @:p hahaha

Hej laseczki :-)

kokusiu-najlepszego z okazji urodzinek :-)

Ale śmieszne te Wasze dzieciaczki-czytam te wszystkie teksty i padam ze śmiechu :-D

Byłam dziś z Maksiem na szczepieniu. Tym razem przybrał w tydzień 250 g, więc całkiem nieźle. I muszę Wam powiedzieć, ze dziś znowu mnie zaskoczył ten mój Aniołek-podczas szczepienia cały czas się uśmiechał do pielęgniarki i nawet nie kwęknął :szok:

Ja w końcu wracam do mojego blondu. Dziś zaliczyłam wizytę u fryzjera i w końcu mam pasemka :-)

reklama
Witam czwartkowo,
@ jeszcze nie mam,bo zmieniałam tabletki anty i nie wiadomo kiedy dostanę,ale czuję się fatalnie.. chwilami niecierpię siebie w te dni..
Zepsuł mi się termometr i nie wiem jak jest na dworze,ale słoneczko świeci;-)
Na weekand jedziemy z Bianką do mojej mamy spotkać się z dwiema moimi kumpelkami z byłej klasy, mają dzieciaczki mniej więcej w wieku Bianki więc Bianka będzie miała zajęcie a ja na spokojnie sobie poplotkuję z dziewczynami - już nie mogę się doczekać:-)

Myszqo Tobie też życzę udanego spotkania licealnego, no i pisz jak po kursie malowania,bo cały czas czekam;-)
Tygrysku dlaczego nie mogłaś 2 mies się malować? Super,że macie z kim zostawic Fifiego,aby wyjść razem i poszaleć:-) a co do rowerowej wycieczki musiała być udana;-)
Blizniaki dawno robiłaś kreski permamentne? ile kosztuje taki zabieg?
Kana super atrakcje tam macie, u nas tego nie ma;-)bawcie się dobrze i korzystajcie ile wlezie:-) ps. jak to nie będzie Georga?:-D:-D
Vive Maksiu zachował się jak prawdziwy mężczyzna przy szczepieniu;-)ładnie przybiera na wadze- super

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry