reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
witamy sie i my
nocka masakryczna
ale mamy tak spuchniete dziasla ze musimy to jakos wytrzymac
glowa ciezka, ale ide po kawe
na szczescie nie przepadam za slodkim, wiec nie kusi mnie paczek
ide zjesc swoj placek dukanowski z kawka:-D
milego dzionka

kingus bardzo mi przykro, trzymaj sie kochana

:-D:-D

Załączniki

• SDC10657.jpg
    SDC10657.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 36
  • SDC10652.jpg
    SDC10652.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 34
  • SDC10653.jpg
    SDC10653.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 37
  • SDC10654.jpg
    SDC10654.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 35
  • SDC10655.jpg
    SDC10655.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 31
Co do fryzjera - sama ostatnio obcinałam mojego M. i też byłam w samym staniczku :-D

Młodzież spi ale pewnie długo nie pośpi po sąsiedzi na górze chyba postanowili wszytskie ściany wyburzyć i jadą od rana. :wściekła/y:

No ja też się zastanawiam nad paszportem bo planujemy jakies zagramaniczne wakacje. Męzowy chce do Turcji. Była któraś z Was może?
Ja byłam i jak dla mnie było super, woda i góry coś wspaniałego, tylko trzeba troszkę pozwiedzać to wtedy człowiek więcej ciekawych rzeczy zobaczy niż tylko hotel :-). Polecam, tylko rzeczywiście nie blondynkom :-). Szwagierka była z nami i miała przewalone, cały czas ktoś się jej czepiał.

Kigna- przykro mi, ale słowa teraz pewnie nic nie znaczą :-(.

Dagula widzę, że synuś posmakował w pączkach, ja zjadłam dopiero jednego, ale niestety kupnego, nie mam domowych, a Majka wyjadła mi z niego palcem marmoladę :happy:.
Smacznego, wieczorkiem zdajcie relacje ile zjadłyście :tak:.
Byliśmy wczoraj u koleżanki z dzidziusiem i mała była zachwycona, ciągle dawała mu cześć i patrzyła się na niego, szkoda, że częściej nie ma okazji widywać takich maluchów.

Jasne:) Na urlop jadę na poczatku sierpnia więc w drugiej połowie będę wolna.....a co znaczy ze tam gdzie ostatnio jedziecie?

A wczesniej się nie spotkamy???? Ollcia ja zapraszam jakbyś miała ochotę wpaść w te strony:)

Ustroń, Ustroń, kochana :tak:

No a wcześniej to jak najbardziej jestem za :tak: Do Jastrzębia nie mam tak daleko, a i Ty przecież będziesz w Zabrzu :tak:
Edee, Pytia, Agatkas, tak sobie pomyślałam że jak się zrobi ciepkutko możemy zrobić wypad do chorzowskiego zoo :tak::tak:

Ollcia co to za spendy? Ja też chcę!

zapraszamy :tak:

Witam

Helo mamuśki, ja właśnie wracam ze szpitala. Rano zauważyłam krew i szybko na izbę. Niestety dzidzia umarła, buuu. Uprosiłam lekarzy żeby mnie wypisali po zabiegu, bo nie chciałam tam zostać.

o boże, strasznie mi przykro :-(

Witam
u nas zapalenie uszu buuu, corcia poprzednia noc budzila sie co chwilke, jeszcze tak nigdy nie plakala, dostala antybiotyk na 10 dni i za dwa tygodnie do kontroli.

biedactwo :-( zdróweczka życzymy

reklama
Witajcie,
ja swoich pączków się zrzekam!:-D:-p
Postanowiłam być szczupła!

Baby dlaczego wy tak daleko ode mnie mieszkacie?

Do góry