reklama
Agacia82
Mami :)
Cześc dziewczynki
Witaj Dunia !!!!
Anoli ja tez się cieszę, że z serduszkiem w szystko dobrze, a tak się martwiłam. Marzycielko a Wy już byłyście u kardiologa ?
Wiecie co ... czasami się zastanawiam czy się nie wyprowadzić z domu . Mateusz ostatnio wymusza wszystko krzykiem i musi byc tak jak on chce bo inaczej jest wrzask
Witaj Dunia !!!!
Anoli ja tez się cieszę, że z serduszkiem w szystko dobrze, a tak się martwiłam. Marzycielko a Wy już byłyście u kardiologa ?
Wiecie co ... czasami się zastanawiam czy się nie wyprowadzić z domu . Mateusz ostatnio wymusza wszystko krzykiem i musi byc tak jak on chce bo inaczej jest wrzask
Agacia nie ty jedna czasem chcesz uciec Ale damy rade, przeciez te krzyki awantury i histerie nie bedą trwały wiecznie, pociesz sie ze mnie niedlugo czeka powtórka z rozrywki wszystko jeszcze raz i marze tylko by nie było gorzej
A do przedszkola chodzi z nami taka mama z bliźniakami i wyobrazcie sobie ze jej dwójka jest grzeczniejsza od mojej jednej Hani
Ale mam zgage, co to za paskudztwo, kto to wymyslił i po co
A do przedszkola chodzi z nami taka mama z bliźniakami i wyobrazcie sobie ze jej dwójka jest grzeczniejsza od mojej jednej Hani
Ale mam zgage, co to za paskudztwo, kto to wymyslił i po co
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Witajcie kochane;
my po bliansie.
Iggy ma 90 cm i waży 14,5kg
Dunia witaj- GRAULUJĘ
Kana emocje podniosłas
my po bliansie.
Iggy ma 90 cm i waży 14,5kg
Dunia witaj- GRAULUJĘ
Kana emocje podniosłas
blizniaki2000
Fanka BB :)
Witam piątkowo, prawie wekendowo:-)
Wczoraj miałam wolne, i od rana załatwiałam lekarzy, byłam z chłopakami u ortodonty, potem u dentysty, a na końcu jeszcze na bilansie z Madzią.
Madi waży 11 kg, wzrost 95 cm, rozwija się super.
Agaciu mogę sobie z Tobą podac rękę, bo też całą wizytę wyła jak oszalała, a w domku, mówiła idziemy pani "dotkor", pokazywała ząbki i w ogóle była happy, a w przychodni cos jej odbiło, chociaż zawsze taka grzeczna. Super, że te szmery u Matiego to nic złego.
Dunia gratuluję i pisz częściej w miarę możliwosci.
Anoli, z moimi bliźniakami tez tak było, że niektórzy z jednym nie nadążali, a ja z dwoma nie miałam problemu, za to teraz coraz bardziej wyszczekani, ale cóż chyba nadchodzi dojrzewanie.
Pyciolek, Anoli zdrówka dla dzieciaczków.
Kanusia, Mari aparatka, moja czasem łyżeczkę wyrzuci, ale kluczy jeszcze sie nie zdarzyło
Wczoraj miałam wolne, i od rana załatwiałam lekarzy, byłam z chłopakami u ortodonty, potem u dentysty, a na końcu jeszcze na bilansie z Madzią.
Agaciu mogę sobie z Tobą podac rękę, bo też całą wizytę wyła jak oszalała, a w domku, mówiła idziemy pani "dotkor", pokazywała ząbki i w ogóle była happy, a w przychodni cos jej odbiło, chociaż zawsze taka grzeczna. Super, że te szmery u Matiego to nic złego.
Anoli, z moimi bliźniakami tez tak było, że niektórzy z jednym nie nadążali, a ja z dwoma nie miałam problemu, za to teraz coraz bardziej wyszczekani, ale cóż chyba nadchodzi dojrzewanie.
