reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Nio tylko wy za ogrzewanie placicie tylko zima a ja przez cale `12 miesiecy,i to jeszcze taka minimalna stawkę że pod koniec okresu grzewczego jak sprawdzają liczniki okazuje sie ze ze zuzyles wiecej za ogrzewanie niz miales w czynszu i musisz doplacic idiotom!!!!!!

latem też płacimy za gaz, bo mamy piec dwufunkcyjny ( grzejniki i woda ), no a wiadomo prysznice, kąpiele plus gotowanie to latem wychodzi tak do 100zł za gaz.

Nio wlasnie teraz osiedla sa fajnie wyposażone we wszystko i centrum jest potrzebne tylko dla rozrywki heheh ale w naszym wieku to jedyną rozrywką sa kapcie kocyk i herbatka:-D:-D:-D

:-D:-D jeszcze może włóczka i jazda z robótkami ręcznymi

no, a w ogóle to Zabrze nie jest takie małe ( chociaż oczywiście do Łodzi nawet nie ma co porównywać ). Ja po prostu mieszkam na osiedlu które należy do centrum. Ale z tych dalszych dzielnic to też bym się nawet nie wypuściła iść na piechotę do centrum ;-)

reklama
bo ty Tygrys wszytsko z zazdrosci bierzesz normalnie:-D:-D:-D
daj sobie pochlebic:-D:-D
hehhe :oo::evil::evil:
ostatnio do mojej szwagierki mlodszej o rok od Tygrycha ,przychodzi Pan -roznosiciel ulotek pewnego znanego wyznania, dla świętego spokoju wziela ta ulotke i teraz ja napastuja dzwonia do drzwi itp pewnego dnia dzwonek do drzwi , jej mąż otwiera a tam owy Pan mówi że był tutaj kilka dni temu i pewna pani w wieku ok 35 lat!!!!!!!!!!!!!!! ..........no jak ona to uslyszala:-D:-D:-D a ma 27:-p:-pzałamała sie kobita:-D

ostatnio do mojej szwagierki mlodszej o rok od Tygrycha ,przychodzi Pan -roznosiciel ulotek pewnego znanego wyznania, dla świętego spokoju wziela ta ulotke i teraz ja napastuja dzwonia do drzwi itp pewnego dnia dzwonek do drzwi , jej mąż otwiera a tam owy Pan mówi że był tutaj kilka dni temu i pewna pani w wieku ok 35 lat!!!!!!!!!!!!!!! ..........no jak ona to uslyszala:-D:-D:-D a ma 27:-p:-pzałąmała sie kobita:-D

komplemenciarz:-D:-D:-D:-D

nooooooooooooooooo przeciez ja mialam zapędy do zrobienia szalika na drutach:-D:-D:-D ale skapitulowałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D
Tygrys nie tyyylkooo nie to poczekaj chociaz do 30:szok::-D:-D

Niestety tak dużo płacimy jak moja mama była w szpitalu to rachunek przyszedł ok 520 zł bo byłam w domu praktycznie sama cały dzień. Ja nie oglądam telewizji i nie świece światła puki jest jasno , mój dziadek który z nami mieszka tak samo on tylko wieczorem włącza telewizor. Jak mama jest w domu to wszędzie palą się światła i gra telewizor cały dzień bo ona nie lubi "ciemności" i ciszy.

ostatnio do mojej szwagierki mlodszej o rok od Tygrycha ,przychodzi Pan -roznosiciel ulotek pewnego znanego wyznania, dla świętego spokoju wziela ta ulotke i teraz ja napastuja dzwonia do drzwi itp pewnego dnia dzwonek do drzwi , jej mąż otwiera a tam owy Pan mówi że był tutaj kilka dni temu i pewna pani w wieku ok 35 lat!!!!!!!!!!!!!!! ..........no jak ona to uslyszala:-D:-D:-D a ma 27:-p:-pzałamała sie kobita:-D

niech się koleś cieszy że w zęby nie dostał :-p

ja się nie martwię, bo wszyscy wokół myślą że jestem małolatą, ostatnio w sklepie mnie o dowód poprosili :szok::szok:

reklama
Do góry