reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Brawo dla Hani!!!!!

Filipek śpi???
my niedawno z basenu wróciłysmy:-D

hahah Julci to nocny marek jest a Filipek chodzi spac z kurami:) ale ja lubie gdy wczesnie zasypia mamy troszke czasu dla siebie z mezem:) tak romantycznie sam na sam hahhah:)

anoli-dzielna dziewczynka z Hani-ja już się boję, co to będzie, jak przyjdzie nam zaszczepić Olka na ospę. Krwi nie miał jeszcze pobieranej.

Tygrysku, w takim razie pogratuluj przedszkolaczkowi od cioci (a jeszcze tak niedawno tarzali się na trawce w parku a tu juz przedszkolaki :-))

Mój Maks wypił właśnie 50 ml mleczka, troszkę piersi i zasnął w łóżeczku w ciągu 30 sekund (dobrze, że chociaż z tym nie ma problemu...)

hahah oj Vive dokladnie ledwo wtedy siedzieli jeszcze ach ten czas biegnie.....:)

u nas znow upał:)

reklama
Gratuluję Tygrysku przedszkolaka. Maja też chodzi ostatnio wcześniej spać.
Ja ostatnio źle się czuję, chyba musze porobic jakies ogólne badania. Chciałabym tak przespać cały dzień i niczym się nie zajmować.

Marzycielko i co z Oli? My wczoraj tez mielismy niespodziewany stan podgoraczkowy i tez nie wiemy skąd...:-(

Marzycielka jak Oli???

Ale super!!!:-)

no wlasnie, moze to zabek marzycielko

Oli zakatarzona ale to po wczorajszej kapieli w fontannie a gorączka spowodowana była wychodzącymi górnymi piątkami:-)

aaaaaaaa zapomnialam napisac ze rano poszlismy na badanie krewki i moje dziecko bylo taie dzielne nawet nie pisnal tylkko z zainteresowaniem siw przygladal co pani robi:_) w nagrode dostal az 3 naklejki dzielnego pacjenta:)

Brawo.

Gratulacje dla przedszkolaczków.

A my ok 28 maja wyprowadzamy się do Krakowa:-)
Właśnie szukamy mieszkania do wynajmu i już 4 oferty , które godzą się na psa mamy:)

dZIEN DOBRY kochane:)

My wlasnie wstalysmy i juz po sniadanku:)
Mariczka oglada Kubusia Puchatka na youtube...
a ja mam chwilke czasu dla siebie i dla Was oczywiscie:)

U nas wczoraj byla ta wymian okien...panowie bardzo mili:p hahaha zdzowieni jak zaproponowalysmy im kawe....tutaj chyba czegos takiego nie ma wcale,zeby robotnikom proponowano kawe... moj mis w pracy nie ma nawet przerwy na sniadanie....je jak szef gdzies jedzie,albo jak akurat jada na montaz to w aucie... dla mnie jest to straszne... w ogole mial pracowac do 16,a konczy po 18.....wiecej kasy,ale za to i czasu tam...

Oj kochane....poza tym Mariczka jest nieznosna ostatnio.... nic nie slucha i tak rzadzi, po swojemu oczywscie!

Kurcze zaczynam troszke tesknic za moimi kumpelkami i Mariczki....za pawelkiem, Majka....

Tygrysku GRATULACJE dla przedszkolaka....:)
Vive trzymam kciuki za synusia....i tego maluszka oby ten brzuszek szybko sie usabilizowal i starszego, zeby sie dostal z tej listy rezerwowej!
Marzycielko.... trzymam kciuki za Was:) oby tym razem wszystko wyszlo tak jak powinno!
Anoli brawo dla Hanulki! dzielna kobietka!

Marzycielka zdróweczka dla Oli.....i powodzenia w szukaniu mieszkanka...

Kanus....tęsknota na pewno będzie ale trzymamy kciuki żeby się wam tam ułożyło!!!Kamil pracuje u Polaka??

tAK Madziu u polaka...niestety takiego, ktory chce sie jak najwiecej zarobic....nie wazne jakim kosztem....chociaz wczoraj zabral nawet Kamila na kawe,bo mieli akurat przerwe w dostawie....
dodatkowo pracuej jeszcze dwoch facetow tez polakow, jeden jest 20 lat w Kanadzie starszy facet,a drugi mlody chlopak jest tutaj z 3 lata....pochodzi z Radomia....
troszke mi szkoda mojego misia...przyjezdza taki padniety.....;/

Edee co tam u Was slychac???? jak Alanek,bo na zdjeciach nie moge sie na niego napatrzec....te loczki sliczne!!!!!