Kanusia, Mari aparatka, moja czasem łyżeczkę wyrzuci, ale kluczy jeszcze sie nie zdarzyło
tygrysek82
hej hej witam z kawką my dzis mielismy w zlobku impreze na dzien dziadka i babci tance spiewy az mi sie oczy wilgotne zrobily ze moje dziecko juz takie duze i na takie imprezy juz chodzimy ech
u nas sniezek na dworze znow sie pojawil zatem saneczki czas wyciagac!!
u nas sniezek na dworze znow sie pojawil zatem saneczki czas wyciagac!!
kana161
Mama "terrorystek" :P
Witam piątkowo, prawie wekendowo:-)
Witam mamuski i ja
Tzn. my ,ale Mari śpi, wiec same rozumiecie;P
Aj Bliźniaczku....kiedys juz moje wyciągałam z worka,ale to wtedy miała schowac,bo takie miałysmy "zadanie" ale to było na zarty i nie wiedziałąm ,nawet by mi do głowy nie przyszło ,ze pomysli o śmietniku i trafiła,bo miało byc miejsce gdzie mamusia nie znajdzie hahhaha
No,ale teraz to tak sama z siebie......wiesz to nie na bank,ale jezeli nigdzie ich nie ma,a tesciowa nigdzie nie wychodziła to samo przez sie.....wychodzi na Mari
Wiecie co jak tak piszecie wzrosty maluszków to zaczynam sie martwic...moze ona faktycznie za niska jest....nie wiem czy to juz teraz,ze my jestesmy niscy powinno miec wpływ....???
No ,a poza tym jedziemy dzisiaj na weekend do Gdyni do znajomych....mojej kochanej kolezanki chlopak wpadł na pomysł zrobienia jej surprise, bo nie widziałysmy sie od moich urodzin we wrzesniu i po nas przyjedzie i wtedy po Lusi... bedzie wesoło...zobaczymy jak Mari to zniesie wszystko
oki buziaczki...
A Zapominajko czesem trza hahaha!!!!!!!!!
blizniaki2000
Kanusia, udanego wypadu suprisowego:-)
Tygrysku, a co dopiero będzie jak się zaczna występy na dzień mamy. Ja kiedyś w przedszkolu u chłopaków tak sie rozkleiłam że szok
Tygrysku, a co dopiero będzie jak się zaczna występy na dzień mamy. Ja kiedyś w przedszkolu u chłopaków tak sie rozkleiłam że szok
tygrysek82
oj blizniaczku na bank bede wtedy ryczec!! bo ja sie wzruszam przy takich okazjach jak male dziecko ...
reklama
Witajcie.....
ale zazdroszczę Wam tych imprezek, my może za rok będziemy świętować dzien babci i dziadka i dzień mamy...jak uda nam sie dostać do przedszkola,
wysyłacie maluchy do państwowych przedszkoli???
ja dzisiaj obdzwoniłam prywatne i większość miejsc w grupach 2,5-3latka zajętawiec mam nadzieje ze chodzenie na zajęcia klubu malucha pomogą nam dostać się
Gratulacje dla wszystkich znbilansowanych maluchów....
Kanuś Mari nie wygląda na taką malutką może ją źle zmierzyli;-);-);-)nie martw się, najważniejsze że rosnie zdrowo...
Agacia super że z serduszkiem wszystko ok
Blizniaczku ale Madzia wysokaja myślałam że moja jest duża ale twoja...jak na dziewczynke to bardzo wysoka...bedzie laseczka....
A jak nasze chorowitki czują się???zdróweczka dla wszystkich których coś męczy....
wracam do kuchni robić lasagne bo P juz niedługo będzie wLublinie
ale zazdroszczę Wam tych imprezek, my może za rok będziemy świętować dzien babci i dziadka i dzień mamy...jak uda nam sie dostać do przedszkola,
wysyłacie maluchy do państwowych przedszkoli???
ja dzisiaj obdzwoniłam prywatne i większość miejsc w grupach 2,5-3latka zajętawiec mam nadzieje ze chodzenie na zajęcia klubu malucha pomogą nam dostać się
Gratulacje dla wszystkich znbilansowanych maluchów....
Kanuś Mari nie wygląda na taką malutką może ją źle zmierzyli;-);-);-)nie martw się, najważniejsze że rosnie zdrowo...
Agacia super że z serduszkiem wszystko ok
Blizniaczku ale Madzia wysokaja myślałam że moja jest duża ale twoja...jak na dziewczynke to bardzo wysoka...bedzie laseczka....
A jak nasze chorowitki czują się???zdróweczka dla wszystkich których coś męczy....
wracam do kuchni robić lasagne bo P juz niedługo będzie wLublinie