pyciolek87
Mama Alexa:*
Kanuska ale mialas przeboje od rana....może poczekaj jeszcze i zobaczysz jak bedziesz czuc sie w dzien
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przecieram oczka ze zdziwienia
Pyciolek?????????????
Witamy wszystkich czwartkowo znowu;p
u nas kiepsko... Mari cała noc męczyła się z katarkiem....praktycznie nie spałam,bo co chwilke sie bidulka budziła z płaczem,albo po prostu niemiłosiernie wierciła....
A ja sie rano wystaraszyłam jak nic....wstałam ,bo zaczeła mi mocno leciec krew z nosa...poszłam do łazienki i w pierwszej chwili myslałam,ze to od podraznionego noska,ale za mocko leciało....a po chwili jak próbowałam wydmuchac nos, to miałam( sorki za opis) dwa ogromne skrzepy...wielkosci małego palca u reki....i mysle,ze to moze byc z zatok i stad to krwawienie.....wczoraj wieczorkiem wziełam ibum zatoki...i nie wiem teraz czy isc z tym do lekarza czy co, mam dalej brac ten lek...troszke sie przestraszyłam powiem Wam szczerze....