reklama
kana161
Mama "terrorystek" :P
Witam poniedziakowo
Na wstepie : moj mis jest dzisiaj w pracy pierwszy dzien...przyjeli go do stolarni...na poczatek dostal 11 $ na godzine....niby Henryk mowil,ze sporo jak na poczatek,bo tutaj z regoly zaczyna sie od 8$....
Pracuje 8 godzin od 8-16....jedzie jednym autobusem co prawda z 30 minut,ale jednym bez przesiadek...i w soboty tez pracuja....
Ja pod koniec tyg zabieram sie za papiery o pobyt....czuje,ze to bedzie niezla jazda...bede musiala tez podszkolic swoj angielski,bo co z tego ze rozumiem co do mnie sie mowi jak srednio z moja odpowiedzia
Poza tym u nas pieknie pieknie pieknie tylko sloneczko i pogoda cod miod
Reniu a jak u Was???? tez tak ladnie????
wiesz co bedziemy zapisywali sie na ta liste, co raz do roku jest losowanie w stanach o pobyt...nie wiem jak to sie dokladnie nazywa...
Madziu...zdrowka dla Juleczki
Blizniaczku dla Ciebie rowniez zdrowka
Myszko ziebie i reszte mamusiek szukajacych pracki trzymam mocko kciukasy!!!!
Kochane no i dziekuje slicznie za gratulacje!!!! aj to dopiero poczatek....teraz ta "gorsza" czesc...bardziej praktyczna....hahhahaha
uciekamy zaraz na dworek,bo tak pieknie grzeje.....odezwe sie pozniej :*:*:*
sciskamy Was:*
Na wstepie : moj mis jest dzisiaj w pracy pierwszy dzien...przyjeli go do stolarni...na poczatek dostal 11 $ na godzine....niby Henryk mowil,ze sporo jak na poczatek,bo tutaj z regoly zaczyna sie od 8$....
Pracuje 8 godzin od 8-16....jedzie jednym autobusem co prawda z 30 minut,ale jednym bez przesiadek...i w soboty tez pracuja....
Ja pod koniec tyg zabieram sie za papiery o pobyt....czuje,ze to bedzie niezla jazda...bede musiala tez podszkolic swoj angielski,bo co z tego ze rozumiem co do mnie sie mowi jak srednio z moja odpowiedzia
Poza tym u nas pieknie pieknie pieknie tylko sloneczko i pogoda cod miod
Reniu a jak u Was???? tez tak ladnie????
wiesz co bedziemy zapisywali sie na ta liste, co raz do roku jest losowanie w stanach o pobyt...nie wiem jak to sie dokladnie nazywa...
Madziu...zdrowka dla Juleczki
Blizniaczku dla Ciebie rowniez zdrowka
Myszko ziebie i reszte mamusiek szukajacych pracki trzymam mocko kciukasy!!!!
Kochane no i dziekuje slicznie za gratulacje!!!! aj to dopiero poczatek....teraz ta "gorsza" czesc...bardziej praktyczna....hahhahaha
uciekamy zaraz na dworek,bo tak pieknie grzeje.....odezwe sie pozniej :*:*:*
sciskamy Was:*
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Kana super wieści. Powodzenia!!!
M
marzycielka
Gość
Witam kOCHANE......:*
Zdalam pierwsza czesc prawka:-):-) od tak pojechalam (zdenerwowana i zestresowana bo jak) poszlam zaliczylam i wyszlam....dostalam nawet test w jezyku polskim
Gratulacje.
A ja zła jak nie wiem co , bo Hania dopiero sie wyleczyla z przeziebienia a tu znow dzis katar tak mi jej szkoda...mam nadzieje ze sie bardziej nie rozłozy.Wczoraj dostalam skierowanie na badanie krwi od lekarza rodzinnego bo podejrzewa u niej anemie:-( nie wydaje mi sie...ale sprawdzic trzeba. Boje sie tylko jak oni jej ta krew pobiorą
Dobra uciekam zrobic jej inhalacje w pokoju,a potem do łózeczka
U nas pobiera się z paluszka.
Ja zaczęłam moje drogie poszukiwania pracy. Mam nadzieję, że coś do września,października znajdę :-) Pierwsze CV już wysłałam. Jankowy do przedszkola idzie więc ja do pracy - baaardzo chcę iść :-) Byle gdzie. Obym zarobiła na przedszkole i waciki
Oj ja też szukam i tez byleby zarobić na przedszkole i waciki
Witam poniedziakowo
Trzymam za was mocno kciuki
A moje dziecko wstało w nocy z 39 stopniami gorączki. Cały dzie stan podgorączkowy blisko 38 stopni teraz ma wyższą ale dostała Nurofen. Nie wiem o co kaman bo ani kataru ani kaszlu ani biegunki
No nic zobaczymy co dalej będzie.
vive
Fanka BB :)
Marzycielko-zdrówka dla Oliwki :-)
Kochane-mam 15% rabatu na rzeczy z tej stronki Koszulki i Halki w koronka.pl Kupon jest ważny przez 7 dni i mogę go komuś odstąpić :-)
Kochane-mam 15% rabatu na rzeczy z tej stronki Koszulki i Halki w koronka.pl Kupon jest ważny przez 7 dni i mogę go komuś odstąpić :-)
renia200
mama Victorki :)
Kana u nas też cieplutko po 24 stopnie ciepła hihi. My się też staramy o stały pobyt do Kanady, mamy już pracodawce , teraz tylko papiery złożyć, reszte napisze w
Ostatnia edycja:
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Witam z kawką :-)
Marzycielko zdrówka dla Oli, może jakiś ząbek?
Au nas znowu przeziębienie i smarki po pas. I mam nadzieję, że szybko to podleczę...
Marzycielko zdrówka dla Oli, może jakiś ząbek?
Au nas znowu przeziębienie i smarki po pas. I mam nadzieję, że szybko to podleczę...
tygrysek82
Fanka BB :)
Witajcie słonecznie
u nas lato
bosko upalniehahhaha
Kana i Reniu trzymam kciuki !!!!
a chorowitkom zdrowka!!!
ps zapominajko a czy wy ostatnio jakos nie byliscie chorzy????
u nas lato
bosko upalniehahhaha
Kana i Reniu trzymam kciuki !!!!
a chorowitkom zdrowka!!!
ps zapominajko a czy wy ostatnio jakos nie byliscie chorzy????
witajcie....
u nas też upalnie aż żyć się chce jak słoneczko tak przypieka....
my powoli szykujemy się na wakacje, mam nadzieje ze tam pogoda dopisze nam bo teraz to nic pewnego
Kana, Renia trzymam kciuki za pobyt....
Marzycielka jak Oli???
a wszystkim chorowitkom zdróweczka...
my obroniliśmy się...tfu tfu nie zapeszając....
u nas też upalnie aż żyć się chce jak słoneczko tak przypieka....
my powoli szykujemy się na wakacje, mam nadzieje ze tam pogoda dopisze nam bo teraz to nic pewnego
Kana, Renia trzymam kciuki za pobyt....
Marzycielka jak Oli???
a wszystkim chorowitkom zdróweczka...
my obroniliśmy się...tfu tfu nie zapeszając....
reklama
no to chwale sie że kacper dostał sie:-)
gratulacje!!!!!