Myszqa
Fanka BB :)
Dagulla - to super - kolejny przedszkolak :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gratulacje dla mezaWitam poniedziakowo
Na wstepie : moj mis jest dzisiaj w pracy pierwszy dzien...przyjeli go do stolarni...na poczatek dostal 11 $ na godzine....niby Henryk mowil,ze sporo jak na poczatek,bo tutaj z regoly zaczyna sie od 8$....
Pracuje 8 godzin od 8-16....jedzie jednym autobusem co prawda z 30 minut,ale jednym bez przesiadek...i w soboty tez pracuja....
Ja pod koniec tyg zabieram sie za papiery o pobyt....czuje,ze to bedzie niezla jazda...bede musiala tez podszkolic swoj angielski,bo co z tego ze rozumiem co do mnie sie mowi jak srednio z moja odpowiedzia
*
no wlasnie, moze to zabek marzycielkoWitam z kawką :-)
Marzycielko zdrówka dla Oli, może jakiś ząbek?
Au nas znowu przeziębienie i smarki po pas. I mam nadzieję, że szybko to podleczę...
ooooooooooo, powodzenia na nowej drodze ochotniczej:-)Witam:-)
zdrówka dla choruszków
ja dziś czekam na liste z przedszkola dam wam później znać czy Kacper sie dostał
w niedziele pojechaliśmy sobie do straży na grilla Kacper zachwycony wycieczką po samochodach i nowymi ,,wujkami'' i wiecie co wybieram sie do ochotniczej straży haha jeszcze deklaracji nie podpisałam ale jest w planach głównie chodzi o utworzenie żeńskiej drużyny na zawody ale przeraża mnie to wszystko materiału tyle że już sie za to zabrałąm a kurs dopiero we wrzesniu ale z drugiej strony ciesze sie ze sie zdecydowalam zawsze to jakies nowe doswiadczenie no i najbardziej czekam na kurs z pierwszej pomocy chociaz jego najbardziej sie obawiam bo to wszystko mnie przeraża ale ciesze sie bo dzieki temu bede mogła się troche z tematem oswoić ;-)
no to chwale sie że Kacper dostał sie:-)
gratulacjeCześc
To my też się pochwalimy Alanek też będzie przedszkolakiem ;-):-)
hej :-)
dagulla, edee-gratulacje dla małych przedszkolaków. A mój Oluś niestety na liście rezerwowej na 22 miejscu (bo alfabetycznie...)