reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kana gdzie jestes? Dawaj tego newsa:-D

Agacia niezły tekst:-D
A Hania tez od kilku dni nie daje nam rozmawiac tylko krzyczy do nas ,,cicho...cicho,, i grozi palcem:-D
A dzis w przychodni ustawiała chłopczyka ,,tój, tój!!! cicho!,, i palcem mu wskazał gdzie ma stac:-D Dobrze ze oni po pl nie rozumieja, ale i tak chyba sie domyślili:-D

reklama
Witam mamusie

Nas dopadło choróbsko, pierwsze jak chorowałam, teraz Maja ma wirusa żołądkowego i mąż, więc mam w domu mały szpital. lekarka powiedziała, że całe nasze osiedle przychodzi z tym samym wiec to normalne. NAjgorsze, że nie chce nic jeść i wciskam jej na siłę picie. W piatek biore sobie wolne więc od 16stej mam długi weekend.

Rzeczywiście dzisiaj jakas cisza, ciakwe co porabiacie.

dziewczyny, mam wielką prośbę, czy możecie zarejestrować się na w tej gierce?

Chaoswars.pl

to trwa dosłownie pół minutki, żadne linki ani nic później nie przychodzą, będę bardzo wdzięczna :)

A to melduję,bo akurat jestem na chwilę u rodziców;-)

Ja ciągle w dwupaku:confused2: A juz mi się tak nie chce...Niestety domowe sposoby na wywołanie nie działają:sorry: Ech mam już dość..

Agatkas Twoja mała jest genialna:-D Ale się uśmiałam:-D Jakbym coś takiego zobaczyła to bym chyba padła trupem:-D

A która jest w ciąży...No ja.Ale ja to jeszcze w tej starej:-D:-p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry