reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hej dziewczynki:-)

Przyszlam sie WAm pochwalic,ze oczekujemy kolejnego malenstwa:tak:jestem w 6 tyg ciazy i mam nadzieje,ze wszystko sie uda i Mayeczka nasza bedzie miala towarzystwo w podobnym wieku,bo nasze dziewczyny juz duuuuzo za duze dla niej:-D

Pozdrawiam i zycze Wam wszystkim milych i spokojnych swiat

Super wiadomość!!! To teraz dla odmiany życzę Ci SYNKA :-D

My święta spędzamy poza domem, więc ominie mnie całe gotowanie. Zostało tylko sprzątanie :-)

reklama
Igorku i Gabrysiu! Oczywiście lekko opóźnione jak zwykle:)

Dużo szczęścia i radości.
Samych uciech i słodyczy.
W życiu tylko pomyślności.
Nigdy żadnej troski - życzą... Zuzia i ciocia Agata

Mariczko i Emilciu! Nie opóźnione tym razem:

Najlepsze życzonka,
pięknego w życiu słonka,
smutków małych jak biedronka
i szczęścia wielkiego jak smok!

Wszystkiego najlepszego dla kochanej Mariczki!!!!!

mickey_happy_birthday.gif

Przyszlam sie WAm pochwalic,ze oczekujemy kolejnego malenstwa:tak:jestem w 6 tyg ciazy i mam nadzieje,ze wszystko sie uda i Mayeczka nasza bedzie miala towarzystwo w podobnym wieku,bo nasze dziewczyny juz duuuuzo za duze dla niej:-D

Aga gratuluję, wszystkiego dobrego.

Mariczko wszystkiego dobrego :D

Agatkas dziękuję za pamięć :)

Witam wszystkich :)
Ja: Hania, dlaczego jesteś niegrzeczna i nie słuchasz mamusi?
Hania: Bo mam bunt dwulatka...
Nie ma to jak nauki starszego brata..

:-D:-D:-D:-D

Gratulacje Słońce!!!!

Igorku i Gabrysiu! Oczywiście lekko opóźnione jak zwykle:)

Dużo szczęścia i radości.
Samych uciech i słodyczy.
W życiu tylko pomyślności.
Nigdy żadnej troski - życzą... Zuzia i ciocia Agata

Mariczko i Emilciu! Nie opóźnione tym razem:

Najlepsze życzonka,
pięknego w życiu słonka,
smutków małych jak biedronka
i szczęścia wielkiego jak smok!

Przyłańczam się życzeń:-)

sto lat dla wszystkich świętujących dzieciaczków oraz tych które świętowały w ciągu ostatnich dni :)

my imprezkę robilismy już wczoraj, było bardzo fajnie :)

a na bilansie dwulatka byliśmy kilka dni temu, Bartek rozwija się dobrze,
ma 92 cm i waży 15,6 kg. Również walczymy ze stulejką, dostaliśmy taką maść którą codziennie wieczorem mam smarować odsuniętą skórkę siusiaczka , powinna ona ta skórkę zmiękczyć i niby po tym ma się poprawić. Za jakiś miesiąc mamy iść do kontroli. A tak poza tym wszystko ok.

Co do świąt, to wigilię spędzamy u moich rodziców, 1 dzień świąt u teściów, a 2 dzień u babci męża która w tym dniu ma urodziny.

Czesc Dziewczynki! W koncu udalo mi sie zajrzec i mam nadzieje skrobnac pare slow. Przyznam, ze czasem Was podczytuje, ale zawsze z mala na rekach przy cycusiu i wtedy ciezko mi cokolwiek napisac, tylko czytam:tak: Teraz moje dwa lobuziaki spia i mam chwilke spokoju. Musze przyznac, ze spodziewalam sie, ze bedzie gorzej z dwojka tak malych dzieci, ale nie jest tak tragicznie, choc czasem mam ochote pierdzielnac tym wszystkim i uciec. Bywaja lepsze i gorsze dni, generalnie cierpie na chroniczne niewyspanie, ale ogolnie mala jest grzeczna, malo placze, a jej ulubionym zajeciem jest oczywiscie cycusianie:-D No i w zwiazku z tym mialam juz kilka kryzysow laktacyjnych, zeby przejsc na butle, ale obiecalam sobie, ze bede twarda, bo bardzo chce karmic i na razie jakos mi sie to udaje. Fifi reaguje na Zuzke bardzo dobrze, nie widze w nim w ogole zazdrosci, ciagle ja glaszcze, caluje, przytula, podaje smoka i mam nadzieje, ze to sie nie zmieni, choc sam jest od jakiegos czasu nieznosny, tlumacze to sobie buntem dwulatka i mam nadzieje, ze wkrotce minie:tak:
Na swieta mielismy sie przeprowadzic juz na swoje. Niestety jak to zwykle bywa z budowa nie uda nam sie ten plan:-( Ale po nowym roku, mysle ze w okolicach polowy stycznia mam nadzieje, ze to nastapi. Maz twierdzi, ze jest to juz termin ostateczny i nie wie co musialoby sie stac, zeby nie wypalil. Mam juz serdecznie dosc mieszkania katem u kogos, wiec nie moge sie doczekac tego dnia. Ale pocieszam sie juz niedlugo:tak:
Przepraszam, ze tak tylko o sobie, ale ciezko mi pisac codziennie. MUSze wpasc w ten rytm i mam nadzieje, ze wkrotce mi sie to uda:-D

My na bilansie dwulatka jeszcze nie bylismy. Planuje po nowym roku. Pytalam ostatniio pediatry i podobno trzeba go zaliczyc do 3 miesiecy od ukonczenia 2 lat, wiec mamy jeszcze troche czasu:tak:

Aga irlandia moje gratulacje;-) Ja rowniez zycze Ci chlopca tym razem, no chyba ze sama wolisz dziewczynke:happy2:

Mialam pokazac Wam moja corcie. Niestety tu u rodzicow nie mam kabla do komputera, a na starych smieciach taki balagan, ze ciezko cos znalezc, wiec pewnie dopiero po przeprowadzce uda mi sie wszystko ogarnac i wtedy obiecuje pare fotek. W sumie to Zuzka wyglada jak kopia swojego brata, tylko sporo wieksza:-D Chyba bede musiala sprawic sobie jeszcze jedno dziecko z facetem o slabszych genach, bo moja dwojka to skora zdjeta z ojca:-)

Witam dziewczyny

Sto latek uśmiechu i słońca dla naszych wspaniałych dwulatków:-):-):-)

Asiulka podniosłas mnie na duchu swoim postem:tak: Widze światełko w tunelu, ze dam rade z dwójką dzieciaczków:tak: do tego karmisz piersią...bajka...moje marzenie:tak: Naprawde poprawiłas mi humorek:tak:

U nas zimy ciąg dalszy, wyszłam z hanią po chleb do piekarni i nie było nas godzine:dry:Oni tu wogóle nie odśnieżają chodników:dry:myślałam ze mi ręce odpadną od pchania wózka:dry: Chciałam jeszcze skoczyc do tesco zeby mężowego wyręczyc ale się nie da i tak juz chodze jak pokraka:-p
Zostało 11tyg a mi tak ciężko jak z hanią przed samym porodem:zawstydzona/y:

Widze ze chodzicie na bilansy dwulatków, tutaj nawet nie wiem czy jest cos takiego. Musze się zorientowac:confused:

reklama
Do góry