reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

hej hej
Madziu u nas tez sliczna pogoda:) mam nadziejej ze z ta niedziela sie nie sprawdzi.......

Zanplo ja zawsze dodatkowy komplet na przebranie zostawiam w szafce filipka w razie godz W hahhha na poczatku czesto byl przebierany a to jak mowisz jedzonko czy piciu przy sdamodzielnym jedzeniu gdzies skapło a to podczas prac plastycznych sie gdzies pobrudził ...teraz jakos mniej tego brudzenia juz jest:)

chodzicie juz tzn czy wasze pociechy chodza w krotkich gaciach??? zalozylam dzis mojemy dzieciowi krotkie spodenki na sale a maja wyjsc na dwor dzis pobiegac i tak mysle czy nie bedzie mu za zimno???chyba ze panie go przebiora w dlugie hmmm ale chyba nie przebieraja bo z pokoju maja od razu wyjscie na taras i podworko.......

Vive trzymam kciuki za Olusia!!!!!

reklama
aaaaaaaa zapomnialam napisac ze rano poszlismy na badanie krewki i moje dziecko bylo taie dzielne nawet nie pisnal tylkko z zainteresowaniem siw przygladal co pani robi:_) w nagrode dostal az 3 naklejki dzielnego pacjenta:)

Witajcie...ale pięknie u nas...u Was tez tak ładnie???trzeba korzystać bo podobno "zimna Zośka" nam nie podaruje, w niedzielę ma być 15 stopni...NIE, JA NIE CHCĘ!!!!!!!planowałam opalanie na działce
sorry2.gif
sorry2.gif
sorry2.gif

Vive mocno trzymamy kciuki że Olus dostał się....a będe przyjmować z listy rezerwowej w kolejności alfabetycznej??

Podobno tak-tak mi powiedzieli w przedszkolu :-(

hej hej
Madziu u nas tez sliczna pogoda:) mam nadziejej ze z ta niedziela sie nie sprawdzi.......

Zanplo ja zawsze dodatkowy komplet na przebranie zostawiam w szafce filipka w razie godz W hahhha na poczatku czesto byl przebierany a to jak mowisz jedzonko czy piciu przy sdamodzielnym jedzeniu gdzies skapło a to podczas prac plastycznych sie gdzies pobrudził ...teraz jakos mniej tego brudzenia juz jest:)

chodzicie juz tzn czy wasze pociechy chodza w krotkich gaciach??? zalozylam dzis mojemy dzieciowi krotkie spodenki na sale a maja wyjsc na dwor dzis pobiegac i tak mysle czy nie bedzie mu za zimno???chyba ze panie go przebiora w dlugie hmmm ale chyba nie przebieraja bo z pokoju maja od razu wyjscie na taras i podworko.......

Vive trzymam kciuki za Olusia!!!!!

Olek już biega w krótkich od kilku dni :-)

aaaaaaaa zapomnialam napisac ze rano poszlismy na badanie krewki i moje dziecko bylo taie dzielne nawet nie pisnal tylkko z zainteresowaniem siw przygladal co pani robi:_) w nagrode dostal az 3 naklejki dzielnego pacjenta:)

Buziaki dla dzielnego Filipka :*

Załamałam się....Moje dziecko przybrało w 5 tygodni tylko 400 g. Narazie dostał lek na ból brzuszka, bo drze się przy każdym karmieniu. Kupilam też Bebilon pepti i muszę zacząć go dokarmiac. Przykro mi strasznie, bo chciałam go karmic piersią przynajmniej pół roku (Olka karmiłam prawie 11 miesięcy) :-(

My tez dzis po pobraniu krewki. Balam sie chyba bardziej od Hani bo ona nawet nie zapisnela:tak: Jestem pozytywnie zaskoczona....bardzo mila pielegniarka, pieknie wymalowany pokoik, mase zabawek...Pani znieczulila miejsce nakłucia sprayem i szybko pobrala krew:tak: No i oczywiscie naklejka dla bohaterki:-D
A krew pobieraja tu z żyły nie z paluszka:no:

vive wiem co czujesz ja tez byłam zawiedziona i zła ze musze dokarmiac Hanie sztucznym. Teraz karmie piersią, ale Zuzia nie przybiera rewelacyjnie...na nastepnym wazeniu okaze sie co dalej...:zawstydzona/y::-(

Madzienka zazdroszcze urlopu:-)

Marzycielko i co z Oli? My wczoraj tez mielismy niespodziewany stan podgoraczkowy i tez nie wiemy skąd...:-(

Aha...GRATULACJE DLA KOLEJNYCH PRZEDSZKOLAKÓW:-):-):-)

gratulacje dla dzielnej Hani:)
Vive a wam zycze zeby te problemy brzuszkowe minely.

Filipek juz spi wiec nastala bloga cisza:)
jest tak pieknie na dworze:)

dzis podpisalam juz umowe w przedszkolu wiec oficjalnie jestesmy przedszkolakiem:)

reklama
anoli-dzielna dziewczynka z Hani-ja już się boję, co to będzie, jak przyjdzie nam zaszczepić Olka na ospę. Krwi nie miał jeszcze pobieranej.

Tygrysku, w takim razie pogratuluj przedszkolaczkowi od cioci (a jeszcze tak niedawno tarzali się na trawce w parku a tu juz przedszkolaki :-))

Mój Maks wypił właśnie 50 ml mleczka, troszkę piersi i zasnął w łóżeczku w ciągu 30 sekund (dobrze, że chociaż z tym nie ma problemu...)

Do góry