reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witajcie, ale mi smaka na te pączusie narobiłyscie...ja czekam na mezowego i jego dostawe, bo u nas dzisiaj masakra na dworze, sypie i wieje....:szok::szok::szok::szok:

Ja dzisiaj ide do gina po recepte i cholercia tak mi sie nie chce w ta pogode ruszac:eek::eek::eek:

Tygrysku z gołąbków z chęcia skorzystam:tak::tak::tak:

Tygrysku z gołąbków z chęcia skorzystam:tak::tak::tak:
Madziu u nas to samo sypie i wieje!:szok: a Fifi juz o 11 padł i śpi:szok:
Co do gałabków to kochana czekam na Ciebie!!!! odbiór osobisty nie ma na wynos hhehehe muszę cię przeciez jakos do tej Łodzi ściągnąc hehhe:-D:-D:-D
a i po drodze kup mi kochana smietane to faworki zrobimy:-D:-D gdyz tylko tego mi brakuje ze skladnikow buuuuuuuuuuuuuuuuu:-:)-(

Madziu u nas to samo sypie i wieje!:szok: a Fifi juz o 11 padł i śpi:szok:
Co do gałabków to kochana czekam na Ciebie!!!! odbiór osobisty nie ma na wynos hhehehe muszę cię przeciez jakos do tej Łodzi ściągnąc hehhe:-D:-D:-D
a i po drodze kup mi kochana smietane to faworki zrobimy:-D:-D gdyz tylko tego mi brakuje ze skladnikow buuuuuuuuuuuuuuuuu:-:)-(

Ok Łódź mam zamiar w tym roku odwiedzić wiec nie wymigasz sie ze spotkania ze mna....ale wybacz chyba nie dzisiaj nie chce mi sie samochodu odsniezac:-D:-D:-D:-D

a gołąbki zamroź:tak::tak::tak::tak:

i smietana specjalnie dla Ciebie

Załączniki

• smietana.jpg
    smietana.jpg
    3 KB · Wyświetleń: 38
Ok Łódź mam zamiar w tym roku odwiedzić wiec nie wymigasz sie ze spotkania ze mna....ale wybacz chyba nie dzisiaj nie chce mi sie samochodu odsniezac:-D:-D:-D:-D

a gołąbki zamroź:tak::tak::tak::tak:

i smietana specjalnie dla Ciebie
no dobra wybaczam ci ale wyjątkowo ze względu na pogodę !!:-p;-)
cholibka tej śmietany nie potrafię wyciągnąć z monitora:eek::sorry:

No bliźniaki nareszcie jesteś.
A kokusia gdzie?
:tak::tak::tak::tak::tak:

Ja też śmietany wczoraj nie miałam, ale za to po mojej dietce zostało mi sporo jogurtów naturalnych i taki dałam, może ze smietaną faworki byłyby lepsze, ale takie oszukane też są super;-)

reklama
Do góry