reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Mamusiu, dobrze napisane :tak:

choć ja akurat mam dziś schrzaniony humor, ciągle jakieś remonty i wszyscy podenerwowani chodzimy :dry: jutro robią nam nową podłogę w przedpokoju.

reklama
Witajcie

Mam do Was prośbę.

Chodzi mi o jakiś wierszyk zachęcający do jedzenia owoców.:sorry2:

Pomożecie mi :sorry2:?

Agaciu Ollcia kiedyś wymyśliła fajny wierszyk o owocach;-)

A ja mam do Was prośbę o trzymanie kciuków. Dostałam maila że mogę się zakwalifikować do testowania nowej spacerówki X-landera XGO. jest tylko 4 wózki do rozdania. Odesłałam im już potrzebną wiadomość. Trzymajcie kciuki żeby mi się udało :tak::-)

Agaciu Ollcia kiedyś wymyśliła fajny wierszyk o owocach;-)

A ja mam do Was prośbę o trzymanie kciuków. Dostałam maila że mogę się zakwalifikować do testowania nowej spacerówki X-landera XGO. jest tylko 4 wózki do rozdania. Odesłałam im już potrzebną wiadomość. Trzymajcie kciuki żeby mi się udało :tak::-)

łał ... trzymam kciuki :))))

Ale fajnie....kciuki zaciśniete....

Agacia ja nie znam....:no::no::no::no:

Załączniki

• skanuj0006.jpg
    skanuj0006.jpg
    33,7 KB · Wyświetleń: 33
  • skanuj0007.jpg
    skanuj0007.jpg
    46,8 KB · Wyświetleń: 28
  • skanuj0005.jpg
    skanuj0005.jpg
    37,5 KB · Wyświetleń: 21
  • skanuj0003.jpg
    skanuj0003.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 17
  • skanuj0008.jpg
    skanuj0008.jpg
    38 KB · Wyświetleń: 25
  • skanuj0004.jpg
    skanuj0004.jpg
    41,1 KB · Wyświetleń: 31
  • skanuj0009.jpg
    skanuj0009.jpg
    37,7 KB · Wyświetleń: 31
Czesc kochane

Kokusia, kciuki zacisnięte.

Dawno sie nie odzywałam, ale u mnie po staremu, praca, dom, dzieciaki. Jakoś ostatnio nie mam na nioc ochoty, przychodzę z pracy i jestem tak zmęczona, że nawet nie chce mi się pisać, a w pracy też nie ma jak, poza tym monotonia wiec nawet nie mam o czym pisać. Niech ten kwiecień szybko sie kończy, bo pechowy strasznie, najpierw niespodziewana śmierć Wujka, tragedia Natalki, potem ta katastrofa, ciągle tylko śmierc i śmierć.:-(

Madzia coraz fajniejsza i tylko daje mi siłę do codziennego zycia

reklama
Do góry