czy spółdzielnia odsnieza wam dachy? ja nie widzialam przez całą zime aby ktokolwiek odsniezal dach na naszym osiedlu. Zatem pokrywa śniezna dachu musi byc imponująca. Zastanawiam się jak przyjdzie odwilz i będzie basen na dachu ( gdyz dach jest nizej niż jego obudowa zewnetrzna) odplywy sobie nie poradzą z odprowadzaniem wody i moze mi zalać mieszkanie dobrze rozumuje???? jutro ma mi przyjsc facet i sprawdzic jak wygląda dach nad moim mieszkaniem , jestem tego bardzo ciekawa
u nas właśnie dzisiaj odśnieżali.
Tygryskundzwon do administracji budynku ,albo prezesa wspólnoty jeżeli macie od razu...ja mam taka powódz w mieszkaniu a dokładnie pokoju brata,ze katastrofa...właśnie przez takie zaniedbania....patrz i dzwon!!!!!!!!
a pani w słuchawce powiedziała mi,ze muszę sie uzbroić w cierpliwość to wyobraźcie sobie jak wyglądałam..... i jeszcze gorzej
masakra, ja też tak kiedyś miałam, ale mieszkanie mam ubezpieczone i pzu mi zapłaciło wystarczająco dużo że wystarczyło na remont i jeszcze zostało.
z gorszych rzeczy to, to że dzieć zaczyna za mną ryczeć i trzymać się nogi - dzisiaj jak na chwilkę go zostawiłąm w przedszkolu to stanął i zaczął wyć
zostawiasz małego w przedszkolu? codziennie?
pierwsza jest super