reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Myszqo ja rownież sprzedawałam na allegro ciuszki osobno,ale to głównie dlatego,ze częsc pożyczyłam znajomym, część się po prostu nie nadawała do wystawienia i nie uzbierałabym "fajnej" paczki na określony przedział wiekowy...

Ale z tego co widzę, jakie ceny osiągają czasem paczuszki ciuszków to ....:szok: kto wie czy to się bardziej nie opłaca...

Ale jeżeli już się zdecydujesz na sprzedaż osobną ciuszków, to ja miałam na licytację,ale nie ustawiałam na maksymalną ilość dni tylko 3 maks 5.... i zawróc uwagę kiedy aukcja się skończy i o której godzinie najlepiej w weekend, wiesz w takim przedziale czasowym,gdzie siedzi najwięcej osób....głownie przed samym zakończeniem aukcji rośnie zainteresowanie....:)

Powodzonka i jakbyś miała jeszcze jakieś pytanka :) śmiało:)

reklama
My po przedszkolu...jak zwykle zadowolone...ale z dobrych wieści to
MAM PRZEDSZKOLAKA - JULCIA DOSTAŁA SIĘ!!!!!!!

gratulacje :)

u nas rekrutacja zaczyna się 15 marca, a wyniki będą dopiero pod koniec kwietna.

Hahha, w Zabrzu jest 5 dzieciaków na 1 miejsce, więc nie mam pojęcia jak to będzie ;/

Do kitu ;/

Co do Fidbeka, dostałam rownież tą kampanię i uwazam ze jest beznadziejna ;/ też chcę testować Martini :D

Witamy:)

Kochane jakie tutaj weekendowe pustki...straszne...nie ma do kogo buziaka otworzyć:(

Nudziska jak nic dzisiaj, chociaż pogoda ładna,ale wieje jak nic wiec Mari wymarzła na spacerku....

ściskamy:)

Arlets witaj co u Was??

My wczoraj byłyśmy na karnawałowym baby disco..wkleję kilka fotek

a dzisiaj dzionek zleciał i znowu poniedziałek....:-(

Myszqo lepiej paczkę zrobić, ale tak na ok 20-25 ciuszków. Jeśli cena Cię nie będzie zadowalała, to pisz. Zaradzimy :p

Witamy:)

U nas słoneczko tak przepięknie świeci:)
mam nadzieje,ze temperaturka tez w miarę dopisze i pospacerujemy z Mari:)

Poza tym jakas taka nie wyspana jestem....no ,ale to w koncu poniedziałek:p

Myszqo i jak tam aukcje???

ściskamy mmauśki i nie zamulac!!!!!!!!!!

reklama
Do góry