reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

U nas taka mgła że przez okno nic nie widać.
A zapchany nos chyba już za nami :-) kupiłam ostatnio maść pulmex baby i smarowałam Jaśkowi plecy i klatkę na noc i przed drzemką i troszkę mu się po tym poprawiło.

U nas wielkie przygotowania przed urodzinami. A właściwie sprzątanie :-)
Jutro idę kupić balony. :-)
Tort robi moja siostra, na życzenie Jasia - z psiami :-D

Jasiek właśnie usnął uprzednio życząc sobie prawie wszyskie maskotki do łóżka. :-D

reklama
Hej

U nas znowu pada snieg :(
Mati ma katarek i kaszelek więc nie wychodzimy dzisiaj na dwór. Piątka mu wyłazi, więc może ona powoduje katarek.

Remont w toku, jeszcze sypialnia do malowania , a najpierw muszę wysmarować jakimś środkiem na grzyb bo mi na ścianach wyszedł, i po 6 godzinach znowu i potem dopiero malowanie. Ale już powoli sie rozjaśnia w tym moim domu, zaczynam widziec podłogę, gorzej z kuchnią, bo teraz tam jest składzik :).

Pyciolku a gdzie Ty jesteś ?
Bliźniaczku co kupujecie chłopakom pod choinkę? Tak się pytam bo mam chrzesniaka w ich wieku a nie mam pomysłu na prezent :)

W sobotę jedziemy na zakupy świąteczne, więc muszę już mieć jakieś pomysły na prezenty :)

Witam:)

Kochane mamuśki nas zasypuje jak cholerka:) tak partiami co kilkanaście minut przez kilkanaście minut.....
szok tyle śniegu jest,że masakra....

Mariczka już po śniegowych szaleństwach z tatusiem i karmieniu gołąbków:)
A ja relaks przy kawce...i torszke porządków....dzisiaj przywożą nam komode....i w sobote przeprowadzka na całego:)

buziaczki mamuski:)

hej kobitki
ponawiam moje pytanie co z pyciolkiem!!!???

widze ze u was zmiany !! Agatko na jaki kolorek malujecie sypialnie???
ps czekam na fotki jak juz ogarniecie sie z remontem:tak:
Kanusia ty tez widze zmiany na lepsze!;-) super!

wszystkim zatkanym noskom zycze odetkania!! katarku a sio!!

u nas za oknem tak nijak szaro buro i ponuro...sniegu nie ma na chodnikach wszystko odsniezone ze nawet nie ma jak na sanki wyjsc:confused:

ja skonczylam antybiotyk i po dniu przerwy znow zaczyna mnie bolec gardlo:-(ech zycie.....

ps prezenty juz zrobione???
Filipkowi juz zakupilismy wszystki na wszystkie okazje hehe
malzonkowi jeszcze musze cos wybrac.... i mamci mojej i bedzie wszystko uffffffffff

Tygrysku....po pierwsze zdróweczka dla Ciebie i rodzinki:)

No u nas zmiany mam nadzieje,zefaktycznie na lepsze....zostajemy u tesciowej mojej....na szczescie to nie konfliktowa osoba, wiecmam nadzieje,ze bedzie dobrze... przynjamnije uwolnie sie od brata...toksycznego człowieka....

Co do prezentów to Mari na gwiazdę dostanie konika na biegunach i wiadomo jeszcze jakieś pierdołki.. a na urodzinki jeszcze nie wiemy chyba kuchnie...
Ostatnie zakupki w ikea sie udały, pierdołki pokupowane fajne pluszowe warzywka Mari kupilam do zabawy....bedzie jak znalazł do kuchni do gotowania:)
No i sobota przenosimy wsztskoi zaczynamy w pewien sposónb nowy rozdział jakis tam...mały bo mały...ale marzenia o własnym "m" sie kiedys spełnią...wierze!!!! wtedy bedzie duzy nowy rozdział:) hahah

My sobie z mężowym robimy wspólny prezent kupujemy aparacik...
a reszcie to w przyszły weekend jedziemy do galeri coś sie wymyśli:)
buziaczki:) u nas poki co słoneczko, pełno sniegu i-2stopnie....JAK W BAJCEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE:)

Ostatnia edycja:
Kanuś nawet nie wiesz jak sie ciesze ze wam sie uklada!! to fantastycznie ze na siweta bedziecie juz w nowym mieszkanku spedzicie je w spokoju i nie zamartwiajac sie niczym!!! a co do marzen o wlasnym m to pamietaj ze jak sie bardzo czegos chce to to sie spelnia!!!

ps zazdroszcze sniegu na chodnikach:) i zakupow w ikea:)heheh tez musze sie wybrac a nie mam kiedy buuuuuuuuuu:(

Tygrysku zdróweczka dla Was......
No właśnie gdzie pyciolek???

Kana trzymam kciuki żeby teraz było tylko lepiej.....

U nas plucha sniegu prawie nie ma i wszedzie woda...na dodatek walczymy z katarem, a jutro i w niedziele robimy Julci urodziny...ide dzisiaj do lekarza, zobaczymy co nam powie...oby to byl tylko katar:sorry2:

Madziu zdróweczka dla Juleczki:*

Tygrysku a ja zazdroszcze Ci tego, że pracujesz....tak mnie ciągnie gdzies do ludzisk ,ze szok.....mam nadzieje,ze jeszcze troszkę i się uda:)

no ja wierze..wiec moze kiedys:) hahaha

reklama
witajcie kochane po dlugiej przerwie...:sorry2:

u nas zmian wiele...oj wiele....nie mam czasu na nic nawet dla swojego dziecia:-(
otworzylismy swoj interesik i czasu normalnie brak:-(
teraz czeka nas zmiana lokalu wiec znowu bedzie maniana...mam nadzieje ze bedzie to zmiana na lepsze....:tak:
A Alex gdy jestem w pracy jest albo u tescia 2 bloki dalej albo u mojej mamy 40 km stad...tyle ze wtedy to jedzie do niej na dwie noce:-(no ale nie chce brac opiekunki...wole juz wziac kogos do pracy.
A na swieta naszemu smykowi to kupimy chyba droge z wadera...bo dostanie garaz wiec droge bedzie mogl dokladac sobie....a na urodzinki to chyba jakies radyjo co by mial swoje w swoim pokoiku...tyle ze jeszcze plany moga sie zmienic...a poza tym to mam jeszcze szostke dzieci do obdarowania...normalnie bankrut:szok:.
Po ostatnich dniach odwilzy ,dzisiaj znowu przymrozilo...wiec szklanka ze szok:eek:
Asiulkaa gratulujemy ci kochana udanego porodu i kochanej kluseczki...:tak:
chorowitkom zyczymy zdrowka:tak:
a co szykujecie na urodzinki???????

Do góry