blizniaki2000
Fanka BB :)
Agatkas, dziękuję za pysznego pączka zjadłam juz 2 szt, na szczęscie te od Ciebie nie tłuczą, ale zaraz bedę miała takie bardziej kaloryczne i już mi ślinka cieknie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agatkas, dziękuję za pysznego pączka zjadłam juz 2 szt, na szczęscie te od Ciebie nie tłuczą, ale zaraz bedę miała takie bardziej kaloryczne i już mi ślinka cieknie
Ja byłam i jak dla mnie było super, woda i góry coś wspaniałego, tylko trzeba troszkę pozwiedzać to wtedy człowiek więcej ciekawych rzeczy zobaczy niż tylko hotel :-). Polecam, tylko rzeczywiście nie blondynkom :-). Szwagierka była z nami i miała przewalone, cały czas ktoś się jej czepiał.Co do fryzjera - sama ostatnio obcinałam mojego M. i też byłam w samym staniczku
Młodzież spi ale pewnie długo nie pośpi po sąsiedzi na górze chyba postanowili wszytskie ściany wyburzyć i jadą od rana.
No ja też się zastanawiam nad paszportem bo planujemy jakies zagramaniczne wakacje. Męzowy chce do Turcji. Była któraś z Was może?
Witam sięYOKA ściskam mocno - doczytałam mam nadzieję,że szybko skorygujecie tą wadę - już się przestraszyłam że to jakieś złamanie -
pozdrawiam mamuśki
Jasne Na urlop jadę na poczatku sierpnia więc w drugiej połowie będę wolna.....a co znaczy ze tam gdzie ostatnio jedziecie?
A wczesniej się nie spotkamy???? Ollcia ja zapraszam jakbyś miała ochotę wpaść w te strony
Ollcia co to za spendy? Ja też chcę!
Witam
Helo mamuśki, ja właśnie wracam ze szpitala. Rano zauważyłam krew i szybko na izbę. Niestety dzidzia umarła, buuu. Uprosiłam lekarzy żeby mnie wypisali po zabiegu, bo nie chciałam tam zostać.
Witam
u nas zapalenie uszu buuu, corcia poprzednia noc budzila sie co chwilke, jeszcze tak nigdy nie plakala, dostala antybiotyk na 10 dni i za dwa tygodnie do kontroli.