No wreszcie się zmobilizowałam :-)
U nas wszystko ok. Wakacje w Tunezji - super mimo słabej pogody. Nawet raz była burza. Ale to nie szkodzi. Wyspaliśmy się za wszystkie czasy :-) I byliśmy na świetnym występie Drag Queen. Super!
Jaś był bardzo grzeczny u babci a jak wróciliśmy to się czaił z pół godziny zanim przyszedł się przytulić :-)
Klinika nam coraz lepiej idzie i może już niedługo nie będziemy do niej dokładac
Postanowiłam się poważnie wziąc za odpieluszkowanie Jasia. Wczoraj pięknie cały dzien do nocniczka robił siusiu. Dziś też cały dzien ładnie bez niespodzianek aż do godziny 19 - przestałam pytać co 5 minut czy chce siusiu bo oglądałam Fakty i dzieć zsikał się trzy razy w spodnie :-) Tzn. zrobił raz, przebralam go - mówię "wołaj siusiu i szybciutko na nocnik tak? Tak - odpowiedział dzieć po czym za chwilę przychodzi w kolejnych przesikanych spodniach. Ja znowu to samo, że nie wolno w spodenki, że na nocnik bla bla - dobrze? Dobzie - mówi dzieć i za chwilę znowu mokre gacie :-) To już łaskawie puściłam go wpół gołego po domu.
Gdzie wy trzymacie nocniki? Bo u nas nocnik stoi koło drzwi do łazienki póki co jak młody zmądrzeje i nie będzie już go interesowała szczotka do kibelka, spuszczanie wody po 10 razy, wyciąganie mopa i mycie rąk 30 razy dziennie to wstawie nocnik do środka i zostawimyy otwarte drzwi.
Szukam zawzięcie prezentu dla Jasia i znalazłam pare które biorę pod uwagę. Jeden to taki skoczek - to kupimy na pewno taniocha więc nawet jak się nie spodoba to nie będzie szkoda -
KRÓWKA SKOCZEK PILKA DO SKAKANIA -CERTYFIKAT CE- (1300929839) - Aukcje internetowe Allegro
Jaś ostatnio zakochał się w psach więc myślę o takim
PIESEK BEAGLE BOBBY - REKLAMA TV - EPEE - KURIER!! (1292182794) - Aukcje internetowe Allegro
I jeszcze to
MÓJ PIERWSZY LAPTOP wielofunkcyjnyPOLSKI-ANGIELSK (1304659813) - Aukcje internetowe Allegro albo coś w tym rodzaju.
Jasiek po przestawieniu czasu obudził mi się o 5:30 i nie zamierzał dalej spać. I co za tym idzie już o 19:30 był śpiący. Dopiero wczoraj wstał normalnie o 7 i usnął o 21.
Postanowiłam też że będziemy codziennie chodzić z Jasiem na basen. Póki co chodzimy tak na 20 min. Ale i tak jest fajnie. Jasiek się wymęczy wiec wracamy do domu, przebieram go, zjada butle mleka i usypia.
Zaraz wstawię parę zdjęć :-)
Buziaki.