reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Już jakiś czas temu...ok półtora miesiąca temu Oli miała przewlekły katar....nie gorączkowała,gardełko czyste po prostu leciało jej z nosa i nie pomagały nawet antybiotyki więc pediatra skierowała Nas do laryngologa żeby sprawdzić czy mała nie ma 3 migdałka. No i dziś wybralismy się do laryngologa a teraz to żałuję że tam poszłam:-:)-(
Najprawdopodobniej Oliwka ma to na tle alergicznym więc pewnie czeka Nas jeszcze wizyta u alergologa....ja już mam dość a Oli to juz wogóle :-:)-:)-(

reklama
Już jakiś czas temu...ok półtora miesiąca temu Oli miała przewlekły katar....nie gorączkowała,gardełko czyste po prostu leciało jej z nosa i nie pomagały nawet antybiotyki więc pediatra skierowała Nas do laryngologa żeby sprawdzić czy mała nie ma 3 migdałka. No i dziś wybralismy się do laryngologa a teraz to żałuję że tam poszłam:-:)-(
Najprawdopodobniej Oliwka ma to na tle alergicznym więc pewnie czeka Nas jeszcze wizyta u alergologa....ja już mam dość a Oli to juz wogóle :-:)-:)-(

Biedactwo, coż za cholerstwa czepiaja sie tych maluchów...

Asia u nas tez byl problem z katarem i non stop slyszalam ze to na zęby, pozniej ze moze alergiczne, ale nie sprawdzilismy tego...przepisala nam pediatra clematsinium i on wysuszyl nosek

Bądżcie dzielne dziewczynki, trzymamy za Was kciuki

Witam kochane:*:**

Mam troszkę czasiku więc jak ktoś aktualnie jest "wolny" od dziecka (Mari śpi) tak jak ja to zapraszam:p hahhaha:tak::tak::tak:

U nas dobrze....malutak rośnie jak nic.....tylko broi coraz wiecej i juz nie mam sił czasem, do tego taki z niej nerwus,ze wymiekam ja jestem owszem,ale ona przewyższa mnie o głowę i jeszcze troszke...... jak cosik nie tak to wrzask,albo "pada" dosłownie niestety na ziemie, albo rzuca tym o ma pod reka.....:szok::szok::szok:
m.a.s.a.k.r.a:sorry2:

Zmieniłam troszkę fryzurkę.....a w sumie w ogóle ją zmieniłam....tylko długosc włosków ta sama....:-pzamieściłam gdzie trza....mi sie podba, mis na moim punkcie oszalał:p hahhaha no i ogólnie słyszłam same pozytywne opinie.....wiec dobrze....ale jak ktoś uważa,ze gorzej to proszę o szczerość:p
U nas mega dużo śniegu, słoneczko i jest piknie....:tak::tak::tak:

Buziaczkuje Was mocko mocko:* Madziuniu Ciebie,Kajaczka
i Bliźniaczka mojego kochanego szczególnie;*:*

Witam się:-)
Wpadłam tylko na chwilkę i zaraz zmykam....nie mam jakos ostatnio weny na pisanie....ogólnie mam doła bo latam z małą od lekarza do lekarza....i rzadko kiedy zdarzy się że lekarz ma podejście do dzieci a mała strasznie cierpi...teraz to juz na widok białego kitla dostaje spazmów:-:)-:)-(ehhh:-:)-:)-(
Nie wiem kiedy zajrzę znowu bo juz naprawdę nic mi sie nie chce:-:)-:)-(

Gips musi nosić miesiąc...narazie....budziła się w nocy co godzinę :-:)-:)-( na kontroli zobaczymy czy coś się poprawiło....ale byłam dziś z małą u laryngologa i tak ją wymęczyli że nawet szkoda pisać :-:)-:)-( a ta k.....a doktorka to poraniła jej całe usta metalową szpatułką i jeszcze miała pretensje,że Oliwka tak mocno płacze....myslałam,że jej wywine jednego!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Płakać mi się chce i smutno mi,że musi się tak męczyć i wogóle wszystko naraz.....:-:)-:)-(

Biedna Oliwka. Oby szybko się skończyły te wycieczki, bo wykończycie się dziewczyny. A ta laryngolog głupia jakaś.

Kana fajnie, że jesteś:-D

Julcia wlasnie zasnęła na fotelu, chyba tak spacerek ja zmęczył....:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D
Boska jest Juleńka

Kanuś, super, ze sie pofatygowałaś zajrzec i pięknie wyglądasz, ale to akurat nie nowosc, czy z grzywką czy bez zawsze jest super;-).
Życzę szybkiej naprawy i żeby juz nie kapało na tą nową fryzurkę

Yoka, główka do góry, kiedyś w końcu problemy sie skończą.

A ja wyskoczyłam z pracy na zakupy i wszytsko szybko szybko i tak sie wyrżnęłam, ze zapomniałam jak sie nazywam, cały bok mnie boli i skóra na dłoniach troche zdarta, bo sie ratowałam rekami:wściekła/y:, strach jeździc autem, strach chodzic, niech już ta zima trochę odpuści

reklama
Do góry