reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

eDEE strasznie mi przykro kochana,ale nie było....w ogóle nie było takich.....myślałam,ze oszaleje,ale babeczka powiedziała,ze poszły wszystkie raz dwa....istne pustki....nie spytałam niestety czy beda...;/

miłego wieczorka;)

reklama
Dziewczyny-mam do Was ogromną prośbę. Potrzebuje jakis materiałów a najlepiej prac na temat motywacji (a dokładnie motywacyjnej roli wynagrodzeń). Jakiś czas temu któras z was pisała, że ma coś takiego. Pomocy!!! Bardzo proszę :sorry2:

Vive daj maila to wyślę Ci wszystko co mam na temat motywacji, a Ty sobie sprawdzisz czy jest tam coś co Cię interesuje ok?

Witam Was gorąco:-)

U nas pieknie i słonecznie, ani jednej chmurki i temp. na plusie, wiec bardzo przyjemnie.
My juz po przedszkolu i obiadku zaraz bedziemy drzemać:tak:

Fajne te rękawiczki, ale u nas juz po sniegu i nie wiadomo czy bedzie padał jeszcze więc narazie takich nie kupujemy. Jednak na pl warunki to świetna sprawa:tak:

reklama
Do góry