reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Tygryskundzwon do administracji budynku ,albo prezesa wspólnoty jeżeli macie od razu...ja mam taka powódz w mieszkaniu a dokładnie pokoju brata,ze katastrofa...właśnie przez takie zaniedbania....patrz i dzwon!!!!!!!!
a pani w słuchawce powiedziała mi,ze muszę sie uzbroić w cierpliwość to wyobraźcie sobie jak wyglądałam.....:wściekła/y::no::angry::crazy: i jeszcze gorzej
Kanusia współczuję:-( i nie odpuśc draniom niech Ci za remont zwracają:angry:

Hej

Mogę Was prosic o pomoc :ninja2:
Mi najbardziej ta trzecia a potem pierwsza:tak:

reklama
Witajcie kochane :)

Nie ma szans żebym nadrobiła wszystko, więc tylko tak na gorąco...

Kanuś bidulko żeby tylko Ci zwrócili kaskę za remont... Straconych nerwów Ci nie zwrócą niestety :baffled: Trzymaj się dzielnie...

Yokuś gratulujemy Oli ząbków :-)

Tygrysku, jeśli macierzyński wypłacał pracodawca to PITa z ZUSu nie dostajesz :-)

My dzisiaj mieliśmy zaległe szczepienie :) No i nasza drobinka wcale tak mało nie waży bo 9 kg :-) Teraz podobno jakieś płatne szczepienie jak mała będzie miała 18 miesięcy... Z tego wszystkiego nie zapytałam co to będzie :eek:

Dzieki dziewczyny. Mnie jeszcze się podoba 2 - takie bezpieczne cięcie :-D.

Tygrysku wchodzi na to forum, rejestrujesz się, dodajesz zdjęcie i dziewczyny robią ci różne propozycje fryzur.

agaciu a mnie sie jeszcze podobasz w ostatnich 3 fryzurkach ktore byly na wizazu z toba , ich nie dodałas nam takie z grzywka na boku:tak:

Pierwsza jest super...ale jak nie masz odwagi to zrób sobie takie troszkę dłuższe po skosie do przodu...zawsze mozesz potem sciać krócej;) Ale kolorek podoba mi się bardzo tej pierwszej:)

reklama
Kana zatkało mnie... Ja bym to zgłosiła gdzieś.Niech się prezes tłumaczy! Przecież wy się od grzyba za chwilę nie odpędzicie!!!

Do góry