pyciolek87
Mama Alexa:*
oj tam zaraz nadchodzi ... ja tutaj bylam caly czas tylko w ukryciuw krzaczorach
hihihi to tak jak ja!!!!!!!!!!;p
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oj tam zaraz nadchodzi ... ja tutaj bylam caly czas tylko w ukryciuw krzaczorach
a widzisz jakies roznice w rozwoju Filipka ? Chodzi mi o to jak wpływa na niego żłobek? Choruje?Filipek nadal chodzi do dzieci
tylko teraz zaprowadzam do na 4 godzinki a nie na 9 czy 10 w tym tygodniu siedzimy w domku gdzy na dworze jakos tak malo atrakcyjnie wiec nawet nie chcialo mi sie go zawozic ale od poniedzialku znow idzie
już ci dziołcha mówiaPyciol pisz co to za biznes!!!!!!!!!!! pytam ostatni raz!!!!!!!!!!!!! bom ciekawa jak cholira!!!!!!!!!! a ze ja wscibska jestem to musze wszystko wiedziec!!!!!!!!!!!!!!
to od kiedy jestes bezrobotna?aaaaaaaaaa z takimi bibelocikami??? lubie czasem do takiego sklepiku wpasc
a co do rozwoju mojego dziecia hehhe to bardzo sobie chwale to ze ma kontakt z innymi dziecmi...zupelnie inny sie zrobil gdy go teraz obserwuje przy zabawie z dziecmi...a chorowac choruje wiadomo wiecej niz wczesniej ale to wliczone juz niestety w zlobek czy w przedszkole..podobno pierwszy rok najgorszy
a ja dopiero musze zrobic;/ok dziecko mi wstalo czas obiadek zjesc och dawno nie jadlam hihihii
jaka książka cię tak wciągnęła?
z tym całowaniem u nas jest to samo
Witaj :-)
Mati mówi juz dość ładnie, tylko odmieniać nie umie np. włożyć- włożyłem
U nas jest tak samo :" dasz cukierka malutkiego, ostatniego , mamusia ... tak ? tak? dasz tak?"
Hej
U nas na dworze 6 stopni :-), no ale deszczyk kropi .
Jutro jedziemy do kardiologa .
Hej dziewczynki
U nas wszystko oki, Alan rośnie jak na drożdżach, a siły i energii ma jak by codziennie jadł po 2 puszki szpinaku , albo pił gumijagody
Ja znów chcę się Was poradzić
Napiszcie z czego teraz piją Wasze pociechy ?? co kupić dla takiego aktywnego dwulatka?? my mieliśmy bidon z silikonową końcówką, którą przegryzł, no i mam problem co teraz będzie odpowiednie? POMÓŻCIE !!
LOVI Kubek 360 stopni ACTIVE 350ml SUPER CENA (1401283239) - Aukcje internetowe Allegro
MYŚLĘ O CZYMŚ W TYM STYLU, bo póki co pijemy w domu ze szklanek, kupków, ale jeszcze nam to słabo idzie, a i zabawa w wylewanie jest fajna
nie mowilam wam jakiego mieliesmy "bomba" sylwka
poszlismy na zabawe o 20 a przed 23 zadzwonila moja mama i pow ze alex wybudzil sie ze snu z drgawkami i dusznosciami.zadzwonila po pogotowie i zabrali go do szpitala na izbe przyjec....dobrze ze kolezanka ktora byla z nami byla,jest w ciazy wiec spokojnie nas zawiozla do niego...ja tam w kiecce i szpilach zostalam na oddziale z malym a maz wrocil do domku.takiego mielismy sylwestra;/
mial zapalenie krtani i lezelismy dobe...a potem 2 razy dziennie dojezdzalismy na zastrzyki