reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Siemka:)

u nas kolejny dzien ladna pogoda....ale wieje troszke....spacerek i zabawy na placu zabaw mamy juz za soba....:)
Teraz czas relaksu jeszcze z 30 minutek i Mari idzie ziuzku na troszke,a ja mam mase roboty,bo wymieniaja u nas jutro okna....i trzeba wszystko poprzestawiac,pod sciane....masakra:p

Dagulla GRATULACJE dla malego przedszkolaka:)

Marzycielko zdrowka dla Oli....

sciskam Was wszystkie;*:*

Edee i dla Was gratulacje!!!!

Zapominajka lecimy do Turcji best52_(www.e.gif

Witajcie...ale pięknie u nas...u Was tez tak ładnie???trzeba korzystać bo podobno "zimna Zośka" nam nie podaruje, w niedzielę ma być 15 stopni...NIE, JA NIE CHCĘ!!!!!!!planowałam opalanie na działce
sorry2.gif
sorry2.gif
sorry2.gif

Vive mocno trzymamy kciuki że Olus dostał się....a będe przyjmować z listy rezerwowej w kolejności alfabetycznej??

Gratulacje dla przedszkolaków. U nas przedszkole stało się już codziennością. Zapisałam Maję też na lipiec, bo jest dyżur, a w sierpniu trzeba coś wymyśleć. Rada na przyszłość. Trzeba się zaopatrzyć w wiekszą ilość spodni, koszulek i majteczek. Już nie mówie o możliwości posiakania się, ale Maja np oblała się juz cała wodą, kompotem, albo wysmarowała koszulke farbami. Brudzi się o wiele więcej niż w domu :-) właśnie musze sie wybrać na zakupy bo nie nadąża mi to schnąc.

Madzienka super wakacje, a kiedy sie wybieracie???
Mąż juz prawie skończył domek dla Mai zrobie zdjęcia to pokażę dzieło :-) bo jest bardzo dumny z siebie, jego pierwsza budowla, taki bez ścianek tylko będą barierki jak na placu zabaw. Trzeba jeszcze dokręcić kilka rzeczy, ale to już blisko końca. Teraz się śmieję, że musi wybudować taki, ale większy dla nas.

Witam poniedziakowo:)

Na wstepie : moj mis jest dzisiaj w pracy:) pierwszy dzien...przyjeli go do stolarni...na poczatek dostal 11 $ na godzine....niby Henryk mowil,ze sporo jak na poczatek,bo tutaj z regoly zaczyna sie od 8$....
Pracuje 8 godzin od 8-16....jedzie jednym autobusem co prawda z 30 minut,ale jednym bez przesiadek...i w soboty tez pracuja....
Ja pod koniec tyg zabieram sie za papiery o pobyt....czuje,ze to bedzie niezla jazda...bede musiala tez podszkolic swoj angielski,bo co z tego ze rozumiem co do mnie sie mowi jak srednio z moja odpowiedzia:p
*
gratulacje dla meza
Witam z kawką :-)

Marzycielko zdrówka dla Oli, może jakiś ząbek?

Au nas znowu przeziębienie i smarki po pas. I mam nadzieję, że szybko to podleczę...
no wlasnie, moze to zabek marzycielko

zdrowka dla Igorka

Witam:-)
zdrówka dla choruszków :tak:

ja dziś czekam na liste z przedszkola dam wam później znać czy Kacper sie dostał

w niedziele pojechaliśmy sobie do straży na grilla Kacper zachwycony wycieczką po samochodach i nowymi ,,wujkami'' i wiecie co wybieram sie do ochotniczej straży haha jeszcze deklaracji nie podpisałam ale jest w planach:szok: głównie chodzi o utworzenie żeńskiej drużyny na zawody ale przeraża mnie to wszystko :-D materiału tyle że już sie za to zabrałąm a kurs dopiero we wrzesniu ale z drugiej strony ciesze sie ze sie zdecydowalam zawsze to jakies nowe doswiadczenie :-Dno i najbardziej czekam na kurs z pierwszej pomocy chociaz jego najbardziej sie obawiam bo to wszystko mnie przeraża ale ciesze sie bo dzieki temu bede mogła się troche z tematem oswoić ;-)
ooooooooooo, powodzenia na nowej drodze ochotniczej:-)
no to chwale sie że Kacper dostał sie:tak::-)

Cześc :)

To my też się pochwalimy :p Alanek też będzie przedszkolakiem ;-):tak::-)
gratulacje
hej :-)

dagulla, edee-gratulacje dla małych przedszkolaków. A mój Oluś niestety na liście rezerwowej na 22 miejscu :szok: (bo alfabetycznie...)

trzymamy kciuki

dziendoberek
dopiero wstalysmy
czas na kawke i sniadanko
milego dzionka

reklama
Do góry