reklama
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Myszqa ja po dzisiejszym dniu zdecydowanie stwierdzam że jeszcze nie jestem nawet gotowa na drugie
Myszqa ja po dzisiejszym dniu zdecydowanie stwierdzam że jeszcze nie jestem nawet gotowa na drugie
Agatka a co się dzisiaj działo????
tygrysek82
Fanka BB :)
dobra to jaaaaaaaaaaaa
tygrysek82
Fanka BB :)
żartowałam to nie ja:-)
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Witajcie.
Kana może sprzedaj nam już tę nowinę, bo widzisz co się dzieje
Kana może sprzedaj nam już tę nowinę, bo widzisz co się dzieje
Agatkas
Mamusia Zuzolka
ja też nie jestem w ciąży i nie zamierzam być ;p
dziewczyny, jak ja się fatalnie dzisiaj czuję, nie wiem co jest grane ;/
tak mi slabo jakoś i w glowie mi się kręci... ehhh
Może jesteś w ciąży?:-):-)
Madzieńko moje dziecko nadrabia ostatnio cały ten czas kiedy była aniołkiem Wszystko na NIE, wszystko wymusza rykiem, nie mam nawet minuty dla siebie! Wczoraj już po 12 miałam jej serdecznie dosyć, więc położyłam ją spać i myślę sobie, że teraz chwila ciszy i spokoju.... Wchodzę za 15 min zobaczyć czy śpi, a tam po prostu krajobraz księżycowy Wszystko...po prostu wszystko jest białe!!!! Pościel, szafki, łóżeczko ściany, podłoga, zasłonki, parapety...po protu wszystko! Moje dziecię jakimś cudem dorwało zasypkę...i to duże opakowanie i zrobiła sobie zabawę, polegającą na wysypaniu jej dookoła, szczególnie na materac w łóżeczku i skakaniu po materacu wzbijając tym samym białe chmury zasypki. Myślałam że mnie szlag trafi, ale śmiałam się jak głupia....Zuzka była cała biała, miała siwe włosy i jaką radochę a ja dwie godziny sprzątania, łącznie z odsuwaniem wszystkich mebli i myciem podłogi i innych rzeczy trzy razy. Podsumowując, chyba nie jestem gotowa na następne dziecko
ZANPLO!!!! Odezwij się kobitko bo mam wielgachną prośbę do Ciebie!!!
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
ja też nie jestem w ciąży i nie zamierzam być ;p
dziewczyny, jak ja się fatalnie dzisiaj czuję, nie wiem co jest grane ;/
tak mi slabo jakoś i w glowie mi się kręci... ehhh
Może to jednak ty?
Agatkas jesteś twarda baba, ja bym chyba wyszła z siebie.
Iggy też ostatnio przechodzi samego siebie i to wybitnie.
Mam pytanko wiecie gdzie
reklama
Agacia82
Mami :)
No więc, która jest w ciązy ????
Ja tam mówię, że tygrys, ale przyznać się nie chce
Witajcie
Mój Mati ostatnio uwielbia się rozbierać. Kładę go spać, za chwilę mnie woła, wchodzę a on nagusienki . Ubieram go ... i powtórka z rozrywki ... i tak ze cztery razy ... aż nie zaśnie
A ostani teks ... do babci .... " Kobieto - CICHO "
Dzisiaj ładna pogoda u nas była. Wskoczyłam do coccodrillo i pokupiłam małemu trochę rzeczy ... przeceny były
Ja tam mówię, że tygrys, ale przyznać się nie chce
Witajcie
Mój Mati ostatnio uwielbia się rozbierać. Kładę go spać, za chwilę mnie woła, wchodzę a on nagusienki . Ubieram go ... i powtórka z rozrywki ... i tak ze cztery razy ... aż nie zaśnie
A ostani teks ... do babci .... " Kobieto - CICHO "
Dzisiaj ładna pogoda u nas była. Wskoczyłam do coccodrillo i pokupiłam małemu trochę rzeczy ... przeceny były