reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
hej ja troche juz lepeij jade na lekach zatokowych wiec daje rade.... pogoda u nas cudoooooooooownaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! zaliczylismy spacerek , sprzatanko a teraz ksieciunio usypia a ja z kawka zasiadlam :)

marzec jest to tak czlowiekowi na duszy lzej bo to prawie juz wiosna:)
za szukanie jakiejs pracy chyba sie zaczne brac :)

milego dnia kochane:)

Kochana, a co to za specjaly? bo ja dzisiaj myslalam ze sie z lozka nie podniose, zrobilam malej sniadanie, wlaczylam baje, a sama jeszcze z 15 minut w zaroletowanej sypialni przelezalam...

Oj kochane....u nas teraz juz tez słoneczko i piekna pogoda...wczesniej tak do 12 mgła,ze swiata nie było widac .....

Mari zasypia, przynajmniej taka mam nadzieje....a z moim uzależnieniem ogladam OSTRY DYŻUR:)

Kajka biore przemiennie ibuprom zatoki i theraflu zatoki , do tego czyszcze wodą morska nosa i zakraplam kroplami Sulfarinol. naprawde lepijej mi .....wszystko bez recepty tylko te krople to chyba na recepte kupowalam kiedys chociaz na opakowaniu jest napisane ze bez recepty ...nie wiem ddlaczego...i juz tak zielono i brazowo nie jest w chustce :)

Cześć

Pogoda u nas sliczna tak jak u większości Was :-D
Wybrałam się z małym na spacerek, zaplanowałam zakupy, wypad do biblioteki ... no i na pierwszy ogień poszła biblioteka i niestety później do domu bo mały strzelił mi kupe w pieluchę :zawstydzona/y: i mieliśmy super spacerek.

NOooooo a zapisy do przedszkola u nas są od kwietnia :-D

Kana nie martw się tak tym lotem, ja wzięłam aviomarin bo mam chorobę lokomocyjną na wszelkiego rodzaju pojazdy. Niestety wzięłam ją za późno (mieliśmy międzylądowanie we Wrocławiu) i przy lądowaniu we Wrocławiu już nie wspomnę co sie działo :eek:. Potem juz było spoko loko.

Kaja , tygrysku biedne jesteście ... wyobrażam sobie ten ból. Oj .

Madzienko teraz to mnie przestraszyłaś i zaraz będę działała :-/, wczoraj w Faktach pokazywali jak rodzice biegli po wnioski w Wawie, to normalnie ciarki mnie przeszły...

wiecie co ostatnio śmiałam się z moją mamą...że ona to zaczynała się martwic czy dostanę się do dobrego liceum, na studia...a my martwimy się czy nasze dziecko dostanie się do przedszkola:szok::szok::szok::szok:...masakra....

aJ Żanpolo o tym jescze nie myslałam...w sumie każdemu nas przysługuje 1 duża torba do 23 kg...nie wiem dokładnie czy na Mari tez az taka duża....bedziemy tam dzwonic....damy rade:)

Kana Mari ma pełnoprawne miejsce więc bagaż też...i nie zabieraj tam ciuchów....tylko większą walizkę żeby wracając wszystko zmieściło się:-D:-D:-D

za szukanie jakiejs pracy chyba sie zaczne brac :)

A czego zamierzasz szukać????

Zdróweczka dla Kajki i Tygryska....

Nam dzionek zleciał, była taka śliczna pogoda że aż szkoda było w domu siedzieć....

spokojnych nocek...dobranoc

zapomniałam sie Wam jeszcze pochwalić...streetcom przypomniał sobie o mnie i będę testowała nowe drinki Martini:-D:-D:-D:-D ach poznali się na mnie:-p:-p:-p

Witam z kawką;
widzę, że śpicie jeszcze...

Madzienko masz szczęście, też bym sobie potestowała. Ale oni mnie wyraźnie nie chcą :/

reklama
Witam z kawką;
widzę, że śpicie jeszcze...

Madzienko masz szczęście, też bym sobie potestowała. Ale oni mnie wyraźnie nie chcą :/

Mnie też nie chcą:(

Witam się z kawką:)

My zaraz się zbieramy na małe zakupki. Musimy kupić kapcie z wyprofilowaną wkładką:baffled: ze względu na Zuzi skłonność do płaskostopia i koślawienia pięt.... U mnie w mieście to chyba graniczy z cudem.

Do góry