Ja tylko tak się przywitać. Wczoraj nie miałam już sił pisać czegokolwiek, więc tylko poczytałam Was, żeby nie mieć zaległości. Źle mi jak cholera, te wszystkie problemy przytłaczają niesamowicie i już nic mi się nie chce. Całuski kochane i lecę nadrobić zaległości na pozostałych wątkach.
reklama
pytia
Fanka BB :)
Cześć mamuśki.
Dawno mnie tu nie było, więc na pewno nie dam rady nadrobić. Ale chciałam powiedzieć, że jakoś żyję.
Mam serdecznie dosyć zimy i z utęsknieniem czekam na słońce.
Hania coraz bardziej rozgadana, aż mnie czasem zadziwia, ile już rozumie Dalej z nie drobinka (zaledwie ponad 8 kg), ale rozwija się harmonijnie, więc się nie martwię.
Jasio wchodzi w wiek "popisywania się" i nieustannych dyskusji i negocjacji, co jest dość męczące, ale bywa tez urocze.
Ściskam Was wszystkie mocno.
Dawno mnie tu nie było, więc na pewno nie dam rady nadrobić. Ale chciałam powiedzieć, że jakoś żyję.
Mam serdecznie dosyć zimy i z utęsknieniem czekam na słońce.
Hania coraz bardziej rozgadana, aż mnie czasem zadziwia, ile już rozumie Dalej z nie drobinka (zaledwie ponad 8 kg), ale rozwija się harmonijnie, więc się nie martwię.
Jasio wchodzi w wiek "popisywania się" i nieustannych dyskusji i negocjacji, co jest dość męczące, ale bywa tez urocze.
Ściskam Was wszystkie mocno.
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Pytia jeszcze troszkę i będziemy się na słoneczku wygrzewać.
Jaś musi być rozkoszny, a z dwójką to już w ogóle musisz boki zrywać.
Jaś musi być rozkoszny, a z dwójką to już w ogóle musisz boki zrywać.
O matko chyba naprawde wszytskie was zasypało...co tutaj tak pusto...???
Ja mam wiesci z bieguna....
Kajka zapracowana, na nic czasu nie ma....Marysia jest maskotką przedszkola;-);-);-)
Sciska was wszystkie bardzo mocno:-):-):-):-)
Ja mam wiesci z bieguna....
Kajka zapracowana, na nic czasu nie ma....Marysia jest maskotką przedszkola;-);-);-)
Sciska was wszystkie bardzo mocno:-):-):-):-)
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Ucałuj Kaję. Nie dziwi mnie że Marysia jest gwiazdą;-).
renia200
mama Victorki :)
Witam
dzieki dziewczyny za dobre slowa;-)
teraz musze sie zorganizować, najgorsze jest to ze wieczorami musze gotowac obiadki dla nas i dla córci, zeby miala co jesc u nianki:-(, najmniej odjazd mamusi to odczuwa corcia, bo jest u nianki i ma kontakt z dziecmi, dzisiaj to nie wiedziala czy isc do domku czy jeszcze zostac i sie bawic hihi.
gasze swiatlo pa
dzieki dziewczyny za dobre slowa;-)
teraz musze sie zorganizować, najgorsze jest to ze wieczorami musze gotowac obiadki dla nas i dla córci, zeby miala co jesc u nianki:-(, najmniej odjazd mamusi to odczuwa corcia, bo jest u nianki i ma kontakt z dziecmi, dzisiaj to nie wiedziala czy isc do domku czy jeszcze zostac i sie bawic hihi.
gasze swiatlo pa
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Witajcie;
u mnie bezsenność. Ledwo na oczy patrzę.
Reniu super, że córcia taka towarzyska i nie daje się smutkom.
u mnie bezsenność. Ledwo na oczy patrzę.
Reniu super, że córcia taka towarzyska i nie daje się smutkom.
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Dzień dobry Mnie już dziecię zwlekło z łóżka - rzucila mi piłką w głowę
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
O zuzia lubi ostre zagrywki. Stanowcza dziewczynka
reklama
Agatkas
Mamusia Zuzolka
O zuzia lubi ostre zagrywki. Stanowcza dziewczynka
Ma czasem bardziej stanowcze.....np. wkłada mi palce do nosa, albo ciągnie za włosy