Baby dlaczego wy tak daleko ode mnie mieszkacie?
no wiesz, na śląsku mieszkań nie brakuje ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A na ile dni byłyście?Ustroń, Ustroń, kochana
to ja je zabieram bom zdesperowanaWitajcie,
ja swoich pączków się zrzekam!
Postanowiłam być szczupła!
Madziu u nas to samo sypie i wieje! a Fifi juz o 11 padł i śpiTygrysku z gołąbków z chęcia skorzystam
Madziu u nas to samo sypie i wieje! a Fifi juz o 11 padł i śpi
Co do gałabków to kochana czekam na Ciebie!!!! odbiór osobisty nie ma na wynos hhehehe muszę cię przeciez jakos do tej Łodzi ściągnąc hehhe
a i po drodze kup mi kochana smietane to faworki zrobimy gdyz tylko tego mi brakuje ze skladnikow buuuuuuuuuuuuuuuuu:--(
no dobra wybaczam ci ale wyjątkowo ze względu na pogodę !!;-)Ok Łódź mam zamiar w tym roku odwiedzić wiec nie wymigasz sie ze spotkania ze mna....ale wybacz chyba nie dzisiaj nie chce mi sie samochodu odsniezac
a gołąbki zamroź
i smietana specjalnie dla Ciebie
No bliźniaki nareszcie jesteś.
A kokusia gdzie?
Ja też śmietany wczoraj nie miałam, ale za to po mojej dietce zostało mi sporo jogurtów naturalnych i taki dałam, może ze smietaną faworki byłyby lepsze, ale takie oszukane też są super;-)a i po drodze kup mi kochana smietane to faworki zrobimy gdyz tylko tego mi brakuje ze skladnikow buuuuuuuuuuuuuuuuu:--(
buuuuuuuuuu jogurtu naturalnego tez nie mam:--sorry:chyba pojde czaic na klatce schodowej sąsiadów
Ja też śmietany wczoraj nie miałam, ale za to po mojej dietce zostało mi sporo jogurtów naturalnych i taki dałam, może ze smietaną faworki byłyby lepsze, ale takie oszukane też są super;-)
A na ile dni byłyście?