reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Cześć dziewczynki

U nas zrobiła się sliczna pogoda :laugh2: super.
Wczoraj było tak zimno, że poszłam tylko do sklepu i juz więcej nawet palca na dwór nie wyciągnęłam a dzisiaj taka niespodzianka. W ogole pomarzły nam drzewka moreli, winogrona, parę ozdobnych krzaczków, sałata w szklarni :zawstydzona/y:

Mati przechodzi ostatnio samego siebie i czasami nie wyrabiam.
W niedzielę mamy zamiar jechac do zoo , podobno ma byc ciepło.

Kana ale masz fajnie.

Dagulla dzisiaj ma być cieplej więc może jednak zdecydujesz sie na tą imprezkę :tak:

Tygrys a się piszę na ten placuszek. Buziaczki dla solenizanta.

vive zdrówka dla Maksia.

reklama
witajcie...

buziak dla solenizanta Filipka...

u nas dzisiaj słonecznie ale nadal chłodno...Jula coś pociąga nosem więc szybkie kurowanie czas zacząć bo za dwa tygodnie lecimy:tak:
i nie wiem czy to alergiczny czy wirusowy...chyba wybiorę się dzisiaj do pani doktor

Vive biedny maluszek....niech już brzusio mu nie dokucza

Wszystkiego naj dla Filipka :-)

Dagulla nie żałuj sobie. Weź sweterek i baw się dobrze. Strażacy fajne chłopaki, więc jakby co na pewno dadzą ci jakieś odzienie termiczne :p

Jadę do szkoły baby, więc w weekend mnie nie będzie.

witam .

Dużo zdrówka dla Maksia:tak:

Dziewczyny ale mam dylemat :crazy: mój mężowy ma dziś impreze z okazji dnia strażaka i nie wiem czy iśc normalnie od wczoraj mysli mi sie mieszaja impreza jest na świeżym powietrzu a ja jestem chora :wściekła/y:i z jednej strony tak bym sobie poszla:-( ale nie chce sie rozłożyć bardziej bo zbyt ciepło to nie jest a w nocy to juz wogóle i normalnie juz wariuje :-D raz ide a raz nie :-D
cieplutko sie ubierz i lec na imprezke
witajcie...

buziak dla solenizanta Filipka...
:tak::tak::tak:

zdrowka dla Maksia:tak:

Witam

Vive zdrówka dla synka.
Dagulla weź lekarstwo na przeziebienie i idz bo pogoda sie poprawia.
Tygrysku, buziaki dla Filipka i udanego imprezowania.
My bawimy się w dalszym ciągu. Teraz w sobote mama konczy 50 lat, w niedziele teśc ma imieniny. Mamie kupilśmy naszyjnik z kolczykami, mam nadzieję, że przypadnie jej do gustu bo troszkę się wykosztowaliśmy. Uwielbiam kupować prezenty, szkoda tylko, że nie ma się worka kasy :-).
Muszę Wam powiedzieć, że mam złote dziecko, mimo, że czasem daje popalić to jest cudowna. Chodzenie do przedszkola okazało się bezproblemowe, wstaje jak do niani, zjada wszytsko, śpi, sama chodzi do ubikacji, woła siku, Panie tylko pilnują żeby ja wytrzec. Tańczy na rytmice, mimo, że nigdy takich kroków jak sie dzieci uczyły nie tańczyła. Jestem z niej taka dumna. Chyba najlepszym krokiem jaki zrobiłam w jej rozwoju było oddanie jej do niani z dzieckiem bo teraz widze, że przedszkole to żaden problem. Mam nadzieję, że Wasze dzieciaczki we wrześniu tez przejdą to bezproblemowo.
Miłego weekendu, pewnie większośc będzie paliła grille- chyba, że prognozy się nie sprawdzą.

hej kobitki u nas pogoda boska:)
nie jest moze upalnie ale cieplutko :)
pojechalismy z fifim do sklepu na zakupy:) pierwszy raz sama bez meza wybralam sie do reala wiec troche sie obawialam ze zamiast kupowac bede biegac za nim dookola polek haha ale grzecznie cale zakupy przesiedzial w wozku zakupowym:)

Sernik z owocami na zimno juz sie chlodzi w lodowce haha wiec kto chetny to zapraszam:)

jutro ma byc podobno piekna pogoda :) wogule juz ma byc cieplo:)
jutro zaczynamy sezon rowerowy haha:)

AAAA Dziekuje w imieniu Filipka za zyczenia:)

Witam Was

U nas tez zrobilo sie cieplutko, spacerek juz zaliczony. Teraz Hania spi a Zuzia w lezaczku wiec mam chwile:tak:
W srode po dosc dlugiej przerwi bylam z Hania w przedszkolu, oczywiscie Zuzia poszla z nami. Było super, Hania nawet grzeczna o dziwo zainteresowala sie gdy byl czas na spiewanie tylko szkoda mi jej bo bardzo sie rozgadala a dzieci jej nie rozumieją:sorry:Mam nadzieje ze jakos pomału i po angielsku tez sie nauczy. Zna kilka słówek ale jeszcze nie kuma,ze to w innym jezyku i np do dziadkow mówi ,,see you,,:laugh2:

dagulla ty smigaj na ta impreze, nie wiadomo kiedy nastepna okazja na wyjscie wam sie trafi:tak:

tygrysek to masz grzecznego synka, Hania to chce byc w wózku dopieor jak trzeba wyłozyc zakupy na tasme wtedy to pierwsza;-)

Vive zdrowka dla Maksia:tak: 16dni to jakas masakra...bylas u lekarza?

Kanus farciaro jak ty zostaniesz w tej Kanadzie to my tu na forum a przynajmniej ja:-D pękne:-p z zazdrosci...takie piekne miejsca..az dech zapiera...zdawaj jak najczesciej relacje:tak:

Witam kOCHANE......:*

Zdalam pierwsza czesc prawka:-):-) od tak pojechalam (zdenerwowana i zestresowana bo jak) poszlam zaliczylam i wyszlam....dostalam nawet test w jezyku polskim:)

Teraz moge jezdzic samochodem z osoba z prawiem obok mnie:)
tylko jeszcze jade musze podszkolic:p hahahaha

Anoli kochana....mam nadzieje,ze sie uda zostac...mis moj szuka pracy, jakiejs takiej na stale...a ja poki co bede szkolic angielski i probowac zlozyc papiery o pobyt....
przedszkoli polskich tuyaj jest kilka....bo ogolnie na mississauga jest duzo polakow....masa polskich sklepow, nawet bank jest po drugiej stronie ulicy:)

Tygrysku super,ze zakupki udane!!!!
Vive zdrowka dla maluszka i oby te kupki szybko sie unormowaly!!!!
Dagulla mam nadzieje,ze poszlas na ta imprezke!!!! o mam nadzieje,ze sie udala:)

Kochane wczoraj bylismy w centrum Toronto....mase zdjec porobilam z samochodu,bo takie korki,ze szok....malo co chodzilismy,bo padl mi aparat....zawsze nie w czas niestety.....i w ogole wialo tam strasznie....China town niestety nie odwiedzilismy,bo bylo juz pozno....
A dzisiaj bylismy cale popoludnie w takim zamknietym parku rozrywki dla dzieci....gdzie sa karuzele najrozniejsze!mala byla przeszczesliwa! jak bede miala wiecej czasu wrzuce foteczki....

sciskam Was i o ile Was to interesuje bede na bierzaco relacnowala:)

reklama
Do góry