Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Kana zawsze możesz do siebie paczkę z Kanady wysłać :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej ja troche juz lepeij jade na lekach zatokowych wiec daje rade.... pogoda u nas cudoooooooooownaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! zaliczylismy spacerek , sprzatanko a teraz ksieciunio usypia a ja z kawka zasiadlam
marzec jest to tak czlowiekowi na duszy lzej bo to prawie juz wiosna
za szukanie jakiejs pracy chyba sie zaczne brac
milego dnia kochane
Madzienko teraz to mnie przestraszyłaś i zaraz będę działała :-/, wczoraj w Faktach pokazywali jak rodzice biegli po wnioski w Wawie, to normalnie ciarki mnie przeszły...
aJ Żanpolo o tym jescze nie myslałam...w sumie każdemu nas przysługuje 1 duża torba do 23 kg...nie wiem dokładnie czy na Mari tez az taka duża....bedziemy tam dzwonic....damy rade
za szukanie jakiejs pracy chyba sie zaczne brac
Witam z kawką;
widzę, że śpicie jeszcze...
Madzienko masz szczęście, też bym sobie potestowała. Ale oni mnie wyraźnie nie chcą :/