reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

ta jasneeeeeeeeee mamy jeszcze na gwarancji tylko to juz druga naprawa w jego zyciu!!!!!!!!!! ale to chyba moja wina i filipka przyznamy sie bez bicia.....nie patrzylam na ograniczenie kabla i chyba sie cos poluzowalo w srodku i nie styka a raz styka ...rzesz kurka bedziemy z wlasnej kiszeni bulic za naprawe bo sie chyba zorientuja !!!!!!!:(
ech...
a wogule z newsow to zrezygnowalam z pracy... tak mnie juz tam wszystko wkurzalo ze musialam to zrobic...zatem szukam nowej:)

reklama
ta jasneeeeeeeeee mamy jeszcze na gwarancji tylko to juz druga naprawa w jego zyciu!!!!!!!!!! ale to chyba moja wina i filipka przyznamy sie bez bicia.....nie patrzylam na ograniczenie kabla i chyba sie cos poluzowalo w srodku i nie styka a raz styka ...rzesz kurka bedziemy z wlasnej kiszeni bulic za naprawe bo sie chyba zorientuja !!!!!!!:(
ech...
a wogule z newsow to zrezygnowalam z pracy... tak mnie juz tam wszystko wkurzalo ze musialam to zrobic...zatem szukam nowej:)

Łooooo matko tygrys wrócił :szok:

Witajcie

Impreza z okazji "roczku" firmy mojego męża udała się, było fajnie, tylko kurcze chyba juz nie na moje lata zabawa do 3 rano :-D

marzycielko, przecież Ty studiujesz tak ? To masz jakis kontakt z ludzmi, odpoczniesz od domu ... itd.

Tygrys ty jesteś niemożliwa! Fajną robotę miałaś i źle :p

Marzycielko trzymam kciuki, żebyś szybko coś znalazła i odwróciła uwagę od smutków.

Witam
Wszyscy się wychorowaliśmy i odpukać jak narazie spokój.
Marzycielko to tzrymam kciuki bo wiem jak jest ciężko coś znaleźć, ale zacznij w końcu cieszyć się życiem, nie zawsze jest kolorowa, ale trzeba dostrzegać wszelkie dobro jakie się ma i tym się cieszyć.
Tygrysku to mnie zaskoczyłas. Również powodzenia w szukaniu oczywiście czegoś lepszego :-)
A ja zaczęłam robić prawko. NIe wiem jak to zrobię ale chyba w końcu za którymś razem zdam. JAk narazie byłam tylko na 2 spotkaniach z teorii, a jazdy za tydzień.
Przyznaje, że nawet nie mam się kiedy uczyć, przychodzę z pracy, od razu na kurs bo mam codziennie jak wracam to trzeba coś ugotować i spać. Wczoraj już mi się smutno zrobiło, ze nie mam czasu nawet usiasc ale przynajmniej podtrzymuje mnie na duchu myśl, że to przejściowe :-)Boje się samochodu nigdy nie siedziałam za kierownicą i jak się tego wszystkiego nauczę i zdam to chyba zrobię imprezkę :-DCzy któraś z Was też się bała, a teraz jeździ spokojnie???

Hej dziewczynki! Melduję się z kawką:)
Ja dopiero dzisiaj tak naprawdę posprzątałam po urodzinkowych imprezach i w końcu mogę spokojnie usiąść:)
Moje dziecko skończyło dwa lata i postanowiła dac mamusi w kość na maksa:) Tak bardzo chce być samodzielna ze ja już nie mam w ogóle nic do powiedzenia:szok: Na moje jedno słowo ma pięć swoich "nie!nie!nie!nie!nie!":szok:

reklama
Do góry