reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witajcie

Wpadłam Wam życzyć

Spokojnych, radosnych Świąt Bożego Narodzenia !

Byłam dzisiaj z Matim na bilansie dwulatka. Waży 11 100 , a mierzy 85 cm.

Mamy jednak skierowanie do kardiologa :-(, bo na 100 % ma szmery na serduszku :-(

Choinkę już ubrałam, sprzątanie na półmetku, jutro robię jedzonko.
Na wigilie jedziemy do mojej siostry i tam będziemy spać.
Prezenty popakowałam, jeszcze dzisiaj drobiazgi do spakowania.

Wszystkim jubilatom 100 lat życzymy !!!:tak:

Byłam dzisiaj z Matim na bilansie dwulatka. Waży 11 100 , a mierzy 85 cm.

Mamy jednak skierowanie do kardiologa :-(, bo na 100 % ma szmery na serduszku :-(

U to nie dobrze:-(
Mam nadzieję, że to nic poważnego.

Moja dama waży 15 kg i ma 93 cm.
Jutro wyjeżdżamy do moich rodziców na Święta.
Już się doczekać nie mogę:-)

Witajcie :-)

Agaciu, trzymam mocno kciuki, żeby z serduszkiem Mateuszka było wszystko dobrze :tak::tak::-)

No i chciałam Wam wszystkim życzyć Kochane mamusie ::-)

Zdrowych, Spokojnych i Wesołych Świąt :-):-):-)

Kochane, życzymy Wam z Olusiem zdrowych i spokojnych Świąt, mnóstwa prezentów, odpoczynku i wielu wspaniałych chwil z Waszymi rodzinkami.

Załączniki

• swieta.jpeg
    swieta.jpeg
    13,4 KB · Wyświetleń: 34
Aby Święta były wyjątkowymi dniami w roku,
by choinka w każdych oczach zalśniła blaskiem,
By kolacja wigilijna wniosła w serca spokój
a radość pojawiała się z każdym nowym brzaskiem.
By prezenty ucieszyły każde smutne oczy,
by spokojna przerwa ukoiła złość
By Sylwester zapewnił szampańską zabawę,
a kolędowych śpiewów nie było dość

:-)

Agaciu kochana nie martw się ,wierze, ze będzie dobrze!!!! Trzymamy kciukasy!!!

Kochane mamuśki:)

Życzymy Wam wszystkiego najlepszego w te Święta....
aby były one radosne, pełne uśmiechów i zadowolenia,
bogate- aby nikomu na świątecznym stole niczego nie zabrakło,
a Mikołaj w podzięce zostawił coś pod choinką...
oraz pełne miłości i wiary, że Nowy Rok będzie
tylko lepszy od poprzedniego....:)
Życzymy tego Wam, Waszym "maluchom", rodzinom

Karolcia z Kamilem i "małą" Mariczką:*

swieta1.gif

Agaciu nie martw się, mocno zaciskamy kciuki żeby wszystko było dobrze...a kiedy macie ta konsultację??

Niech ta magiczna noc wigilijnego wieczoru
Przyniesie Wam spokój i rado[FONT=&quot]ść[/FONT].
Niech ka[FONT=&quot]ż[/FONT]da chwila [FONT=&quot]Ś[/FONT]wi[FONT=&quot]ą[/FONT]t Bo[FONT=&quot]ż[/FONT]ego Narodzenia
[FONT=&quot]ż[/FONT]yje własnym pi[FONT=&quot]ę[/FONT]knem,
a Nowy Rok obdaruje Was pomy[FONT=&quot]ś[/FONT]lno[FONT=&quot]ś[/FONT]ci[FONT=&quot]ą[/FONT] i szcz[FONT=&quot]ęś[/FONT]ciem.

Zdrowych, spokojnych, sp[FONT=&quot]ę[/FONT]dzonych w granie najbli[FONT=&quot]ż[/FONT]szych [FONT=&quot]Ś[/FONT]wi[FONT=&quot]ą[/FONT]t Bo[FONT=&quot]ż[/FONT]ego Narodzenia
[FONT=&quot]ż[/FONT]yczy Jula, Magda i Paweł

SWIATECZNA1.jpg

reklama
Do góry