reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dziewczyny wielka prośba do Was o przyłączenie się do akcji i klikanie raz dziennie
TWOJE PUDEŁKO

"Jest na forum dziewczyna o imieniu Ania. Jej narzeczony zginął w wypadku w pracy a ona spodziewa sie dziecka. Jest w koszmarnej sytuacji finansowej dlatego zorganizowalysmy dla niej akcje w konkursie TWOJE PUDEŁKO . zbieramy glosy na to zdjecie. każdy glos sie liczy i zbliza nas do wygranej sporej sumy pieniazkow, ktore Ania bedzie mogla wydać na meble. Wystarczy tylko głos w czerwonym polu z prawej strony. Mozna glosowac raz dziennie. Prosimy o głosy:)
Więcej o Ani tutaj Proszę o pomoc dla dzidziusia, który urodzi się 24.12.2010, mój narzeczony zginął..."

reklama
Hej

Słoneczko dzisiaj u nas :-D

Zapominajka czego będziesz się uczyc ? Ja tez chętnie gdzies bym poszła ... może na psychologie :zawstydzona/y:

W sobote kupiłam Matiemu świetny płaszczyk :rofl2:, zrobie zdjęcie to wrzuce.
W ogole jakos mi ze wszystkiego wyrósł. Bluzki na długi rękaw są mu za małe, w sobote kupiłam mu parę ale to i tak mało. A juz nie mówię o spodniach, jeansy za krótkie i nie mogę dostać żadnych fajnych na niego , wszystkie takie szerokie, a ja chciałam z takimi węższymi nogawkami. Body na długi rękaw to ma chyba z dwa tylko :zawstydzona/y:, muszę się wybrac na jakieś większe zakupy bo mi syn nie będzie miał w czym chodzić :-D.

kokusia, zaglosowane

Dzięki

Hej

Słoneczko dzisiaj u nas :-D

Zapominajka czego będziesz się uczyc ? Ja tez chętnie gdzies bym poszła ... może na psychologie :zawstydzona/y:

W sobote kupiłam Matiemu świetny płaszczyk :rofl2:, zrobie zdjęcie to wrzuce.
W ogole jakos mi ze wszystkiego wyrósł. Bluzki na długi rękaw są mu za małe, w sobote kupiłam mu parę ale to i tak mało. A juz nie mówię o spodniach, jeansy za krótkie i nie mogę dostać żadnych fajnych na niego , wszystkie takie szerokie, a ja chciałam z takimi węższymi nogawkami. Body na długi rękaw to ma chyba z dwa tylko :zawstydzona/y:, muszę się wybrac na jakieś większe zakupy bo mi syn nie będzie miał w czym chodzić :-D.

My body to już tylko zamiast góry od piżamki używamy. Całe szczęście Nati na razie się mieści w swoje ubranka bo teraz muszę porządnie obkupić Martynę.
A wkurzyłam się w sobotę bo specjalnie pojechałam rano na bazar żeby kupić jej adidasy i jakiś cieplejszy płaszczyk do szkoły a tu tylko tenisówki a jak już adidasy to tylko chłopięce albo rozmiarówka od 33. A o kurtkach to w ogóle można zapomnieć. Same bezrękawniki.

Agaciu dzięki

DZIEŃ DOBRY MAMUŚKI:)

Tatusiek z Mari na spacerku a ja buszuje po kompie....zamówiłam sobie buciki.....jestem happy jak nic...w sobote jedziemy prawdopodobie po zakupki do Bałtyckiej, bo moja Mari tak jak pisze Agacia o Matim ,ma dwa bodziaki z długim.....i jedna bluzeczke.....rajstopek tez nie ma....masakra....za to rzeczy letnich po ostatniej spóżnionej paczce od mojej mamy tyle,ze szfa sie nie domykaoby weszła wq przyszłym roku:p hahaa

U nas od rana swieci słoneczko, wiec sprawgnionym promieni i ciepełka wysyłam po troszeczku :tak::-)

sloneczko2.gif

A Kokusiu załgosowane!!!!

No i dołączam się do osób ,które nie były w Angli....to znaczy ja byłam ale miałam 5 latek i średnio cokolwiek pamiętam....;/

buziaczki wróciła właśnie mój zasmarkany bobasek:0 :-);-)

Kokusiu zaglosowane

ja w sobote mam juz zajecia z matmy(takie powtorkowe do egzaminy ktory mam 18 wrzesnia;/)
ide z alexem na 16 do lekarza bo chyrla strasznie...nie ma poprawy:(ajjj
ogolnie to chce juz isc gdzies do pracy bo mam dosc siedzenia w domu:zawstydzona/y:moze jestem dziwna ale juz mi starczy:zawstydzona/y:chyba jestem wyrodna matką:-(

Kokusiu zaglosowane

ja w sobote mam juz zajecia z matmy(takie powtorkowe do egzaminy ktory mam 18 wrzesnia;/)
ide z alexem na 16 do lekarza bo chyrla strasznie...nie ma poprawy:(ajjj
ogolnie to chce juz isc gdzies do pracy bo mam dosc siedzenia w domu:zawstydzona/y:moze jestem dziwna ale juz mi starczy:zawstydzona/y:chyba jestem wyrodna matką:-(

ja tez chyba jestem wyrodna, bo tez juz chceisc do pracy tak na caly etat, no ale na razie nie mma wyjscia i zostaja mi tylko wieczorowe 3 godziny,ale uwierzcie mi ze jak wychodze na te 3 godziny to jakos nie czuje ze pracuje, bo caly dzien siedze w domu, a jak maz wraca musze isc:-( ehhhh...moze kiedys to sie zmieni

wiec pyciol witaj w klubie wyrodnych matek:-)

reklama
Do góry