reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Zapominajko po Twoich zdjęciach nie widzę abys musiała sobie czegokolwiek odmawiać;-),ale jeśli z tym miałoby być Ci lepiej to jak masz ochotę na coś słodkiego to wybieraj właśnie lody( ale też nie w litrach:-)) a zobaczysz różnicę w wadze, słyszałam nawet o diecie lodowej- pyszna ,ale wg mnie bardzo uboga w wartości odżywcze.

reklama
Dziewczyny, które mają suwaczki ze strony slub-wesele.pl, usuńcie je, lub zmieńcie na inne z innych stron. Te są prawdopodobnie zawirusowane!!!

czesc dziewczyny

Ja taka trochę zabiegana, brak mi czasu na wszystko.

Mati o wyrzuceniu pieluch nawet nie mysli eh ...

Ostatnio mnie zaskakuje swoimi tekstami. Dzisiaj rano jestem w łazience i wołam do niego:" Mati co robisz?"
A Mati na to: "Jak cio ... no po priostiu ... to cio umiem"

czesc dziewczyny

Ja taka trochę zabiegana, brak mi czasu na wszystko.

Mati o wyrzuceniu pieluch nawet nie mysli eh ...

Ostatnio mnie zaskakuje swoimi tekstami. Dzisiaj rano jestem w łazience i wołam do niego:" Mati co robisz?"
A Mati na to: "Jak cio ... no po priostiu ... to cio umiem"

:-D:-D:-D

Ale Wam zazdroszczę takich rozgadanych Maluchów-Olek jest narazie na etapie "mama", "tata", "baba" i kilku innych takich. Wszystko rozumie, ale mówi w jakimś chińskim języku :-) A najśmieszniejszy jest jak próbuje się dogadać z innymi dziećmi-gada jak najęty, ale co to już tylko on wie :-D

usmialam sie z matiego Agaciu:)

u nas Fifi ostatnio wstał rano siezi siedzi na łózku i nagle krzyczy " nie jestem księżniczką!! jestem piratem!!!!" :)
Vive i niedługo Olus zacznie pieknie mowic:)

dzien znow zap[owiada sie piekny az sie czlowiekowi chce zyc:)

reklama
Witam z kawką
Agaciu, Tygrysku, chłopaki mają superowe teksty.
zadziwiające są te nasze dzieciaki, nieraz jak coś powiedzą to nie wiadomo skad to wytrzasnęły.
Madzia też codzień nas czymś rozśmiesza.

Pogoda też u nas też fajna, oby jak najdłuzej.
Ciekawe jak tam Madzienka się bawi, Julcia chyba w żywiole zalicza wszystkie baseny:-D

Miłych dzionków Wam życzę

Do góry