Kanus uważajcie na takich pracodawców....Tacy dorobkowicze to najgorsi pracodawcy...moja siostra miała z takimi typami do czynienia w usa i wolała omijać ich z daleka
Mam nadzieje że Wy trafiliście na uczciwego człowieka i wszystko będzie ok!!!

Edee co tam u Was slychac???? jak Alanek,bo na zdjeciach nie moge sie na niego napatrzec....te loczki sliczne!!!!!

Dziękuję Karolinko za troskę :p :-D:-D jakoś leci powoli, zdrówko póki co nam dopisuje, więc na to nie mogę narzeka, a o tych smutniejszych rzeczach po prostu nie chce mi się pisac :-(, wystarczy że ciągle coś mnie martwi i moje myśli nie mogą skupic się na niczym innym :no::no:, ale ja zawsze powtarzam jak nie urok, to s....ka

A Alanek fakt, włoski ma urocze :-p:-D:-D:-D:-D:-D sama jestem w nich po uszy zabujana :-D:-D:-D:-D:-D, a na ulicy i w sklepie to ludzie nie dają nam spokoju :no::no:, a to, że włoski śliczne :-p, a jaka śliczna dziewczynka :confused::szok::szok::szok::-D:-D:-D i tak bez przerwy :sorry2:, a ja pękam z dumy :tak::tak::tak: po prostu :-p:tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D, ja sama nie wiem po kim mój dziubek jest taki piękny :confused::confused:, no, ale chyba jednak po mamusi :-D:-D:-D:-D, a jak ! :-D:-D:-D, oki, jutro skrobne znów ze 2 zdania :-D:-D zmykamy na 2 spacerek :tak::tak::tak: bajbaj :-D

woooow ile tych buziek uśmiechniętych narobiłam :szok::zawstydzona/y: sorki :-p:-D

reklama
Vive bedzie dobrze my dzis z Zuzia zaliczyłysmy pierwsze szczepienie...darła sie okropnie ale na szczescie krótko:tak: Przy okazji wazenie mierzenie i taki pierwszy bilans. No i wazymy 4.640....w tydz przybrała 180g to chyba nie tak źle???:confused:
Lekarz mowi ze ok, ale u nich tu wszystko jest ok:sorry2: A mierzymy 54cm:tak: Nastepne kłucie za 4tg:-(

Marzycielko zycze powodzenia w szuakniu mieszkania, jak wy znosicie te ciagłe przeprowadzki?Ja to nienawidze przeprowadzek:-p A u nas tez goraczka z powodu górnej piątki...ale jeszcze nei wyszla tylko cos tam widac...a jak u Was?

Kanus oj wiem jak to jest jak sie teskni za bliskimi. Zreszta ty to juz przezyłas. Najpierw teskniłas za mamą teraz za kolezankami:tak: Ach no taka dola emigrantów:sorry2: ale z czasem sie przyzwyczaisz:tak:
A praca u polaka za granicą to nie łatwy kawałek chleba ale od czegos trzeba zacząc...moze z czasem twój znajdzie cos fajniejszego:tak:

Madzia a ile razy w tygodniu wy na ten basen śmigacie? My sie wybieramy po chorobie i sie zebrac nie mozemy...ciagle cos nam wypada:zawstydzona/y:

Hania spi, Zuzią zajmuje sie tata, bo mama ma dzis lenia:zawstydzona/y:...kurcze jakos nic mi sie nie chce...mysle ciagle o tym ze moj nie moze pracy znaleźć. Mial juz dwie propozycje, ale albo tylko na drugą zmiane albo za małe pieniadze i szuka dalej. A ja juz bym chciala bilety do pl kupic dla nas wszystkich. Chcemy we wrzesniu leciec chrzciny Zuzi zrobic....a ciagle nic nie wiem:-(

Do góry