reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Jakieś zastoje na forum. Wpadłam na chwilkę bo pracuję, a chcę mieć wieczór wolny więc trzeba teraz. Wyjezdzamy z Majką na tydzień do rodziców, może jakoś wytrzymam bez męża. Już się pogodziliśmy ;-). Piękna pogoda, słońce jak marzenie, jak tylko Maja się obudzi to idziemy na spacerek. Ostatnio maszeruje po całym podwórku, a jak już się przewraca to głowa w śnieg :-) i wtedy ma taką fajną minkę, bo nie wie co to się stało.
Zauważyłyście, że od ukończenia roku dzieci więcej rozumieją? taki nagły przeskok. Teraz co powiem Majce to ona rozumie. Wie że zęby myjemy w łazience, mleczko robimy w kuchni, w ogóle strasznie dużo rzeczy już naśladuje i zapamiętuje takie drobne szczegóły.
Robię kawkę i zmykam.

No ładnie, ładnie, dziewczyny rosną na sadystki:-D:-D:-D.

Reniu, super, że Victoria polubiła przebywanie u niańki. A Ty dasz sobie radę, niestety nie ma wyjscia jak sie pracuje, to tak jest, trzeba sie organizowac troche inaczej niż jak sie jest w domku.
Ja teraz mam labe od gotowania, bo chłopaki na feriach, a ja na dietce, ale niedługo tzreba bedzie znów wrocic do garów, ciężko będzie.

Zanplo, fajnie, ze już zapanowała zgoda w rodzince. Pracuj. pracuj, wieczór dla męża przeznaczony. Miłego wypadu do rodziców.

Madzienko, dzieki za wieści od naszej polarniczki. Serdeczne pozdrowienia dla Kajki.

U nas dzisiaj ładne słoneczko, oby tylko juz nie padało, bo i tak już ogromne gory śniegu na podwórku leżą.

Kana, Agacia, Tygrysek, Kokusia, co jest z Wami?:-(

Witam się:-)
Wpadłam tylko na chwilkę i zaraz zmykam....nie mam jakos ostatnio weny na pisanie....ogólnie mam doła bo latam z małą od lekarza do lekarza....i rzadko kiedy zdarzy się że lekarz ma podejście do dzieci a mała strasznie cierpi...teraz to juz na widok białego kitla dostaje spazmów:-:)-:)-(ehhh:-:)-:)-(
Nie wiem kiedy zajrzę znowu bo juz naprawdę nic mi sie nie chce:-:)-:)-(

Kana, Agacia, Tygrysek, Kokusia, co jest z Wami?:-(

No właśnie....:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Witajcie, u nas dzisiaj piekna pogoda sloneczko temperatura kolo zera, wiec mimo katarku u julci poszlysmy na spacerek....super uwielbiam taka pogode:tak::tak::tak:

A co tam u was???

Agacia
jak Mati???Dalej ma temperaturę???

Tygrysku
gdzie jesteś??tesciowie jeszcze nie pojechali??:blink::blink::blink:

Yoka Skarbie nie martw sie, dobrze że tak szybko zareagowałas...A jak Oliwka przespala noc z tym gipsikiem???I co lekarz mowil na brak ząbeczków???
trzymam mocno kciuki zeby szybko nóżka naprawiła się....

Reniu szkoda że mama juz wyjechała:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:ale najwazniejsze że Victoria lubi byc z nianią

Zanplo u nas podobnie Jula zrobila sie taka mądrutka i rezolutna że aż czasmai to mnie zadziwia jej wiedza...

Boska Zuzia
męczy mamę:-D:-D:-D:-D

Julcia wlasnie zasnęła na fotelu, chyba tak spacerek ja zmęczył....:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D

Załączniki

• IMG_0855.jpg
    IMG_0855.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 38
Witam się:-)
Wpadłam tylko na chwilkę i zaraz zmykam....nie mam jakos ostatnio weny na pisanie....ogólnie mam doła bo latam z małą od lekarza do lekarza....i rzadko kiedy zdarzy się że lekarz ma podejście do dzieci a mała strasznie cierpi...teraz to juz na widok białego kitla dostaje spazmów:-:)-:)-(ehhh:-:)-:)-(
Nie wiem kiedy zajrzę znowu bo juz naprawdę nic mi sie nie chce:-:)-:)-(

Yoka trzymam mocno kciuki żeby tez koszmar szybko skończył się...a ile czasu lekarrze każą jej zakładać ten gips???:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Yoka trzymam mocno kciuki żeby tez koszmar szybko skończył się...a ile czasu lekarrze każą jej zakładać ten gips???:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Gips musi nosić miesiąc...narazie....budziła się w nocy co godzinę :-:)-:)-( na kontroli zobaczymy czy coś się poprawiło....ale byłam dziś z małą u laryngologa i tak ją wymęczyli że nawet szkoda pisać :-:)-:)-( a ta k.....a doktorka to poraniła jej całe usta metalową szpatułką i jeszcze miała pretensje,że Oliwka tak mocno płacze....myslałam,że jej wywine jednego!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Płakać mi się chce i smutno mi,że musi się tak męczyć i wogóle wszystko naraz.....:-:)-:)-(

reklama
Gips musi nosić miesiąc...narazie....budziła się w nocy co godzinę :-:)-:)-( na kontroli zobaczymy czy coś się poprawiło....ale byłam dziś z małą u laryngologa i tak ją wymęczyli że nawet szkoda pisać :-:)-:)-( a ta k.....a doktorka to poraniła jej całe usta metalową szpatułką i jeszcze miała pretensje,że Oliwka tak mocno płacze....myslałam,że jej wywine jednego!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Płakać mi się chce i smutno mi,że musi się tak męczyć i wogóle wszystko naraz.....:-:)-:)-(

Laryngolog???a co sie dzieje???

Do góry