Agatkas
Mamusia Zuzolka
:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-dwięc to nie było celowo? :-d:-d, ?, bo ja zobaczyłam cię na opiece, i pędem, na główny ruszyłam się przywitać :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-dwięc to nie było celowo? :-d:-d, ?, bo ja zobaczyłam cię na opiece, i pędem, na główny ruszyłam się przywitać :-(
i wreszcie moge napisac!!!!!!!! ALE MIALAM KOSZMARNĄ NOC Fifi dostał wieczorem temperaturki 39 stopni , w zyciu takiej jeszcze nie mial bidulek , dostal czopka i zasnął , o 24 się przebudził gorący jak czajnik , zrobił luźną kupkę i temperatura znów 39,2 dostał syropku , robiłam zimne okłady , płacz spazmy co troche i jezora wyciąga łapkami i w dziosełkach grzebie , jaiś skurczybyk ząbek mu szedł. leżał z nami tak do 2;30 wiercił sie płakał, wreszcie po tej 2 odłożyłam go do jego łóżeczka i zasnął do rana uffffffff oczywiscie nie wiem czy sie coś wykluło gdyż szczęki zaciska jak tylko chcę zajrzeć , temeraturka podwyzszona 37,7 .dostal paracetamol. a ja jeszcze dostałam okres i mnie tak brzuch boli buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu to się wyżaliłam
oj biedne te nasze dzieciaki, my mamy to samo, placze bez przyczyny i wdzien i w nocy (ale w nocy to raczej wyje a nie placze), buzi nawet nei da dotknac no i zaczyna sie nam katar, czyli tak jak bylo przy kazdym zabku
dziendoberek z kawusia
oj biedne te nasze dzieciaki, my mamy to samo, placze bez przyczyny i wdzien i w nocy (ale w nocy to raczej wyje a nie placze), buzi nawet nei da dotknac no i zaczyna sie nam katar, czyli tak jak bylo przy kazdym zabku
dziendoberek z kawusia
oj te nasze bobasy:-( Fifiemu musial sie w nocy wyrzynac chyba jakiś poniewaz teraz jest normalny tzn biga , rozrabia usmiechniety ale temperaturka podwyzszona jest ech . kiedy te zebiska wszystki wyjdą:-(Ja już z drugą siedzę...
Biedny fifi:-( Zuzka za to męczy się okrutnie przez katar:-(
piękne wspomnieniaMnie wzięlo na wspomnienia
Dziękujępiękne wspomnienia