reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam

Helo mamuśki, ja właśnie wracam ze szpitala. Rano zauważyłam krew i szybko na izbę. Niestety dzidzia umarła, buuu. Uprosiłam lekarzy żeby mnie wypisali po zabiegu, bo nie chciałam tam zostać.
Strasznie mi przykro :-(
[*] światełko dla aniołeczka

reklama
my w piątek pobieraliśmy i z paluszka by nie wystarczyło, więc musieliśmy mieć z żyły :-(
Mojej Oli ostatnio też z żyły pobierali...i to bardzo dużo bo aż 4 ampuły....ale powiem Wam,że babka miała tak fajne podejście do dzieci,że Oli nawet porządnie nie płakała.....dzielna była....ale to naprawdę zasługa fachowego podejścia pielęgniarki ;-)....chociaż raz jestem zadowolona z Naszej służby....:baffled:

a co to za forum??:eek::eek::eek::eek:

Yoka jak Oliwka???

Pyciolku wracaj szybko....
Dzięki Słońce,że o Nas pamiętasz....;-)
No Oli z katarkiem jakby lepiej...już nawet nocki są znośne....a z gipsem wzięłam sie na sposób i zakładam go młodej jak już zaśnie.....i teraz nawet sie nie przebudza jak jej go zakładam:-):-):-):-)
Za to ja sie rozłożyłam :-:)-:)-:)szok: bardzo żadko bywam chora...ale teraz przypałętało się wszystko na raz....katar,w gardle ogień,temperatura....więc ledwo żyję i juz nie mam siły przy Oli... :-(Mój niemąż nie może wziąć za bardzo wolnego więc muszę to jakoś przetrzymać....choć ledwo zipię...:tak:;-)

Czytam, czytam dziewczyny na bieżąco, ale weny brak:-(
Za to dostałam dzisiaj wenę na robienie faworków i całusków, niestety dopiero o 19 mnie naszło, ale ogromna porcja kalorii gotowa.
Jutro wracają wreszcie moi chłopcy, stęskniła sie za nimi, a oni tak stęsknili się za siostrą, ze wczoraj opowiadali mi że całują Małej zdjęcie które mają w telefonie.:-D

Kinguś, bardzo mi przykro, tulę mocno

Ufff przebrnęłam.....a teraz nadrabiam...
Na gołabki trochę spóżnilam się ale mam nadzieje ze Tyggrysek dla mnie zostawił:-p:-p:-p

No ja też się zastanawiam nad paszportem bo planujemy jakies zagramaniczne wakacje. Męzowy chce do Turcji. Była któraś z Was może?

Myszqa my planujemy wyjazd do Turcji, Itaa ma duzo fajnych ofert do hoteli przystosowanych dla takich maluchów:tak::tak::tak:

ja nie, ale moi rodzice byli, mówią że Egipt dużo lepszy.

Oj lepszy bo slonce tam zawsze ale z dzieckiem nieodwazylabym sie pojechac...:eek::eek::eek:

dziewczyny za godzine zbiórka na gołąbkach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak: i proszę się nie ociągać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:confused2::-D

zostało cos dla mnie???

Witam

Helo mamuśki, ja właśnie wracam ze szpitala. Rano zauważyłam krew i szybko na izbę. Niestety dzidzia umarła, buuu. Uprosiłam lekarzy żeby mnie wypisali po zabiegu, bo nie chciałam tam zostać.

Kinga bardzo mi przykro
[*]

Dzięki Słońce,że o Nas pamiętasz....;-)
No Oli z katarkiem jakby lepiej...już nawet nocki są znośne....a z gipsem wzięłam sie na sposób i zakładam go młodej jak już zaśnie.....i teraz nawet sie nie przebudza jak jej go zakładam:-):-):-):-)
Za to ja sie rozłożyłam :-:)-:)-:)szok: bardzo żadko bywam chora...ale teraz przypałętało się wszystko na raz....katar,w gardle ogień,temperatura....więc ledwo żyję i juz nie mam siły przy Oli... :-(Mój niemąż nie może wziąć za bardzo wolnego więc muszę to jakoś przetrzymać....choć ledwo zipię...:tak:;-)

Asia spróbuj wymoczyć nóżki w wodzie z musztardą podobno pomaga, na sobie nie sprawdalam tego ale moja siostra zawsze jak jest chor tak sie kuruje...

Poczytalam i juz sama nie wiem co mam napisac...

reklama
Mamusia a co jesat potrzebne, bo ja młodemu też muszę zrobić.

Zapominajka pozwolę sobie cos jeszcze do wypowiedzi Mamusi dopisac....

od czwartku 18 lutego wchodzi nowa ustawa i takie maluchy jak nasze(dokladnie do 5 roku zycia) dostaną z urzedu paszport na rok(teraz mozesz otrzymac paszport na 5 lat), dodatkowo obecnie oprocz wymienionych dokumentow przy skladniu musi byc dziecko, oboje rodzicow po 18 juz bez dziecka wyrobisz paszport(podobno:sorry:to jeszcze sprawdze, bo dzisiaj w biegu mi kilka zmian powiedzieli)

Do góry