reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

witajcie kochane po dlugiej przerwie...:sorry2:

u nas zmian wiele...oj wiele....nie mam czasu na nic nawet dla swojego dziecia:-(
otworzylismy swoj interesik i czasu normalnie brak:-(
teraz czeka nas zmiana lokalu wiec znowu bedzie maniana...mam nadzieje ze bedzie to zmiana na lepsze....:tak:
A Alex gdy jestem w pracy jest albo u tescia 2 bloki dalej albo u mojej mamy 40 km stad...tyle ze wtedy to jedzie do niej na dwie noce:-(no ale nie chce brac opiekunki...wole juz wziac kogos do pracy.
A na swieta naszemu smykowi to kupimy chyba droge z wadera...bo dostanie garaz wiec droge bedzie mogl dokladac sobie....a na urodzinki to chyba jakies radyjo co by mial swoje w swoim pokoiku...tyle ze jeszcze plany moga sie zmienic...a poza tym to mam jeszcze szostke dzieci do obdarowania...normalnie bankrut:szok:.
Po ostatnich dniach odwilzy ,dzisiaj znowu przymrozilo...wiec szklanka ze szok:eek:
Asiulkaa gratulujemy ci kochana udanego porodu i kochanej kluseczki...:tak:
chorowitkom zyczymy zdrowka:tak:
a co szykujecie na urodzinki???????

Oooo Pyciolku gratuluję. Chwal się co za interesik:)

Kana myślę, że podjęliście jedyną właściwą decyzję!

Agaciu zazdroszczę remonciku.

Tygrysku zaczynam Ci zazdrościć pracy...:-D:-D:-D

U nas pogoda okropna:( Mroźny, przenikliwy wiatr przede wszystkim, bo śniegu za bardzo nie ma:( Już dwa dni nie byłyśmy na dworze bo Zuza jakaś taka niewyraźna...
Na prezenty na razie nie mam pomysłu... ale w tym roku ze względu na dziurę budżetową, będą to raczej drobiazgi...

reklama
Pyciolku też jestem ciekawa co to za interesik rozkręciliście.
Agatkas u ns tez będa drobiazgi bo z kasą krucho. Na urodzinki kupilismy Mai taki mały odkurzacz, a pod choinke dostanie zrobioną przeze mnie ogromną kolorowanke i jakiś fajny zestaw kredek i flamastrów.
A ja się cieszę, że dzisiaj już piatek i koniec pracy, a jutro cały dzien z Majusią. Ostatnio widzę, że bardzo tęskni, jak wracamy do domu to jest ciagle do mnie przylepiona. Wpada też w taki straszny płacz, tzn tak specjalnie zaczyna i jak się rozkręci to nie może przestać tak się wydziera. Już nie wiem czy to dlatego że mnie nie ma w domu, czy to taki wiek :eek:
U nas bardo sypie, pewnie znów sparalizuje miasto tak jak w poprzedni piatek.

Witam mamuśki kochane:)

U nas kolejny zaśnieżony poranek...sypie i sypie....jejku niedługo nie będzie nas widać...a ja mam w planach odwiedzinki u koleżanki...czy dojadę????ohoh

Mariczka ogląda SHREKA z całym zestawem zabawek z nimi.....a ja jakos nie mogłam sie podnieść dzisiaj....tak mi się dobrze spało:)

Moja mama 19 grudnia wylatuje do Toronto.....wiec święta osobno...ale cieszymy sie kazda chwilą....

Agatkas tak jak piszesz to było jedyne dobre dla nas wyjście:)
Pyciolku życzę powodzonka w interesku i tak jak reszta jestem bardzo ciekawa co to takiego????

Zdróweczka dal wszystkich maluszków:)

Cześć dziewczynki

Pyciolki tęskniłam :tak: co za interesik macie ?

Kana super , że u Was zmiany na lepsze, należy Wam się :tak:

tygrysku no remont ku końcowi :-D, sypialnia na zielono i żółto :-D, porobie zdjęcia to zobaczycie. Jeszcze tylko małe wykończenia u małego w pokoju i w salonie i OK :sorry2:

U nas katarku ciąg dalszy :-(
No i oczywiście sypie śnieg :dry:

MAMUSIU STO LAT STO LAT !!!!!!!

Eduś co u Ciebie ? Gdzie się podziewasz ?

Bliźniaczku Halooooo a Ty gdzie ???

mamusiu i juleczko stao lat!!!:tak:

no agaciu ja czekam z wielką niecierpliwoscia:sorry2: ja to lubie ogladac takie nowe rzeczy hehhe :-D:-D

u nas sypie sniezek troszke wczoraj zorientowalam sie ze 2 tygodnie i swieta a ja okna brudne mam. wiec szybciorem wieczorem po ciemnku umylam okna w sypialni i w duzym dzis musze sie wyrobic z kuchnia i z filipka apartamentem ufff potem beda mrozy wiec latwo nie bedzie,

reklama
MAMUSIU, JULEŃKO, wszystkiego najlepszego dla Was dziewczynki, wielki całus.

jestem Agaciu, ale jakoś weny brakuje i czasu. Pytałaś ostatnio o prezenty dla chłopaków, więc tak: kupiłam gry na playstation i na psp, bo też mają.
Mam do kupienia jeszcze sporo prezentów dla rodzinki, ale nie mam pomysłów.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry