reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Cześć dziewczynki

Dzisiaj byłam w przychodni zapisać Matiego na bilans dwulatka. W przyszłym tygodniu idziemy.

7 list mój siostrzeniec Piotr miał imieniny i Mati mu śpiewał "sto lat , sto lat niech Potuś (Piotruś) nam ". Wczoraj mój siostrzeniec Krzysiu miał 18-ste urodziny, więc zadzwonilismy i Mati mu miał zaśpiewać przez tel sto lat, ale zamiast "... niech życie Krzysiu nam " , to zaśpiewał" ... niech żyje Potuś nam " :baffled::baffled:

Dzisiaj strasznie zimno u nas .... brrrr

Ej Pyciol gdzie jesteś?
Mamusia, bliźniaczku, sawka ?

:-D:-D bombowy.
Natalka sobie w niedzielę po zdmuchnięciu torta sama śpiewała sto lat:rofl2:

wiem wiem ze czasem tak trudno ale pomysl sobie ze tak naprawde to nie jest tak zle i ze nasze problemy w porownaniu z tym całym złem na swiecie to drobnostka:)
buziole i poproszę o uśmiech!!:)

a dzieki kochana ze mnie pamietasz:-)
a jakos tak mam, chyba mam wielkiego dola i tyle.....
Ojej a co się dzieje ?
Natalka sobie w niedzielę po zdmuchnięciu torta sama śpiewała sto lat:rofl2:
hihi ...

Mati dzisiaj rano na nam patrzył jak na głupoli ... spiewaliśmy mu sto lat a on nie wiedział co się dzieję, więc dołączył do nas i sobie też śpiewał 100 lat :)

Agaciu, Wszytskiego naj, naj naj dla mojego przystojnego zięciunia Mateuszka i buziak od Madzi.

Mamusiu, pomożemy Ci zakopać doła, dziewczyny brać się za łopaty.
Ja też ciągle sie dołuje, a wszytsko zwiazne z kasą, nie wiem czy jeszcze kiedyś będzie tak jakbym sobie życzyła:-(.

Kokusia, moje chłopaki tez mają dzisiaj disco andrzejkowe, poszli na 16 i impreza do 19, takze troche sie wybawią.

Madzia ma w przyszły wtorek urodzinki, ale robimy w sobotę imprezkę.

Osttanio przez 4 dni Madi miała gorączkę, nic innego jej nie było i nic się nie wykluło. W nocy coś mi sie zaczęła budzic i płakać, co normalnie jej sie nie zdarza. Czy to moze być na zęby?

reklama
Do góry