reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam sobotnio,
Myszqo ja też chyba zrezygnuję z dziennego spania Bianki, chyba lepiej mieć wolny wieczór niż z trudem usypiać dziecko do 22:-(wczoraj wstała mi przed 7 rano i bez spania w dzien poszła spać o 20,30;-)zobaczymy o której dzisiaj mi uśnie -wieczorem wychodzę na disco i mam nadzieję,że szybko padnie i długo pośpi, bo nie wiem w jakim stanie wrócę:-D na szczęście jutro jedziemy na obiad do mamy,więc jakoś przeżyję dzień na kacu;-)

Swoją drogę ciekawe czym różni się makijaż dzienny od biznesowego - kreską nad okiem:-D oświeć mnie Myszqo jak już się dowiesz.

Zanplo - o której wstaje Ci Maja,że pada bez usypiania w dzień?
Vive - masz jakieś wtyki w żłobku,że sobie tam chodzicie pobawić się czy Olek jest zapisany do żlobka?
Kanuś- Mariczka od małego już wie,że w nocy trzeba wietrzyć pupkę:-D mała agentka:-D
Bliżniaczku - smacznego obiadku w Kołobrzegu;-)

reklama
Witam sobotnio,
Myszqo ja też chyba zrezygnuję z dziennego spania Bianki, chyba lepiej mieć wolny wieczór niż z trudem usypiać dziecko do 22:-(wczoraj wstała mi przed 7 rano i bez spania w dzien poszła spać o 20,30;-)zobaczymy o której dzisiaj mi uśnie -wieczorem wychodzę na disco i mam nadzieję,że szybko padnie i długo pośpi, bo nie wiem w jakim stanie wrócę:-D na szczęście jutro jedziemy na obiad do mamy,więc jakoś przeżyję dzień na kacu;-)

Swoją drogę ciekawe czym różni się makijaż dzienny od biznesowego - kreską nad okiem:-D oświeć mnie Myszqo jak już się dowiesz.

Zanplo - o której wstaje Ci Maja,że pada bez usypiania w dzień?
Vive - masz jakieś wtyki w żłobku,że sobie tam chodzicie pobawić się czy Olek jest zapisany do żlobka?
Kanuś- Mariczka od małego już wie,że w nocy trzeba wietrzyć pupkę:-D mała agentka:-D
Bliżniaczku - smacznego obiadku w Kołobrzegu;-)

Mam "wtyki"-teściowa pracuje jako opiekunka w złobku. Olek narazie chodzi tam tylko czasami, bo nie ma go kto wozić rano :-D, a bezpośredniego połączenia autobusem ani tramwajem nie ma.

U nas grzmi i błyska. Chyba burza idzie.

Jutro czeka mnie relaksik bo idę na 3 godzinny kurs makijażu. :-)
A M. z Jaśkiem na basen się szykują.

Tygrys i jakie ciacho zrobiłas?

hej hej my juz po pikniku hahah wyjechalismy rano i zdazylismy wrocic przed dseszczem hahha

bylismy nad jeziorkiem karmilismy kaczuchy , obok wybudowali taki zarombiaszczy plac zabaw ze statkami pirackimi i taka fajna pdloga :)
fotki pozniej wstawie na bloga:)

Myszko upieklam z przepisu blizniaka tego z olejem normalnie pychota!!! filip tak sie nim zajadal:) wiec skoro jemu smakowalao to musial byc dobry haha;)

jutro jak bedzie ladnie tez jedziemy nad tą wodę:)

a moje dziecko to podobnie jak zanplo lubi pospac w dzienL:) klade go ok 12- 13 i spi od 2 do 3 godz czyli wstaje ok 15 a pozniej idziemy spac o 21 czsem wczesniej. zdarza mu sie oczywiscie ze nie spi w ciagu dnia to jak gdzies jestesmy na wyjezdzie albo w zlobku tez czesto zamiast spac tylko lezy to po 19 juz w lozku spi:)

ale ulewa przeszła:)i znow sloneczko swieci:)

udanego weekendu mamuski:)

Witajcie;)

u nas dzisiaj o 8:30 bylo juz 25 stopni.....strach sie bac co bedzie pozniej:p
my juz po sniadanku i czesciowym sprzatniu:)

popoludniu jedziemy na zakupki i pozniej moze jakis spacer nad jeziorkiem....:)

sciskam Was serdecznie udanego weekendu kochane;*

Tygrysku ciesze sie,ze wypad sie udal!!!!! rewelacja!
Kankiya no wie,az za dobrze:p

a u nas Mariczka tez jeszcze z reguly chodzi spac w ciagu dnia....o 13-15...czasem od 14-16...ale wieczorkiem nie usypia szybciej niz 22...
zdarza sie,ze czasem jak gdzies jedziemy to nie spi w ciagu dnia,albo zasnie na chwilke w aucie....ale to nie mzienia jej godziny spania wieczorkiem:)

Witam niedzielnie,
mimo wczorajszej balangi i powrotu o 4 rano czuję się wyjątkowo dobrze;-)kacorka nie ma ,odreagowałam i mogę spokojnie dalej mamuśkować, w tym tygodniu planuję odstawić Biankę od pieluch- trzymajcie kciuki kochane.
A Wy dziewczyny jak po weekandzie ? pogoda piękna więc pewnie grilujecie;-)
Myszqo jak po kursie makijażu? Kanusia jak nastrój - mam nadzieję ,że już lepiej..

Witam;
u nas upał, więc chłopaków na lody wydelegowałam :d

Jestem padnięta, a jeszcze sesja mi się zaczyna.... masakra

Kankiya Maja wstaje o 6 i nie ważne o której pójdzie spać to i tak rano nie pośpi dłużej. Dzisiaj mieliśmy juz dość Poszła spać o 12-stej a wstała o 5 i zaczęło się marudzenie, zabawa, piosenki.
Nasz wypad w góry się udał, burza krążyła nad nami od samego wyjścia aż do szczytu, ale nie spadła na nas ani jedna kropla. Za to znajomi na innych szczytach zmokli :-Ddobrze wybralismy. Troche mnie bola nogi więc widze jak jest z moja kondycją.
Tygrysku zrobiłaś mi smaka na ciasto, ja czekam na truskawki żeby zrobić z nimi i nie moge się doczekać.
Zapominajko, a Ty lodów nie lubisz???

Lubię, nawet bardzo, ale usiłuję być na diecie...

U nas dziś znowu upał się zapowiada, więc zaraz brykniemy na spacer :D

Witam:)
U nas słoneczko i cieplutko po nocnej burzy.

Zanplo wspólczuję pobódek o 6 rano, teraz nie dziwię się,że Maja pada Ci w dzień bez usypiania;-)Super,że wypad w góry Wam się udał i burza Was ominęła:)
Zapominajko wspólczuję sesji i trzymam kciuki aby dobrze poszło, jeśli chodzi o lody kochana to najmniej kaloryczna wbrew pozorom i najzdrowsza słodka pokusa w porównaniu do czekolad i innych słodkości, więc aż tak sobie nie odmawiaj:-)

reklama
Do góry