reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hej kobietki

Yoka, bedzie dobrze, zobaczysz, teraz Mała się przemęczy, a potem szybko o tym zapomni.

Olcia, pewnie lepiej to sprawdzic.

Renia, przytulam

Mamusia, czytałam ostatnio podobny artukuł na onecie i powiem, ze jak dla mnie to te babki sa zboczone. Jedna sie wypowiadała, ze dawał cycka do ssania swojej nastoletniej córce, bo ta miała doła i to jej poprawiało samopoczucie, obrzydliwe po prostu

reklama
dzien dobry mamusie;-)

nie moge nawet na chwilke usiasc przy kompie bo Alex szału dostaje:szok:
teraz siedzi w łóżeczku wiec mu sie wymknęłam:-D

No to przesada :no:
Witam
tak mi smutno, pusto w serduszku, cały cas płakac mi sie chce, te cztery miesiace tak szybko minely, ledwo mamusie odbierałam a juz jest w Polsce, nic mi sie nie chce, dobrze ze Vicusia sama sie bawi:-:)-:)-:)-(
nie smuc się Reniu :-(
Mamusia, czytałam ostatnio podobny artukuł na onecie i powiem, ze jak dla mnie to te babki sa zboczone. Jedna sie wypowiadała, ze dawał cycka do ssania swojej nastoletniej córce, bo ta miała doła i to jej poprawiało samopoczucie, obrzydliwe po prostu
to dobrze chociaz, że to córka a nie syn :-D

yoka dobrze ze tak szybko zareagowałas .

Witajcie

Nas zasypało, snieg po kolana.
Mati wczoraj przed kąpielą miał 39,4 przed odjęciem temp.
Teraz ma 38,3 czyli 37,8 wiec jeszcze mu nie dałam nurofenu.

Witajcie;
my dzisiaj do lekarza idziemy, bo młodemu kaszel w ogóle nie przechodzi.

Yoka dobrze, że szybko zareagowałaś. Miesiąc to nie tak długo.

Witam mamusie :-)
Troszkę mam zły humor bo pokłóciłam się z M. ale właśnie zaczęłam przygotowywać wszystko, żeby się pogodzić :tak:.
Dużo zdrówka dla chorowitków, ja przestałam dawać syrop, bo już tydzień podaję, więc zobaczymy czy kaszel powróci czy nie.
Yoka dobrze, że to tylko na noc, jak malutka zaśnie to nie będzie jej to przeszkadzało.

witam:tak:

my juz po bardzo długim spacerku bo moje dzieckozamiast siedziec grzecznie w sankach woli spacerowac i pchac sanki po drodzez tysiac razy bobawic sie sniegiem i zmieniac kierunki:nerd: teraz wymeczony zasypia:tak: takze mam czas na kawke a potm musze na zakupki uciekac;-)

dużo, dużo zdrówka dla choruszkow:tak: o właśnie zasnął super ide robić kawke:tak:

z tym karmieniem to duza przesada az siezniesmaczylam jak to zobaczylam:wściekła/y:

yoka dobrze ze w pore zareagowałas:tak:

Agaciu a jak Mati z przybieraniem na wadze juz jest wszystko oki czy cos przeoczylam:zawstydzona/y:

Agaciu a jak Mati z przybieraniem na wadze juz jest wszystko oki czy cos przeoczylam:zawstydzona/y:

Ostatnio jak bylismy na szczepieniu to go warzyli i już wskoczył na 3 centyl :tak:, czyli juz nie jest poniżej. Pediatra powiedziała ze w takim razie już nie ma powodu do niepokoju narazie. Więc się cieszę, ale jeszcze pojadę na konsultację do tej drugiej pani doktor, ot tak , żeby być jeszcze spokojniejszą :tak:.
Dziękuję dagulla za pamięć.

Ostatnio jak bylismy na szczepieniu to go warzyli i już wskoczył na 3 centyl :tak:, czyli juz nie jest poniżej. Pediatra powiedziała ze w takim razie już nie ma powodu do niepokoju narazie. Więc się cieszę, ale jeszcze pojadę na konsultację do tej drugiej pani doktor, ot tak , żeby być jeszcze spokojniejszą :tak:.
Dziękuję dagulla za pamięć.

no to super:tak:

reklama
Do góry