M
marzycielka
Gość
Hej, nie za ostro trochę zareagowałaś?
Bez przesady. Jak ja się pytam które dzieci robią już na nocnik i dziewczyny mi odpowiadają to nie znaczy ze się chwalą. A nawet jeśli - po to ma się dzieci żeby być z nich dumnym i się nimi chwalić
Jasiek też niewiele mówi. Mowi zdecydowanie mniej niż Ada a ona jest od niego 2 miesiące młodsza.
Janek np. już mówi całymi zdaniami tylko jeszcze słów nie umie i np. Nie dzia kółko - czyli nie działa kółko - (włącznik radia). Albo "O nie! Psia bach" - w sensie pies spadł z łóżka.
Ale nie potrafi powiedzieć np. "chodź" i wielu innych podstawowych słówek
Po to jest forum żeby sobie pogadać co dzieci mówią i co robią. Nikt nikgogo nie dołuje. Także Kasiu następnym razem troszkę łagodniej.
Nie , nie zareagowałam za ostro ja taka jestem a dlatego , że to foum to nikt z was nie widzi w jaki sposób te słowa wypowiadam i z jakim zamiarem.
Znamy się już długo i chyba możemy gadać jak koleżanki co?
A koleżanki nie tylko poklepują sie po pleckach ale też czasami sie stopują
A ja jak się mam czym chwalić to się chwalić będę i nikt mi tego nie zabroni. A wielką zaletą forum jest to że jak się komuś nie podoba to niech tego nie czyta.
Wiesz ok alenie jesteś na forum pierwszy raz i powinnaś myśleć o innych
Ja po prostu stwierdzam fakt i wiem, że Ollcia jest na tyle inteligentną osobą, że wie że w żadnym razie nie chciałam jej dołować.
Trochę mnie szczerze mówiąc zajeżyłaś tym postem, ale bywa...
Marzycielko to Twój przedostatni post: "A ja chciałam się pochwalić , że od tygodnia się nocnikujemy i już kupka i siku na nocnik a pielucha tylko na dwór i na noc:-)" Nie głupio Ci że któreś dziewczyny na pewno "zdołowałaś"
Agatkas wiesz twój post był zaraz pod postem Ollci , który był smutny i widać , że dziewczynie źle a Ty jej z grubej rury dowaliłaś.
Mój post o nocniku przeczytaj jeszcze raz i powrównaj ze swoim oraz w jakiej sytuacji był napisany.
Poza tym to dlaczego nie umiesz powiedzieć do Ollci sorry nie pomyślałam?
Tylko mi się obrywa?
Czy ja Cię obraziłam, wyzwałam?
Nie , napisałam co myślę.
I to już nie powód do kłotni i uwierz to nie zmnienia moich uczuć do Ciebie
Bo każdy może palnąć jakąś gafę.