reklama
No witam Was dziewczyny i ja
Ostatnio to tylko zaglądam i same pustki nikt sie nie odzywa wszystkie w krzaczorach
Ale rozumie pyciol i tygrys wrócili wiec bedzie ciekawie
Kana cos postaram sie wrzucic, jakos z hanią wiecej tych zdjeci sie robiło
Agacia bedzie dobrze, musi byc, bede jutro Was myslec Zresztą o Oliwce marzycielki tez mysle zeby wszystko było dobrze
Dla pocieszenia jak sie urodziłam tez lekarka wykryła jakies szmery a z czasem okazało sie ze serduszko jednak zdrowe
Vive kwitnąco poprostu az zazdroszcze:-)
Pyciol handelek no to ciezki kawalek chleba, ale nie wątpie ze dacie rade
Piwo mi sie marzy
Zrobie sobie lepiej herbate
Ostatnio to tylko zaglądam i same pustki nikt sie nie odzywa wszystkie w krzaczorach
Ale rozumie pyciol i tygrys wrócili wiec bedzie ciekawie
Kana cos postaram sie wrzucic, jakos z hanią wiecej tych zdjeci sie robiło
Agacia bedzie dobrze, musi byc, bede jutro Was myslec Zresztą o Oliwce marzycielki tez mysle zeby wszystko było dobrze
Dla pocieszenia jak sie urodziłam tez lekarka wykryła jakies szmery a z czasem okazało sie ze serduszko jednak zdrowe
Vive kwitnąco poprostu az zazdroszcze:-)
Pyciol handelek no to ciezki kawalek chleba, ale nie wątpie ze dacie rade
Piwo mi sie marzy
Zrobie sobie lepiej herbate
tygrysek82
Fanka BB :)
jestem!!!!!!!!!!!
nudy jak cholera bez tego chlopa w domu ech w alkoholizm popadne ......wykapucialam sie...ide po dokladke lodow i chlapne sobie jeszcze jedna lampke na leszy sen...
agaciu i pyciol laczmy sie razem z przejedzenia!!!!!!!!!!!!!!!
nudy jak cholera bez tego chlopa w domu ech w alkoholizm popadne ......wykapucialam sie...ide po dokladke lodow i chlapne sobie jeszcze jedna lampke na leszy sen...
pyciolek87
Mama Alexa:*
ja wlasnie spilam resztke piwa po moim mezowymjestem!!!!!!!!!!!
a co tam i tak spi wiec pozytku nie ma
Tajger jak długo na bezrobotnym jestes? fajnie tak chyba teraz posiedziec w domku co?:-)
pyciolek87
zobaczcie baby jak ten czas leci...niedawno okazywalo sie ze zaszlyscie w ciaze....a teraz pomalu kazda sie rozpakowywuje...i dziecia nasze po 2 lata przeciez...juz nawet nie pamietam kiedy on byl taki maciupki....
pyciolek87
chyba idę spać bo inaczej pożrę wszycho z lodówy
tygrysek82
no tak od polowy grudnia najpierw bylam na urlopie a pozniej ucieklam....
i przyznam ci sie ze fajnie tak w domku posiedziec ale od wiosny mam zamiar rozgladac sie za jakims fascynujacym zajeciem hhehehe
a mezusia pewnie pyciol juz masz w domku cio??? nie poniewiera sie juz po siwecie ten twoj??
i przyznam ci sie ze fajnie tak w domku posiedziec ale od wiosny mam zamiar rozgladac sie za jakims fascynujacym zajeciem hhehehe
a mezusia pewnie pyciol juz masz w domku cio??? nie poniewiera sie juz po siwecie ten twoj??
tygrysek82
masz racje pyciol ...teraz narazie jest etap drugiego dzieciaczka ...a za chwil kilka beda tu wpadac mamuski i mowic ze sa w 3 ciazy@!!!!!!!!!!!!
ps jak tam produkcja rodzenstwa dla Julii droga madziu???? ja pamietam pamietam cos powiedziala ...a tutaj jesien minela jest zima hohohh
ps jak tam produkcja rodzenstwa dla Julii droga madziu???? ja pamietam pamietam cos powiedziala ...a tutaj jesien minela jest zima hohohh
pyciolek87
poki co moj mezulo jest z nami w domku...zobaczymy jak dlugo jeszczeoby jak najdluzej;-)
a moze to blizniak spodziewa sie czwartego dziecia
no wlasnie madziu co z wami?a moze to landryna jest w blogoslawionym stanie?
a moze to blizniak spodziewa sie czwartego dziecia
no wlasnie madziu co z wami?a moze to landryna jest w blogoslawionym stanie?
reklama
pyciolek87
kto jest w ciazy....wylazic z krzakow
bo inaczej poosadzam wszystkich pokolei
bo inaczej poosadzam wszystkich pokolei