Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Będzie potrafiła się przed natrętami bronić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no te palce w nosie, to jakas masakra, moja wklada i sie zlosci ze nie pozwalakm jej coraz glebiejMa czasem bardziej stanowcze.....np. wkłada mi palce do nosa, albo ciągnie za włosy
Kana, Agacia, Tygrysek, Kokusia, co jest z Wami?:-(
Witam się:-)
Wpadłam tylko na chwilkę i zaraz zmykam....nie mam jakos ostatnio weny na pisanie....ogólnie mam doła bo latam z małą od lekarza do lekarza....i rzadko kiedy zdarzy się że lekarz ma podejście do dzieci a mała strasznie cierpi...teraz to juz na widok białego kitla dostaje spazmów:---(ehhh:---(
Nie wiem kiedy zajrzę znowu bo juz naprawdę nic mi sie nie chce:---(
Gips musi nosić miesiąc...narazie....budziła się w nocy co godzinę :---( na kontroli zobaczymy czy coś się poprawiło....ale byłam dziś z małą u laryngologa i tak ją wymęczyli że nawet szkoda pisać :---( a ta k.....a doktorka to poraniła jej całe usta metalową szpatułką i jeszcze miała pretensje,że Oliwka tak mocno płacze....myslałam,że jej wywine jednego!! Płakać mi się chce i smutno mi,że musi się tak męczyć i wogóle wszystko naraz.....:---(Yoka trzymam mocno kciuki żeby tez koszmar szybko skończył się...a ile czasu lekarrze każą jej zakładać ten gips???
Gips musi nosić miesiąc...narazie....budziła się w nocy co godzinę :---( na kontroli zobaczymy czy coś się poprawiło....ale byłam dziś z małą u laryngologa i tak ją wymęczyli że nawet szkoda pisać :---( a ta k.....a doktorka to poraniła jej całe usta metalową szpatułką i jeszcze miała pretensje,że Oliwka tak mocno płacze....myslałam,że jej wywine jednego!! Płakać mi się chce i smutno mi,że musi się tak męczyć i wogóle wszystko naraz.....:---(