reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Myszqo ja rownież sprzedawałam na allegro ciuszki osobno,ale to głównie dlatego,ze częsc pożyczyłam znajomym, część się po prostu nie nadawała do wystawienia i nie uzbierałabym "fajnej" paczki na określony przedział wiekowy...

Ale z tego co widzę, jakie ceny osiągają czasem paczuszki ciuszków to ....:szok: kto wie czy to się bardziej nie opłaca...

Ale jeżeli już się zdecydujesz na sprzedaż osobną ciuszków, to ja miałam na licytację,ale nie ustawiałam na maksymalną ilość dni tylko 3 maks 5.... i zawróc uwagę kiedy aukcja się skończy i o której godzinie najlepiej w weekend, wiesz w takim przedziale czasowym,gdzie siedzi najwięcej osób....głownie przed samym zakończeniem aukcji rośnie zainteresowanie....:)

Powodzonka i jakbyś miała jeszcze jakieś pytanka :) śmiało:)

reklama
My po przedszkolu...jak zwykle zadowolone...ale z dobrych wieści to
MAM PRZEDSZKOLAKA - JULCIA DOSTAŁA SIĘ!!!!!!!

gratulacje :)

u nas rekrutacja zaczyna się 15 marca, a wyniki będą dopiero pod koniec kwietna.

Hahha, w Zabrzu jest 5 dzieciaków na 1 miejsce, więc nie mam pojęcia jak to będzie ;/

Do kitu ;/

Co do Fidbeka, dostałam rownież tą kampanię i uwazam ze jest beznadziejna ;/ też chcę testować Martini :D

Witamy:)

Kochane jakie tutaj weekendowe pustki...straszne...nie ma do kogo buziaka otworzyć:(

Nudziska jak nic dzisiaj, chociaż pogoda ładna,ale wieje jak nic wiec Mari wymarzła na spacerku....

ściskamy:)

Arlets witaj co u Was??

My wczoraj byłyśmy na karnawałowym baby disco..wkleję kilka fotek

a dzisiaj dzionek zleciał i znowu poniedziałek....:-(

Myszqo lepiej paczkę zrobić, ale tak na ok 20-25 ciuszków. Jeśli cena Cię nie będzie zadowalała, to pisz. Zaradzimy :p

Witamy:)

U nas słoneczko tak przepięknie świeci:)
mam nadzieje,ze temperaturka tez w miarę dopisze i pospacerujemy z Mari:)

Poza tym jakas taka nie wyspana jestem....no ,ale to w koncu poniedziałek:p

Myszqo i jak tam aukcje???

ściskamy mmauśki i nie zamulac!!!!!!!!!!

reklama
Do góry