reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
witajcie
dawno do was nie zaglądałam ale widzę że nie jestem sama
u nas powolutku, od maja idę do pracy, niezabardzo mi sie chce ale muszę bo w tym roku planujemy postarać sie o drugiego maluszka i dadatkowy grosz z macierzyńskiego zawsze sie przyda ;-):tak: Lenusia rośnie jak na drożdżach, biega, gania, psoci i nawet kłoci sie ze mna :tak: mówi juz ładnie oczywiscie po swojemu sporo słow np. posie - tłumaczę prosze, albo maś - tłum. masz, ija - tłum. sylwia :-D i tak leci nam czas do przodu, niedawno Nuśka była taka malutka a teraz juz... pannica :tak::tak:
pozdrawiam

Myszko to dziwne objawy ma Twój mały :-D gorączka, a On zamiast słabnąć to szaleje :-D. A nam idą z zęby tylne, już nawet nie wiem które to. Jak widzę te dziąsła i jak one się przebijają takie duże to aż mi jej szkoda. maja dostała od cioci jakiegoś kucyka little pony co si go bada, wyciera nosek, daje lekarstwo i on dużo rzeczy mów, ale jak narazie to się go boi :baffled:. Dzisiaj zrobiłam wielkie sprzątanie i chyba trochę przesadziłam bo jestem wykończona. Dobranoc dziewczynki :-)

reklama
Do góry