reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

ta jasneeeeeeeeee mamy jeszcze na gwarancji tylko to juz druga naprawa w jego zyciu!!!!!!!!!! ale to chyba moja wina i filipka przyznamy sie bez bicia.....nie patrzylam na ograniczenie kabla i chyba sie cos poluzowalo w srodku i nie styka a raz styka ...rzesz kurka bedziemy z wlasnej kiszeni bulic za naprawe bo sie chyba zorientuja !!!!!!!:(
ech...
a wogule z newsow to zrezygnowalam z pracy... tak mnie juz tam wszystko wkurzalo ze musialam to zrobic...zatem szukam nowej:)

reklama
ta jasneeeeeeeeee mamy jeszcze na gwarancji tylko to juz druga naprawa w jego zyciu!!!!!!!!!! ale to chyba moja wina i filipka przyznamy sie bez bicia.....nie patrzylam na ograniczenie kabla i chyba sie cos poluzowalo w srodku i nie styka a raz styka ...rzesz kurka bedziemy z wlasnej kiszeni bulic za naprawe bo sie chyba zorientuja !!!!!!!:(
ech...
a wogule z newsow to zrezygnowalam z pracy... tak mnie juz tam wszystko wkurzalo ze musialam to zrobic...zatem szukam nowej:)

Łooooo matko tygrys wrócił :szok:

Witajcie

Impreza z okazji "roczku" firmy mojego męża udała się, było fajnie, tylko kurcze chyba juz nie na moje lata zabawa do 3 rano :-D

marzycielko, przecież Ty studiujesz tak ? To masz jakis kontakt z ludzmi, odpoczniesz od domu ... itd.

Tygrys ty jesteś niemożliwa! Fajną robotę miałaś i źle :p

Marzycielko trzymam kciuki, żebyś szybko coś znalazła i odwróciła uwagę od smutków.

Witam
Wszyscy się wychorowaliśmy i odpukać jak narazie spokój.
Marzycielko to tzrymam kciuki bo wiem jak jest ciężko coś znaleźć, ale zacznij w końcu cieszyć się życiem, nie zawsze jest kolorowa, ale trzeba dostrzegać wszelkie dobro jakie się ma i tym się cieszyć.
Tygrysku to mnie zaskoczyłas. Również powodzenia w szukaniu oczywiście czegoś lepszego :-)
A ja zaczęłam robić prawko. NIe wiem jak to zrobię ale chyba w końcu za którymś razem zdam. JAk narazie byłam tylko na 2 spotkaniach z teorii, a jazdy za tydzień.
Przyznaje, że nawet nie mam się kiedy uczyć, przychodzę z pracy, od razu na kurs bo mam codziennie jak wracam to trzeba coś ugotować i spać. Wczoraj już mi się smutno zrobiło, ze nie mam czasu nawet usiasc ale przynajmniej podtrzymuje mnie na duchu myśl, że to przejściowe :-)Boje się samochodu nigdy nie siedziałam za kierownicą i jak się tego wszystkiego nauczę i zdam to chyba zrobię imprezkę :-DCzy któraś z Was też się bała, a teraz jeździ spokojnie???

Hej dziewczynki! Melduję się z kawką:)
Ja dopiero dzisiaj tak naprawdę posprzątałam po urodzinkowych imprezach i w końcu mogę spokojnie usiąść:)
Moje dziecko skończyło dwa lata i postanowiła dac mamusi w kość na maksa:) Tak bardzo chce być samodzielna ze ja już nie mam w ogóle nic do powiedzenia:szok: Na moje jedno słowo ma pięć swoich "nie!nie!nie!nie!nie!":szok:

reklama
Do góry