reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

A ja jak zwykle nie:)

Zazdroszczę, mnie streetcom w ogóle nie chce ;(
Nie wiem co im nie pasuje...

mnie też tam nie kochają:baffled:

Alexik śpi...jest już po dwoch zastrzykach i jest o nieeeeboooo lepiej:tak:
ja piorę, sprzątam i bawię się z małym od rana...o 17 już będzie tatuś;-)

Viwe gratulację....za trzecim razem będzie dziewczynka:-D

reklama
A mnie wybrali do kolejnej - po sosach Barilla teraz testuję wodę Zywiec Smako-Łyk.

Kokusiu - Jasiek też pije Anatola z mlekiem :)

Ja pracuję trochę w domu ale chciałabym wyjśc do ludzi. Chciałam już na wiosne Jaśka do przedszkola oddać ale doszlismy do wniosku ze lepiej na jesieni po wakacjach zebysmy mogli razem gdzies wyjechac na dluzej. a jak pójde do pracy to nikt mi od razu ochoczo nie da 2 tyg urlopu :D

Witam

Również dołączam się do życzeń. Tak mi ten czas leci, że nawet czasem nie mam jak wejść na forum, a w sumie to nic takiego nie robię.
Zazdroszczę tych wyjazdów, my już raczej nigdzie nie jedziemy w tym roku, bo pienążki idą na coś innego.
Zapominajko i Marzycielko życzę Wam owocnej nauki :-)
Ja właśnie ostatnio tez zrobiłam przegląd ubranek i musiałam dokupić. Body muszę dokupić bo są dobre na spacery, wiatr nie podwiewa pod koszulkę. Jeszcze troche i trzeba będzie kupowac kombinezony i buty zimowe.
Piszecie o kakao, a u nas Maja strasznie polubiła mleko, zawsze piła, ale w małych ilościach, a teraz ciągle się domaga i wypija cały kubek na raz.
Objadam się czekolada, nie mogę się powstrzymać jak mam te nadziewane z Wedla :-D.
Załapałam się na jakąś nową kampanię ze streetcomu z proszkiem E.

Moje dziewczyny obie uwielbiają mleko. Takie prosto z lodówki. Czasem potrafią tyle wypić że aż się za głowę łapię.

Co do Streetcomu to mi tylko przysyłają kolejne ankiety a z kampaniami cisza. A strasznie żałuję tej właśnie z wodami bo podobno niezłe paczki przyszły. I w sumie nie wiem jak oni dobierają bo tyle wody ile ja wypijam

Dzięki dziewczyny za gratulacje. Co do imienia będzie albo Maksymilian albo Nikodem, chociaż to drugie nie podoba się mojemu G, więc pewnie Maksiu :)

Gratulacje!!!!

Vive a może mi byś coś wysniła:tak::tak::tak::tak:

Cyprysiowa STO LAT!!!!

Madzienko-chętnie-tylko nie wiem, czy to zadziała tak na odległość :)))))))))))

mnie też tam nie kochają:baffled:

Alexik śpi...jest już po dwoch zastrzykach i jest o nieeeeboooo lepiej:tak:
ja piorę, sprzątam i bawię się z małym od rana...o 17 już będzie tatuś;-)

Viwe gratulację....za trzecim razem będzie dziewczynka:-D

O trzecim razie na 99% nie ma mowy :) Wystarczy i dwójeczka plus córka mojego męża. Przy czwórce dzieci trzeba by zmienić samochód :)))))))))))))

Cyprysiowa-spóźnione życzenia-duuuuużó zdrówka i spełnienia marzeń.

Pyciolku-biedny Alex, oby mu przeszło po tych zastrzykach...

Hey Kochane

Zaraz lecę do lekarza na umówioną wizytę ale pogoda jest maskaryczna.
Zaczyna padać a ja znowu zapomniałam wziąć swoich parasolek od mamy :-/

Po południu za to pójdziemy do koleżanki , która ma córę w wieku Oliwi Maję.
Bardzo fajna dziewczynka.
A teraz idę się szykować.

Do napisania

Witajcie

Ostatnie pakowanko dzisiaj, po południu jedziemy do mojej siostry i od niej rano jej syn nas zawozi na lotnisko :)

Pada u nas okrutnie dzisiaj :(

Vive gratulację - Maksiu tez mi się podoba ale mojejmu K się nie podobało i został Mati :)

Pyciolek zdrówka dla małego.

Witajcie....

Marzycielko wysyłam do Was słoneczko, u nas pięknie świeci!!!:tak::tak::tak:A co się dzieje...pisz co u lekarza...

Vive a może uda Ci sie cos wysnic:-D:-D:-D
a z pudełeczkiem widziałam:-)super w BB siła!!!!

miłego dnia

reklama
Witajcie

Ostatnie pakowanko dzisiaj, po południu jedziemy do mojej siostry i od niej rano jej syn nas zawozi na lotnisko :)

Pada u nas okrutnie dzisiaj :(

Vive gratulację - Maksiu tez mi się podoba ale mojejmu K się nie podobało i został Mati :)

Pyciolek zdrówka dla małego.

Dzięki. Co do imienia, to u nas jest odwrotnie. Mnie podoba się Mateusz, a mojemu G nie :) Życzę Wam udanego urlopu i zazdroszczę :)

Do góry