reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

cześć dziewczynki

Potrzebuje przepisa na sos do pyz, bezmięsny .
nie pamiętam, ale chyba mamusia kiedys mi podawała przepis na taki dobry !!!

PLIOSIEEE !!!!!

reklama
Witam poniedziakowo:)

Na wstepie : moj mis jest dzisiaj w pracy:) pierwszy dzien...przyjeli go do stolarni...na poczatek dostal 11 $ na godzine....niby Henryk mowil,ze sporo jak na poczatek,bo tutaj z regoly zaczyna sie od 8$....
Pracuje 8 godzin od 8-16....jedzie jednym autobusem co prawda z 30 minut,ale jednym bez przesiadek...i w soboty tez pracuja....
Ja pod koniec tyg zabieram sie za papiery o pobyt....czuje,ze to bedzie niezla jazda...bede musiala tez podszkolic swoj angielski,bo co z tego ze rozumiem co do mnie sie mowi jak srednio z moja odpowiedzia:p

Poza tym u nas pieknie pieknie pieknie:) tylko sloneczko i pogoda cod miod:)

Reniu a jak u Was???? tez tak ladnie????
wiesz co bedziemy zapisywali sie na ta liste, co raz do roku jest losowanie w stanach o pobyt...nie wiem jak to sie dokladnie nazywa...:sorry2:
Madziu...zdrowka dla Juleczki:)
Blizniaczku dla Ciebie rowniez zdrowka:)

Myszko ziebie i reszte mamusiek szukajacych pracki trzymam mocko kciukasy!!!!

Kochane no i dziekuje slicznie za gratulacje!!!! aj to dopiero poczatek....teraz ta "gorsza" czesc...bardziej praktyczna....hahhahaha

uciekamy zaraz na dworek,bo tak pieknie grzeje.....odezwe sie pozniej :*:*:*
sciskamy Was:*

Witam kOCHANE......:*

Zdalam pierwsza czesc prawka:-):-) od tak pojechalam (zdenerwowana i zestresowana bo jak) poszlam zaliczylam i wyszlam....dostalam nawet test w jezyku polskim:)

Gratulacje.

A ja zła jak nie wiem co , bo Hania dopiero sie wyleczyla z przeziebienia a tu znow dzis katar:wściekła/y: tak mi jej szkoda...mam nadzieje ze sie bardziej nie rozłozy.Wczoraj dostalam skierowanie na badanie krwi od lekarza rodzinnego bo podejrzewa u niej anemie:-( nie wydaje mi sie...ale sprawdzic trzeba. Boje sie tylko jak oni jej ta krew pobiorą:dry:
Dobra uciekam zrobic jej inhalacje w pokoju,a potem do łózeczka:tak:

U nas pobiera się z paluszka.

Ja zaczęłam moje drogie poszukiwania pracy. Mam nadzieję, że coś do września,października znajdę :-) Pierwsze CV już wysłałam. Jankowy do przedszkola idzie więc ja do pracy - baaardzo chcę iść :-) Byle gdzie. Obym zarobiła na przedszkole i waciki :-D

Oj ja też szukam i tez byleby zarobić na przedszkole i waciki:-D

Witam poniedziakowo:)

Na wstepie : moj mis jest dzisiaj w pracy:) pierwszy dzien...przyjeli go do stolarni...na poczatek dostal 11 $ na godzine....niby Henryk mowil,ze sporo jak na poczatek,bo tutaj z regoly zaczyna sie od 8$....
Pracuje 8 godzin od 8-16....jedzie jednym autobusem co prawda z 30 minut,ale jednym bez przesiadek...i w soboty tez pracuja....
Ja pod koniec tyg zabieram sie za papiery o pobyt....czuje,ze to bedzie niezla jazda...bede musiala tez podszkolic swoj angielski,bo co z tego ze rozumiem co do mnie sie mowi jak srednio z moja odpowiedzia:p

Trzymam za was mocno kciuki :)

A moje dziecko wstało w nocy z 39 stopniami gorączki. Cały dzie stan podgorączkowy blisko 38 stopni teraz ma wyższą ale dostała Nurofen. Nie wiem o co kaman bo ani kataru ani kaszlu ani biegunki:confused:
No nic zobaczymy co dalej będzie.

Kana u nas też cieplutko po 24 stopnie ciepła hihi. My się też staramy o stały pobyt do Kanady, mamy już pracodawce , teraz tylko papiery złożyć, reszte napisze w:elvis:

Ostatnia edycja:
Witam z kawką :-)

Marzycielko zdrówka dla Oli, może jakiś ząbek?

Au nas znowu przeziębienie i smarki po pas. I mam nadzieję, że szybko to podleczę...

Witajcie słonecznie:)
u nas lato:)
bosko upalnie:)hahhaha:)

Kana i Reniu trzymam kciuki !!!!

a chorowitkom zdrowka!!!
ps zapominajko a czy wy ostatnio jakos nie byliscie chorzy????

witajcie....

u nas też upalnie aż żyć się chce jak słoneczko tak przypieka....

my powoli szykujemy się na wakacje, mam nadzieje ze tam pogoda dopisze nam:-D:-D:-D bo teraz to nic pewnego

Kana, Renia trzymam kciuki za pobyt....

Marzycielka jak Oli???

a wszystkim chorowitkom zdróweczka...
my obroniliśmy się...tfu tfu nie zapeszając....

reklama
Do góry