reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

witajcie kochane po dlugiej przerwie...:sorry2:

u nas zmian wiele...oj wiele....nie mam czasu na nic nawet dla swojego dziecia:-(
otworzylismy swoj interesik i czasu normalnie brak:-(
teraz czeka nas zmiana lokalu wiec znowu bedzie maniana...mam nadzieje ze bedzie to zmiana na lepsze....:tak:
A Alex gdy jestem w pracy jest albo u tescia 2 bloki dalej albo u mojej mamy 40 km stad...tyle ze wtedy to jedzie do niej na dwie noce:-(no ale nie chce brac opiekunki...wole juz wziac kogos do pracy.
A na swieta naszemu smykowi to kupimy chyba droge z wadera...bo dostanie garaz wiec droge bedzie mogl dokladac sobie....a na urodzinki to chyba jakies radyjo co by mial swoje w swoim pokoiku...tyle ze jeszcze plany moga sie zmienic...a poza tym to mam jeszcze szostke dzieci do obdarowania...normalnie bankrut:szok:.
Po ostatnich dniach odwilzy ,dzisiaj znowu przymrozilo...wiec szklanka ze szok:eek:
Asiulkaa gratulujemy ci kochana udanego porodu i kochanej kluseczki...:tak:
chorowitkom zyczymy zdrowka:tak:
a co szykujecie na urodzinki???????

Oooo Pyciolku gratuluję. Chwal się co za interesik:)

Kana myślę, że podjęliście jedyną właściwą decyzję!

Agaciu zazdroszczę remonciku.

Tygrysku zaczynam Ci zazdrościć pracy...:-D:-D:-D

U nas pogoda okropna:( Mroźny, przenikliwy wiatr przede wszystkim, bo śniegu za bardzo nie ma:( Już dwa dni nie byłyśmy na dworze bo Zuza jakaś taka niewyraźna...
Na prezenty na razie nie mam pomysłu... ale w tym roku ze względu na dziurę budżetową, będą to raczej drobiazgi...

reklama
Pyciolku też jestem ciekawa co to za interesik rozkręciliście.
Agatkas u ns tez będa drobiazgi bo z kasą krucho. Na urodzinki kupilismy Mai taki mały odkurzacz, a pod choinke dostanie zrobioną przeze mnie ogromną kolorowanke i jakiś fajny zestaw kredek i flamastrów.
A ja się cieszę, że dzisiaj już piatek i koniec pracy, a jutro cały dzien z Majusią. Ostatnio widzę, że bardzo tęskni, jak wracamy do domu to jest ciagle do mnie przylepiona. Wpada też w taki straszny płacz, tzn tak specjalnie zaczyna i jak się rozkręci to nie może przestać tak się wydziera. Już nie wiem czy to dlatego że mnie nie ma w domu, czy to taki wiek :eek:
U nas bardo sypie, pewnie znów sparalizuje miasto tak jak w poprzedni piatek.

Witam mamuśki kochane:)

U nas kolejny zaśnieżony poranek...sypie i sypie....jejku niedługo nie będzie nas widać...a ja mam w planach odwiedzinki u koleżanki...czy dojadę????ohoh

Mariczka ogląda SHREKA z całym zestawem zabawek z nimi.....a ja jakos nie mogłam sie podnieść dzisiaj....tak mi się dobrze spało:)

Moja mama 19 grudnia wylatuje do Toronto.....wiec święta osobno...ale cieszymy sie kazda chwilą....

Agatkas tak jak piszesz to było jedyne dobre dla nas wyjście:)
Pyciolku życzę powodzonka w interesku i tak jak reszta jestem bardzo ciekawa co to takiego????

Zdróweczka dal wszystkich maluszków:)

Mamusiu kochana:)

Ja również życzę Ci dużo miłości,
słoneczka,
pogodnych dni
i radosnych chwil w rodzinnym gronie:)

2964_Bukiet+kwiat%C3%B3w.jpg

1000 buziaczków od Mariczki:*

Cześć dziewczynki

Pyciolki tęskniłam :tak: co za interesik macie ?

Kana super , że u Was zmiany na lepsze, należy Wam się :tak:

tygrysku no remont ku końcowi :-D, sypialnia na zielono i żółto :-D, porobie zdjęcia to zobaczycie. Jeszcze tylko małe wykończenia u małego w pokoju i w salonie i OK :sorry2:

U nas katarku ciąg dalszy :-(
No i oczywiście sypie śnieg :dry:

MAMUSIU STO LAT STO LAT !!!!!!!

Eduś co u Ciebie ? Gdzie się podziewasz ?

Bliźniaczku Halooooo a Ty gdzie ???

mamusiu i juleczko stao lat!!!:tak:

no agaciu ja czekam z wielką niecierpliwoscia:sorry2: ja to lubie ogladac takie nowe rzeczy hehhe :-D:-D

u nas sypie sniezek troszke wczoraj zorientowalam sie ze 2 tygodnie i swieta a ja okna brudne mam. wiec szybciorem wieczorem po ciemnku umylam okna w sypialni i w duzym dzis musze sie wyrobic z kuchnia i z filipka apartamentem ufff potem beda mrozy wiec latwo nie bedzie,

reklama
MAMUSIU, JULEŃKO, wszystkiego najlepszego dla Was dziewczynki, wielki całus.

jestem Agaciu, ale jakoś weny brakuje i czasu. Pytałaś ostatnio o prezenty dla chłopaków, więc tak: kupiłam gry na playstation i na psp, bo też mają.
Mam do kupienia jeszcze sporo prezentów dla rodzinki, ale nie mam pomysłów.

Do góry