reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
ja też nie jestem w ciąży i nie zamierzam być ;p

dziewczyny, jak ja się fatalnie dzisiaj czuję, nie wiem co jest grane ;/
tak mi slabo jakoś i w glowie mi się kręci... ehhh

Może jesteś w ciąży?:-D:-D:tak::tak::-):-)

Madzieńko moje dziecko nadrabia ostatnio cały ten czas kiedy była aniołkiem:szok::szok::szok: Wszystko na NIE, wszystko wymusza rykiem, nie mam nawet minuty dla siebie! Wczoraj już po 12 miałam jej serdecznie dosyć, więc położyłam ją spać i myślę sobie, że teraz chwila ciszy i spokoju.... Wchodzę za 15 min zobaczyć czy śpi, a tam po prostu krajobraz księżycowy:szok::szok::szok::szok: Wszystko...po prostu wszystko jest białe!!!! Pościel, szafki, łóżeczko ściany, podłoga, zasłonki, parapety...po protu wszystko! Moje dziecię jakimś cudem dorwało zasypkę...i to duże opakowanie i zrobiła sobie zabawę, polegającą na wysypaniu jej dookoła, szczególnie na materac w łóżeczku i skakaniu po materacu wzbijając tym samym białe chmury zasypki.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Myślałam że mnie szlag trafi, ale śmiałam się jak głupia....Zuzka była cała biała, miała siwe włosy:-D:-D:-D:-D i jaką radochę:-D:-D:-D a ja dwie godziny sprzątania, łącznie z odsuwaniem wszystkich mebli i myciem podłogi i innych rzeczy trzy razy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Podsumowując, chyba nie jestem gotowa na następne dziecko:-D:-D

ZANPLO!!!! Odezwij się kobitko bo mam wielgachną prośbę do Ciebie!!!:sorry::sorry::sorry:

Może to jednak ty?

Agatkas jesteś twarda baba, ja bym chyba wyszła z siebie.
Iggy też ostatnio przechodzi samego siebie i to wybitnie.

Mam pytanko wiecie gdzie :)

reklama
No więc, która jest w ciązy ????
Ja tam mówię, że tygrys, ale przyznać się nie chce :-D

Witajcie

Mój Mati ostatnio uwielbia się rozbierać. Kładę go spać, za chwilę mnie woła, wchodzę a on nagusienki :wściekła/y:. Ubieram go ... i powtórka z rozrywki ... i tak ze cztery razy ... aż nie zaśnie :no:
A ostani teks ... do babci .... " Kobieto - CICHO " :szok:

Dzisiaj ładna pogoda u nas była. Wskoczyłam do coccodrillo i pokupiłam małemu trochę rzeczy ... przeceny były :-D

Do góry