reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
witam sie i ja wieczorkiem:blink:

bylismy u tego lekarza i okazalo sie ze moj syn ma zapalenie oskrzeli:-( pierwszy raz cos powaznego:-( przez 2 dni zastrzyki potem doustne i inhalacje do odwołania:-(
ehhhh sie zdolowalam...w nagrode za nude za siedzenie w domu kupilam mu dzisiaj dzieciece utworki ,byly w gazecie mam dziecko. bedziemy jutro hulac:-D i 2 zestawy puzzli drewnianych :tak:

Pyciolku dużo zdrówka dla Alexika:tak:

w jakiej firmie macie oc na samochód?

My wszystkie ubezpieczenia mamy w Compensie

A co do chęci wyrwania się z domu to mnie też czasem dopada tylko że ja nie mam na razie szans na pójście do pracy. Najpierw musiałabym zrobić prawko a z tym moim okiem to trochę się boję. Na razie cieszę się z tego że teraz mam powód żeby co rano zrobić fryzurę, umalować się i ładnie ubrać coby dziecko się w szkole za mamę nie wstydziło. No i zawsze jakaś rozrywka bo zawsze jesteśmy wszystkie po te dzieci wcześniej więc możemy sobie poplotkować;-).

Moje panie powstawały więc mykamy na śniadanko i do szkoły marsz:happy:.

A i już można znowu głosować na pudełko:tak::tak::-).

Cześć dziewczynki :)

Musze się pochwalić, że będę mieć SYNKA!!!
Byliśmy wczoraj u lekarza i powiedziałam mu, że przyśniło mi się, że urodziłam dwóch chłopców, więc on na to że musimy to sprawdzić :) Chociaż to nie była wizyta z USG sprawdził i zaznaczył nam sisiorka na zdjęciu :))))))))) z Olkiem miałam tak samo-przyśnił mi się chłopiec, więc USG tylko to potwierdziło. Normalnie prorocze sny.... Chociaż jeszcze trochę marzę o różowych sukienkach :)

Byliśmy wczoraj u lekarza i powiedziałam mu, że przyśniło mi się, że urodziłam dwóch chłopców, więc on na to że musimy to sprawdzić :) Chociaż to nie była wizyta z USG sprawdził i zaznaczył nam sisiorka na zdjęciu :))))))))) z Olkiem miałam tak samo-przyśnił mi się chłopiec, więc USG tylko to potwierdziło. Normalnie prorocze sny.... Chociaż jeszcze trochę marzę o różowych sukienkach :)

Nic straconego:):-D:-D

Gratuluję!

Co do ubezpieczenia to mam w Allianz.

Co do pudełka - oczywiście zagłosowane.

Mywłaśnie jemy kanapeczki z dżemikiem i pijemy kakao a potem zbieramy się na małe zakupki.

Vive to cudowne wieści:*:*:* wspaniale.....Olus bedzie miał braciszka:) cudownie....najwazniejsze, ze jest wszystko ok.....:-)

Cudowne wiadomosci od samego rana....az samopoczucie lepsze;)
U nas sloneczko swieci i jest pieknie.... Mariczkowy katarek coraz lepiej,ale kaszle co jakis czas....jutro mam do odebrania wyniki posiewu to od razu pojde tez na kontrole z mała....

My juz po sniadanku....Mari zaraz ucieka na spacerek z tatusiem,a ja nurkuje w porzadkach:)
buziaczki z rana:*

Vive gratulacje!! a co do marzeń o rózowych skarpetkach to jeszcze nic straconego może za trzecim razem bedzie dziewczynka;-):-)

Pyciulku wy sie tam kurujcie z aleksem !!!

wszystkim zdrowka zycze i zmykam na herbatke :tak:

Cyprysiowa nasz szeryfie kochany :* zapracowany:*

Pogodnych dni i nocy
i zdarzeń z losu danych,
spokoju i miłości
i oczu zakochanych.
I snu, co ranek zbudzi,
bez trosk o dobre jutro
i szczęścia nie zaszkodzi,
by już nie było smutno.
I w wyciągniętej dłoni
z kropelką rześkiej rosy,
ciepły uśmiech na twarzy,
słońcem upięte włosy.
Zapachem dni pogodnych
przed burzą życia schronią
i dni, które przed nimi
miłością swą obronią...

Wszystkiego najlepszego , dużo miłości i uśmiechu
oraz piociechy z chłopaków życzy Karolcia z Mariczką;*

bukiet_kwiatow

Super, gratuluję :D
Masz faktycznie prorocze sny. Macie już imię?

Agatkas jak udało ci się Zuzię przekonać do kakao? Iggy żadną miarą nie chce ;/

Cyprysiowa wszystkiego naj.

reklama
Do góry