reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

U nas taka mgła że przez okno nic nie widać.
A zapchany nos chyba już za nami :-) kupiłam ostatnio maść pulmex baby i smarowałam Jaśkowi plecy i klatkę na noc i przed drzemką i troszkę mu się po tym poprawiło.

U nas wielkie przygotowania przed urodzinami. A właściwie sprzątanie :-)
Jutro idę kupić balony. :-)
Tort robi moja siostra, na życzenie Jasia - z psiami :-D

Jasiek właśnie usnął uprzednio życząc sobie prawie wszyskie maskotki do łóżka. :-D

reklama
Hej

U nas znowu pada snieg :(
Mati ma katarek i kaszelek więc nie wychodzimy dzisiaj na dwór. Piątka mu wyłazi, więc może ona powoduje katarek.

Remont w toku, jeszcze sypialnia do malowania , a najpierw muszę wysmarować jakimś środkiem na grzyb bo mi na ścianach wyszedł, i po 6 godzinach znowu i potem dopiero malowanie. Ale już powoli sie rozjaśnia w tym moim domu, zaczynam widziec podłogę, gorzej z kuchnią, bo teraz tam jest składzik :).

Pyciolku a gdzie Ty jesteś ?
Bliźniaczku co kupujecie chłopakom pod choinkę? Tak się pytam bo mam chrzesniaka w ich wieku a nie mam pomysłu na prezent :)

W sobotę jedziemy na zakupy świąteczne, więc muszę już mieć jakieś pomysły na prezenty :)

Witam:)

Kochane mamuśki nas zasypuje jak cholerka:) tak partiami co kilkanaście minut przez kilkanaście minut.....
szok tyle śniegu jest,że masakra....

Mariczka już po śniegowych szaleństwach z tatusiem i karmieniu gołąbków:)
A ja relaks przy kawce...i torszke porządków....dzisiaj przywożą nam komode....i w sobote przeprowadzka na całego:)

buziaczki mamuski:)

hej kobitki
ponawiam moje pytanie co z pyciolkiem!!!???

widze ze u was zmiany !! Agatko na jaki kolorek malujecie sypialnie???
ps czekam na fotki jak juz ogarniecie sie z remontem:tak:
Kanusia ty tez widze zmiany na lepsze!;-) super!

wszystkim zatkanym noskom zycze odetkania!! katarku a sio!!

u nas za oknem tak nijak szaro buro i ponuro...sniegu nie ma na chodnikach wszystko odsniezone ze nawet nie ma jak na sanki wyjsc:confused:

ja skonczylam antybiotyk i po dniu przerwy znow zaczyna mnie bolec gardlo:-(ech zycie.....

ps prezenty juz zrobione???
Filipkowi juz zakupilismy wszystki na wszystkie okazje hehe
malzonkowi jeszcze musze cos wybrac.... i mamci mojej i bedzie wszystko uffffffffff

Tygrysku....po pierwsze zdróweczka dla Ciebie i rodzinki:)

No u nas zmiany mam nadzieje,zefaktycznie na lepsze....zostajemy u tesciowej mojej....na szczescie to nie konfliktowa osoba, wiecmam nadzieje,ze bedzie dobrze... przynjamnije uwolnie sie od brata...toksycznego człowieka....

Co do prezentów to Mari na gwiazdę dostanie konika na biegunach i wiadomo jeszcze jakieś pierdołki.. a na urodzinki jeszcze nie wiemy chyba kuchnie...
Ostatnie zakupki w ikea sie udały, pierdołki pokupowane fajne pluszowe warzywka Mari kupilam do zabawy....bedzie jak znalazł do kuchni do gotowania:)
No i sobota przenosimy wsztskoi zaczynamy w pewien sposónb nowy rozdział jakis tam...mały bo mały...ale marzenia o własnym "m" sie kiedys spełnią...wierze!!!! wtedy bedzie duzy nowy rozdział:) hahah

My sobie z mężowym robimy wspólny prezent kupujemy aparacik...
a reszcie to w przyszły weekend jedziemy do galeri coś sie wymyśli:)
buziaczki:) u nas poki co słoneczko, pełno sniegu i-2stopnie....JAK W BAJCEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE:)

Ostatnia edycja:
Kanuś nawet nie wiesz jak sie ciesze ze wam sie uklada!! to fantastycznie ze na siweta bedziecie juz w nowym mieszkanku spedzicie je w spokoju i nie zamartwiajac sie niczym!!! a co do marzen o wlasnym m to pamietaj ze jak sie bardzo czegos chce to to sie spelnia!!!

ps zazdroszcze sniegu na chodnikach:) i zakupow w ikea:)heheh tez musze sie wybrac a nie mam kiedy buuuuuuuuuu:(

Tygrysku zdróweczka dla Was......
No właśnie gdzie pyciolek???

Kana trzymam kciuki żeby teraz było tylko lepiej.....

U nas plucha sniegu prawie nie ma i wszedzie woda...na dodatek walczymy z katarem, a jutro i w niedziele robimy Julci urodziny...ide dzisiaj do lekarza, zobaczymy co nam powie...oby to byl tylko katar:sorry2:

Madziu zdróweczka dla Juleczki:*

Tygrysku a ja zazdroszcze Ci tego, że pracujesz....tak mnie ciągnie gdzies do ludzisk ,ze szok.....mam nadzieje,ze jeszcze troszkę i się uda:)

no ja wierze..wiec moze kiedys:) hahaha

reklama
witajcie kochane po dlugiej przerwie...:sorry2:

u nas zmian wiele...oj wiele....nie mam czasu na nic nawet dla swojego dziecia:-(
otworzylismy swoj interesik i czasu normalnie brak:-(
teraz czeka nas zmiana lokalu wiec znowu bedzie maniana...mam nadzieje ze bedzie to zmiana na lepsze....:tak:
A Alex gdy jestem w pracy jest albo u tescia 2 bloki dalej albo u mojej mamy 40 km stad...tyle ze wtedy to jedzie do niej na dwie noce:-(no ale nie chce brac opiekunki...wole juz wziac kogos do pracy.
A na swieta naszemu smykowi to kupimy chyba droge z wadera...bo dostanie garaz wiec droge bedzie mogl dokladac sobie....a na urodzinki to chyba jakies radyjo co by mial swoje w swoim pokoiku...tyle ze jeszcze plany moga sie zmienic...a poza tym to mam jeszcze szostke dzieci do obdarowania...normalnie bankrut:szok:.
Po ostatnich dniach odwilzy ,dzisiaj znowu przymrozilo...wiec szklanka ze szok:eek:
Asiulkaa gratulujemy ci kochana udanego porodu i kochanej kluseczki...:tak:
chorowitkom zyczymy zdrowka:tak:
a co szykujecie na urodzinki???????

Do góry