reklama
kana161
Mama "terrorystek" :P
Zapominajko i resztao mamusiek,bo tak głupio mi napisac....pisałam tamtej mamusi,zeby sama sie pochwaliła....jest jej troszke głupio po takim czasie tak wejsc i po prostu napisac oooo jestem znowu w ciazy.... nic nie moge poradzic....
moja wina, moja wielka wina,ze dałam sie ponieść emocjom
ale to cała ja.....musicie mi wybaczyc,albo zlinczowac
Zapominajko i resztao mamusiek,bo tak głupio mi napisac....pisałam tamtej mamusi,zeby sama sie pochwaliła....jest jej troszke głupio po takim czasie tak wejsc i po prostu napisac oooo jestem znowu w ciazy.... nic nie moge poradzic....
Juz się pochwaliła!!!!!!!
Zajrzyjcie tam gdzie nie każdemu można!!!!
kana161
Mama "terrorystek" :P
oooooooooooooooooo
no i po co te pretensje i naskoki na mnie hahahhahah żartuję:*
no i po co te pretensje i naskoki na mnie hahahhahah żartuję:*
kanuś wybacz kochana że wcześniej nie przypełzłam cię ratować
:-d:-d:-d:-d:-d
renia200
mama Victorki :)
Witam
Nam też udało się być w końcu na bilancie bo cały grudzień Victoria miała katar, córcia waży 14 kilo i ma ponad 90 cm, Pani doktor nie mogła się nadziwić jak Victoria pozwalała się badać aż się zaśmiała, chyba mała lekarka mi rośnie.
Nam też udało się być w końcu na bilancie bo cały grudzień Victoria miała katar, córcia waży 14 kilo i ma ponad 90 cm, Pani doktor nie mogła się nadziwić jak Victoria pozwalała się badać aż się zaśmiała, chyba mała lekarka mi rośnie.
Agacia super wieści, ale przeciez nie mogło byc inaczej
Widze po bilansach ze dzieciaczki super rosną
Kana zaskoczylas mnie Mari nie wygląda na niziutką, ale nadwaga u naszych dzieciaczków to tez chyba lekka przesada
My tu nie mamy bilansu dwulatka a szkoda
Ale hania wazy 12.600 i 90cm wzrostu mimo ze my z mezem ,,mali,, poszła chyba w chrzestnych;-)
A ja dzis w swietnym humorze, przyznali nam becikowe i czekałam tylko 10 dni
Widze po bilansach ze dzieciaczki super rosną
Kana zaskoczylas mnie Mari nie wygląda na niziutką, ale nadwaga u naszych dzieciaczków to tez chyba lekka przesada
My tu nie mamy bilansu dwulatka a szkoda
Ale hania wazy 12.600 i 90cm wzrostu mimo ze my z mezem ,,mali,, poszła chyba w chrzestnych;-)
A ja dzis w swietnym humorze, przyznali nam becikowe i czekałam tylko 10 dni
pyciolek87
Mama Alexa:*
dzien dobry mamuchy wstretne
u nas sypie sniegiem jak by to conajmniej zima byla
i takie grube platy ze szok....
moje dziecie do poludnia mialo goraczke...zbijalam i dziwilam sie czemu nie spada...
jak durna matka dla dziecka 14 kilowego daje 80 mg paracetamolu(powinno byc 125mg) w czopku a potem dziec jeszcze wali kupe i sie jeszcze glupia baba dziwi ze nie spada
ANOLI super wiesci z tym becikowym....
ale ze co? ze nie kazde dziecko dostaje?
u nas sypie sniegiem jak by to conajmniej zima byla
i takie grube platy ze szok....
moje dziecie do poludnia mialo goraczke...zbijalam i dziwilam sie czemu nie spada...
jak durna matka dla dziecka 14 kilowego daje 80 mg paracetamolu(powinno byc 125mg) w czopku a potem dziec jeszcze wali kupe i sie jeszcze glupia baba dziwi ze nie spada
ANOLI super wiesci z tym becikowym....
ale ze co? ze nie kazde dziecko dostaje?
Pyciol łaczymy sie w bólu, my tez zbijamy od rana goraczke ale narazie syropikiem
Becikowe jest tylko jesli nie przekracza sie jakis tam dochodów, ale tez rząd wprowadzil jakies zmiany ze teraz tylko bedzie przysługiwało na pierwsze dziecko, ale widocznie wchodza od kwietnia a nie od 1-go stycznia co mnie bardzo cieszy:-)
Kurde zła jestem bo chorujemy od sylwka i juz myslałam ze przeszło a tu d...a, dzis znowu temperatura, katar i kaszel
Becikowe jest tylko jesli nie przekracza sie jakis tam dochodów, ale tez rząd wprowadzil jakies zmiany ze teraz tylko bedzie przysługiwało na pierwsze dziecko, ale widocznie wchodza od kwietnia a nie od 1-go stycznia co mnie bardzo cieszy:-)
Kurde zła jestem bo chorujemy od sylwka i juz myslałam ze przeszło a tu d...a, dzis znowu temperatura, katar i kaszel
reklama
pyciolek87
Mama Alexa:*
no my w sylwka zapalenie krtani,2 dni w szpitalu i 5 dni zastrzykow....tydzien temu grypka jelitowa...a teraz cholera wie co...on przez cale zycie nie chorowal mi tyle co teraz....jak dupiato sie skonczyl stary rok,beznadziejnie zaczal nowy i tak cholibka bedzie caly czas;/ buuuuuuu