edee24
Mama Alanka :-)
nie, no myślę że jeśli Wy weźmiecie swoich rycerzy to ja również, a jak nie to nie
Mój jest niegrzeczny, więc, będzie sprzątał w domu ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie, no myślę że jeśli Wy weźmiecie swoich rycerzy to ja również, a jak nie to nie
A kiedy wracasz ? :-(ja juz sie powoli bede zegnala :-) czekam na wujka tylkojest problem bo maly spi ale jak wujek przyjedzie to zrobi takie oczy bo zabieram ze soba chyba pol domu
A kiedy wracasz ? :-(
Prosze bardzo
Pewnie że chcę:-)
No u nas też się rozpadało strasznie.w niedziele lub poniedzialek jak mnie nie zasypie bo znowu sie rozpadalo mezowy sie smial ze mam wziac duzy zapas jedzenia dla malego bo niewiadomo kiedy uda mie sie wrocic
aaaaaaaaja też najczęściej w carrefourze bo mam pod domem carrefour express, ale np pampersy są drogie bo 52zl, a w Kauflandzie 43zl.
to super, zobaczymy się więcej niż raz w tym roku
hmm, hmm, ja z moim prawie nierozłączni, ale jak coś to mogę go spławić
a skąd te wnioski że ja na bank z mężowym? hahah
oj, kochana, to postanowione jak będzie ciepło ( maj na przykład??? ) chorzów zoo, a w sierpniu Cieszyn lub Ustroń a może byś z rodzinką wybrała się do Ustronia chociaż na weekend tam gdzie my? i byśmy razem odwiedziły Cieszyn ? ale byłoby fajnie Bartek w końcu poznałby narzeczoną
Agatkas rativierki kochane. Najwięcej ci hodowca opowie.