reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Cześć dziewczynki.
My już po drugim dniu świętowania mojego małego dwulatka:) gości pierwszych mieliśmy w środę, potem następni w czwartek i dzisiaj już ostatnia tura:)
Zuzka nadostawała prezentów masę, teraz już w ogóle nie możemy się pomieścić:) Tylko się wkurzyłam strasznie, bo z mamą zamówiłyśmy na pół kuchnię tefal i wyobraźcie sobie że jak zaczęliśmy ją składac to się okazało że połowy elementów nie ma:( Normalnie załamka:( Już tam dzisiaj dzwoniłam i pisałam, zobaczymy jak to rozwiążą:(

Dzien dobry:)
gdzie wy wszystkie jestescie?
u nas paskudnie na dworze ...+5 stopni szaro buro i ponuro ja chce mrozik i snieg!!!
Filip mi dorosleje...ach jak ten czas leci....
ja na diecie .....przymusowej....:(
Agaciu pokoik Matiego sliczny czekam na dalsza relacje z remontu:)
my na wiosne planujemy zmienic lozeczko wreszcie filipkowi i wiecie co podoba mi sie takie z ikea metalowe w wersji czarnej z regulowaną dlugoscia lozka...
co tam jeszcze u nas...aaaaaaaaaa tv nam sie popsulo w nowy rok!!!!!!!! wyobrazacie to sobie!!!!!!!!!! szlag go trafil!!!!!!!!! wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Hey Kochane

A ja walczę o lepsze jutro dla siebie i walczę z depresją lękową:no:
Z tego powodu też oddaję Młodą do żłoba a sama idę do pracy bo inaczej nie wyjdę z tego nigdy.
Jest źle ale muszę dać radę.

Oj Ty bidulko trzymam kciuki abu to szybko sie skonczylo i abys wreszcie zaczela cieszyc sie zyciem!!! masz meza sliczna niunie !!! walcz bo jest o co:)

i powodzenia w zlobku Oliwci zycze:) ja bardzo jestem zadowolona z tej instytucji:)

Witajcie;
ja jestem, ale siedzę cicho bo nikt inny się nie odzywa.
U nas tez plucha, ale słonko ładnie świeci, jakby wiosennie.

Marzycielko można ci jakoś pomóc? Masz jakąś pracę na oku?

reklama
Do góry