reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

o matko Zapominajka nie ma tam jakiegos mieszkania w okolicy na sprzedaz!!!!!!!!! :szok:

nooooo fest:baffled::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
nigdy w bloku nie mieszkalam i nigdy czynszu nie placilam...no ale czlowiek cale zycie sie uczy:-D:-D:-D:-Da jakie oplaty macie w czynszu?

Zapominajko a dlaczemoz to tak niewiele:szok::szok::-D

Bo ja w małej miejscowości mieszkam, poza tym mieszkanie mam własnościowe. A do czynszu trzeba doliczyć prąd, gaz i wodę.

Mieszkania na sprzedaż są, zależy co cię interesuje;-)

reklama
Kajka znalezliscie jakies mieszkanko we Wrocku?
nie.....jak juz cos nam sie widzialo i cena grala,to byl junkers...A ja cos sobie ubzduralam,ze nie chce mieszkac z junkersem,bo jako,iz mielismy w rodzinie przypadek zatrucia gazem,buuu,zgonu:baffled::baffled:to nie chce zadnego junkersa..Albo ceny wywindowane na maksa,albo cos jeszcze...Ale pomalutku bedziemy cos szukac...A ceny tam,mowie Wam...jakies z kosmosu...Myslimy czy moze nie poszukac cos pod,np w Dzierzoniowie,Bielawie,mamy tam mase przyjaciol,wiec tez by bylo gucio...:blink:I taaaaniej:-D

Bo ja w małej miejscowości mieszkam, poza tym mieszkanie mam własnościowe. A do czynszu trzeba doliczyć prąd, gaz i wodę.

Mieszkania na sprzedaż są, zależy co cię interesuje;-)
No ja tez mam własnościowe nawet odrębną własność wiec to chyba zalezy od miasta jakie maja stawki w czynszu:baffled:
A co ja mam w to wliczone : wodę zimną i ciepłą , ogrzewanie centralne, fundusz remontowy, eksploatacje mieszkania, wywóz śmieci, i jakies podatki.I poprawka spojrzałam na kartke z nowym czynszem i jest 480zł:(:)-((

Ostatnia edycja:
nie.....jak juz cos nam sie widzialo i cena grala,to byl junkers...A ja cos sobie ubzduralam,ze nie chce mieszkac z junkersem,bo jako,iz mielismy w rodzinie przypadek zatrucia gazem,buuu,zgonu:baffled::baffled:to nie chce zadnego junkersa..Albo ceny wywindowane na maksa,albo cos jeszcze...Ale pomalutku bedziemy cos szukac...A ceny tam,mowie Wam...jakies z kosmosu...Myslimy czy moze nie poszukac cos pod,np w Dzierzoniowie,Bielawie,mamy tam mase przyjaciol,wiec tez by bylo gucio...:blink:I taaaaniej:-D
noooo...i tak teraz kazdy ma auto,wiec mozna szukac pod....:tak:ja mam junkers:confused2:
powodzenia w szukaniu...

Moje dziecko nauczylo sie tanczyc jak....hmmmm tancerka na rurce....podskakuje sobie i jedna raczka macha tak jak wlasnie tancerka gora dol..a druga sie trzyma stołu...:eek::eek::-D:-D:-D:-D:-D

No ja tez mam własnościowe nawet odrębną własność wiec to chyba zalezy od miasta jakie maja stawki w czynszu:baffled:
A co ja mam w to wliczone : wodę zimną i ciepłą , ogrzewanie centralne, fundusz remontowy, eksploatacje mieszkania, wywóz śmieci, i jakies podatki.I poprawka spojrzałam na kartke z nowym czynszem i jest 480zł:(:)-((
my tez mamy wlasnosciowe....i do czynszu doliczone to samo co u Ciebie tajger:tak:tylko osobno gaz i prad

jeśli masz aż tyle wliczone to wcale nie jest tak dużo, ja mam 400zł i w tym woda, fundusz remontowy, eksploatacja śmieci, ale ogrzewanie mamy gazowe i np teraz w zimę płacimy ok 320zł na miesiąc,więc ogrzewanie plus czynsz wychodzi ponad 700zł. A mieszkanie też mamy własnościowe.

Dokładnie w dzisiejszych czasach mieszkanie poza miastem czy tez daleko od centrum nie stwarza juz zadnych problemów;-) Ja mieszkam na obrzeżach i co dziwne wydawac by sie mogło że jak daleko od centrum to tańsze mieszkania a tu dupa bo jest to chyba jedna z droższych dzielnic jak nie najdroższych w miescie ( calkiem nowe osiedle ciągle rozbudowywane-najstarcze bloki sa z lat 90 a i ciagle buduja nowe) . Ale cieszę się że nie mieskam w centrum gdyż jak chce na zakupy to jade a jak chce cisze i spokoj to mam blisko lasy;-) tylko parku mi tutaj brakuje z ławeczkami ale moze ktos wpadnie na ten pomysl aby stworzyc cos takiego

reklama
Do góry