mamusia2008
mamusia Karolinki
axaw jakiej firmie macie oc na samochód?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
axaw jakiej firmie macie oc na samochód?
w jakiej firmie macie oc na samochód?
witam sie i ja wieczorkiem
bylismy u tego lekarza i okazalo sie ze moj syn ma zapalenie oskrzeli:-( pierwszy raz cos powaznego:-( przez 2 dni zastrzyki potem doustne i inhalacje do odwołania:-(
ehhhh sie zdolowalam...w nagrode za nude za siedzenie w domu kupilam mu dzisiaj dzieciece utworki ,byly w gazecie mam dziecko. bedziemy jutro hulac i 2 zestawy puzzli drewnianych
w jakiej firmie macie oc na samochód?
Cześć dziewczynki
Musze się pochwalić, że będę mieć SYNKA!!!
Byliśmy wczoraj u lekarza i powiedziałam mu, że przyśniło mi się, że urodziłam dwóch chłopców, więc on na to że musimy to sprawdzić Chociaż to nie była wizyta z USG sprawdził i zaznaczył nam sisiorka na zdjęciu )))))))) z Olkiem miałam tak samo-przyśnił mi się chłopiec, więc USG tylko to potwierdziło. Normalnie prorocze sny.... Chociaż jeszcze trochę marzę o różowych sukienkach
Cześć dziewczynki
Byliśmy wczoraj u lekarza i powiedziałam mu, że przyśniło mi się, że urodziłam dwóch chłopców, więc on na to że musimy to sprawdzić Chociaż to nie była wizyta z USG sprawdził i zaznaczył nam sisiorka na zdjęciu )))))))) z Olkiem miałam tak samo-przyśnił mi się chłopiec, więc USG tylko to potwierdziło. Normalnie prorocze sny.... Chociaż jeszcze trochę marzę o różowych sukienkach
Cześć dziewczynki