reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Arlets ja też widzę że coś pojawiło się w suwaczku...gratulacje!!!

a w sprawie Szymonka na regionalnym forum dziewczyny wkleiły taka wiadomość....
Cos zaczelo sie dziac w tej sprawie.
Moi drodzy i moje drogie. Od rana Rzecznik Praw Dziecka sprawdza, dzwoni i działa. Uruchomiona została machina i teraz trzeba czekać. Wiem, ze to trudne. Do taty Szymka jedzie TVN i na miejscu zbada sprawę . Na pewno będzie w prokuraturze.
Będę wiedzieć wiecej napisze.

reklama
Arlets.... czy ja dobrze widzę na suwaczkach i kolejna mamuśka jest w ciąży????????
OGROMNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!
świeżyzna ma ze 3 godziny :)
qurcze tak się cieszę... jak małe dziecko
dzisiaj byłam u gina i widziałam bijące serducho a swoje miałam w gardle wchodząc do gabinetu (jestem już po straconej bliżniaczej ciązy i dlatego starsznie się bałam w sumie dalej się boję ale mam nadzieję, że tym razem bedzie dorze) dlatego też szukam przedszkola dla Nastka bo jednak będzie mi łatwiej sobie ze wszystkim poradzić w ciągu dnia :)

świeżyzna ma ze 3 godziny :)
qurcze tak się cieszę... jak małe dziecko
dzisiaj byłam u gina i widziałam bijące serducho a swoje miałam w gardle wchodząc do gabinetu (jestem już po straconej bliżniaczej ciązy i dlatego starsznie się bałam w sumie dalej się boję ale mam nadzieję, że tym razem bedzie dorze) dlatego też szukam przedszkola dla Nastka bo jednak będzie mi łatwiej sobie ze wszystkim poradzić w ciągu dnia :)

Gratulacje.

Arlets..... jeszcze raz GRATULACJE:)

Trzymam kciukaski:*:*

A z tego wszystkiego zapomniałam się pochwalić ,ze na 99% Mari też się dostała do przedszkola:)
jezusie jezusie jaka radość:)

Witamy z rana.....

Tygrysku co jest kochana??? brakuje tutja Ciebie z rana i nie tylko!!!!!!!!!!!!

Pije kawusie, ktoś chętny???
Moje dziecie wstaje coraz szybciej....dzisiaj podeszła puka mnie w pupe i mówi tak dosc głosno....wstałam już patrz, no patrz wstałam....:)

hej dziewczynki witam z rana
Filipek mial problemy z brzuszkiem dlatego nie mialam sil zagladac nawet ale juz jest lepjej wiec jestem:)

powiem wam ze nie wiem co napisac po odsłuchaniu nagrania.......brak słow....jak tak mozna....co z tegop dziecka wyrosnie przez ta matke ..jak ona go skrzywdzi....to ona go uczy jak byc zlym czlowiekiem ....przeciez to dziecko jej jezyk pewnie zacznie uwazac za normalny....brak słow....biedne dziecko.....
kurcze ale zastanawiajace jest ze mimo takiego zachowania "matki" chlopiec nie chce isc do ojca....brak słow.....

Arlets gratulacje!!!! trzymam kciuki:) powiem wam ze tez myslalam ze bede musiala wstawiac nowy suwaczek hahah
ok ide po kawkę poranną:)

reklama
hej dziewczynki witam z rana
Filipek mial problemy z brzuszkiem dlatego nie mialam sil zagladac nawet ale juz jest lepjej wiec jestem:)

powiem wam ze nie wiem co napisac po odsłuchaniu nagrania.......brak słow....jak tak mozna....co z tegop dziecka wyrosnie przez ta matke ..jak ona go skrzywdzi....to ona go uczy jak byc zlym czlowiekiem ....przeciez to dziecko jej jezyk pewnie zacznie uwazac za normalny....brak słow....biedne dziecko.....
kurcze ale zastanawiajace jest ze mimo takiego zachowania "matki" chlopiec nie chce isc do ojca....brak słow.....

Arlets gratulacje!!!! trzymam kciuki:) powiem wam ze tez myslalam ze bede musiala wstawiac nowy suwaczek hahah
ok ide po kawkę poranną:)
Ciesze się ,ze z Fifim już lepiej:)
zdróweczka dal Was:)

Oj rozumiem,ze watpliwości suwaczkowe zostały rozwiane???? hahah

U nas Kamil chodzi taki zakatarzony i gardło ma całe zawlone...strasznie gada jak 80 latek:p mam tylko nadzieje,ze my sie uchronimy:)

Do góry